- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.361
Evet ya niye öyle oldu ki ? Benim bi kuzenim var çok şeker bir kız. Kız yeme diyorum. Abla dünya nimetleri çok güzel diyo. Ondan olabilir.Hoşgeldin, kolay gelsin.
Ay havalarmı yapıyo bende dahil herkeste bir iştah patlaması var..
Evet ya niye öyle oldu ki ? Benim bi kuzenim var çok şeker bir kız. Kız yeme diyorum. Abla dünya nimetleri çok güzel diyo. Ondan olabilir.
Anlıyorum canım tabiki hırsımız sebepsiz değil bende ne laflar duydum.. Arkamdan pis pis gülenleride yakaladım..
Şimdi fizik olarak düzeldim ya biraz saldım şımardım galiba...
Yok anacım ekmek değişim listesi neyin istemem.. Teşekkür ederim.
Çünkü yersem alışık olduğum menü dışında gerisi gelecek biliyorum...
Ben aralarda şekersiz kahvenin yanına bir kare bitter koyayım o dengeler belki...
Yinede teşekkürler..
Bebiş uyudumu gece kız?
Boyum 165 canım ama insanlar bahane bulamayınca yumuşak karnina vuruyor insanın.
Kaptanim insanların niyeti üzüm yemek değil bagciyi dövmek.
Ufak gösteriyorum baya benden 8_9 yaş küçük olanlar ablam gibi duruyor. Oğlumu kardesim sanıyorlar. Eşimi abim. :) artı kariyerim can sıkıyor.
Sanirim nedeni bu. Iste onunda kilosu var ama diyorlar
kizlar selam,
ben pek ugrayamiyorum isler yogun ya
kosturmaca ve bu ara asiri istahliyim nedense kendime bi dur demem lazim, 0 saglikli beslenme modumdayim. ne yapsam bilmiyorum
Hiç yoktan iyidir.<Sana doydukça dahada güzel uyur umarım..yani düne nispeten daha iyiydigene nerden baksan 4 saat uyumuşumdur
TÜNAYDINNNNGÜÜNAAAYDIIIIIIINN!!
kuzum 3 saatte ben uyudum benimki de koca bebek.yani düne nispeten daha iyiydigene nerden baksan 4 saat uyumuşumdur
Aynen yaa manyaklar
kıskançlık başka da bişey değil sen hiç bozma moralini onlar için alpim yaa.. aynen senin dediğin gibi kendilerine baksınlar. oh ne ala sen söyle söyle sana söylenince küsne güzel dünyaymış o öyle
bence iştahını sınırlamak için daha çok katıl aramıza
düzenli menü bildir
Aşkısı akşamı anlayamadım ben..Bugünkü kahvaltım (reel):
Eki Görüntüle 1712460
Öğlen yemeğim (ton balığı yerine yoğurt var bu sefer):
Eki Görüntüle 1712462
Akşam yemeğim (inşallah bi şekilde eve geçebilirsem gerçekleşecekekmek yemem akşam o akşam da yememiştim zaten )
Eki Görüntüle 1712463
Aralarda: şekersiz çay, kahve
Gece: 1 bardak ballı zencefilli tarçınlı süt, 1 bardak yeşilçay
Aşkısı akşamı anlayamadım ben..
Harika birmenü olmuş tebrikler arkadaşım...Körili ızgara tavuk göğsü (yağsız tavada) salata yoğurt
bugünden çok umutluyum
1,67 boyum 47-48 kiloda gelip gidiyorum. Bir gün öğün atlasam hemen 46 ya düşüyorum. Benim yediğim yemeği şimdiye başka biri yeseydi obez olurdu vallaa. Bi oturuşta 1.5 ekmek yemek her genç kızın harcı değil, midem alıyo ama nedense yaramıyo ne yesem, nankör vücut benimki..
Alıntı..
Gelde delirme.......
Acaba kilo almam lazım diye yesem ters tepermiki?metabolizma turboya takmış onda
Hayır yapma bunuAcaba kilo almam lazım diye yesem ters tepermiki?
boşver tatlım başarılı olanları çekemezlwerKaptanim insanların niyeti üzüm yemek değil bagciyi dövmek.
Ufak gösteriyorum baya benden 8_9 yaş küçük olanlar ablam gibi duruyor. Oğlumu kardesim sanıyorlar. Eşimi abim. :) artı kariyerim can sıkıyor.
Sanirim nedeni bu. Iste onunda kilosu var ama diyorlar
Ama ne guzel olurdu. Düşünmesi bile guzelHayır yapma bunu
Bizim ki değişik onlarinkinden değil. Kapılarda sigamayiz.
Geçmiş olsun canm. Ciddi bisey yok umarımslm canım nasılsın ben bu aralar bel ağrısıyla ugraşıyorum
ebrucum nasılsın teline kavuştun muGeçmiş olsun canm. Ciddi bisey yok umarım
Hatirlatmalarin ise yarıyor canmDiyette bunaldigimiz zamanlar fakat şunları da düşünmeliyiz.
Diyeti zorla değil istediğimiz için yapıyoruz.
Insaniz ve arada kaçamaklar olabilir. Mukemmel değiliz robotta değiliz. Bu bizde yıkım yapmamalı.
Sürekli kontrol hali psikolojimizi bozabilir tartı günleri dışında tartilmayalim.
Verdiğimiz her kilo saglimizi olumlu yönde etkiliyor. Görüntü de cabası.
Hepimizin bildiği şeyleri tekrar hatirlatmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?