- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.381
İyi sartlanmamız lazım birlikte yapalimmi?Tepmez
aynen kaptanım saglık olsun huzur olsun gerisi fani seyler, halloluyor bir sekilde, evime döndüm ya sonunda huzurlatartı önemli değil tatlım sorunlar halledildi ya önemli olan o
sen halledersin tartıyı
amin hepimize canıminşallah rabbim bi daha sıkıntı vermesin tatlım
Gerçekten değişik olmuş ama kalori az_________________________________________ 1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Kısır336 kcal 0.25 x 100gr Sütaş Süzme Yoğurt28 kcal 3.00 x 1 Dilim Köy Ekmeği168 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (100gr) Sahanda Yumurta131 kcal
4.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin28 kcal
Toplam 691 kcal_________________________________________
iyi alsamlar kizlar bugun dengesiz oldu biraz
Ay çok zaman geçti buraya ne yazacağımı unuttum yaSenin kilon azdı kuzum benimki çok ama çabaya rağmen gitmiyor. Ama ben daha inadım. Bu sefer vericem.
Sende izinden sonra hirsini inadini herşeyi kap gel. Güçlü rakip istiyorum. Bende o zamana adayliktan uyelige geçerim.
Artık tünaydın oldu tabi, ben anca uyandım 1 saat olduGÜÜNAAAYDIIIIIIINN!!
Çok güzel tebriklergünaydın kızlar
Dünkü menüm
Saat 9,00 : Bitki çayı
Saat 11 : 1 yumurta, peynir 1 kk biraz daha büyük, 7-8 zeytin, 1 bardak şekersiz çay
Saat 15 : 1 elma 1 portakal
Saat 19,30 : Söğüş et 1 parça , Cacık büyük bir kase,
Saat 20,30 : 1kase puding şekersiz light
Su 1 lt
Spor Leslie 1 mile
Şİmdiden afiyet olsun tatlımÖyle acikmisim ki güzel bi kahvaltı hazırladım. Karnım i çok zorlamisim oksuremiyorum bile. Sınav cekebiliyorum artık. Cumartesi günü spor hocam kahvaltıya davet etti. Gerçek bi kahvaltı yapacağım ödül olarak.
Ayyy kıyamam ben sana :) Ben de aynı durumdayımVay be hatuna bak.. Bu ne kararlılık arkadaş...
Bende böyle kararlıydım noldu bana yaaa.
Yok artık ya sen neyi kafana takıyosun gülüm harika durumdasın, boşver sen hazımsızlarıBoyum 165 canım ama insanlar bahane bulamayınca yumuşak karnina vuruyor insanın.
Ben de aynı şeyden muzdaribim, reaktif hipoglisemiBende de hipoglisemi var arkadaşlar. Ayrıca doğuştan gelen düşük tansiyon. Tuz fazla yiyorum o yüzden. Tarçınlı halletmistim şeker işini fakat tarçın bana bağışıklık yapmış pek etki etmiyor.
Hipoglisemi de yapıyor canım onu biliyosun, şekerini dengele, güzel bir müzik dinle, sakinleşMusk
Muskacigim valla bugün çok duygusal bi gunumdeyim bir de sinirliyim sarılıp ağlamak istiyorum
SüpeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrDün kendime bir üst aldım hani yaparız ya kilo verince giyelim diye. Çok hoşuma gitti ama bedeni yoktu bende gittim 36 bedenini aldım. Sonra spor salonuna gittim yedek goturmemisim şunu bir deneyim dedim giydim ve oldu hatta bol oldu yani dökümlu durdu. Çok şaşırdım. Kilo vermesem bile incelmisim. Şuan bununla moral buluyorum.
Bi.kere daha böyle hirslanmistim 48gördüm fakat sabitleyemedim. Ben kilo verince hiç almayacagim gibime geliyor.
Herkeste aynı sorun var, kış mı çarptı bizi :)))kizlar selam,
ben pek ugrayamiyorum isler yogun ya
kosturmaca ve bu ara asiri istahliyim nedense kendime bi dur demem lazim, 0 saglikli beslenme modumdayim. ne yapsam bilmiyorum
çok iyi gidiyosun arkadaşım tebriklerBugünkü kahvaltım (reel):
Eki Görüntüle 1712460
Öğlen yemeğim (ton balığı yerine yoğurt var bu sefer):
Eki Görüntüle 1712462
Akşam yemeğim (inşallah bi şekilde eve geçebilirsem gerçekleşecekekmek yemem akşam o akşam da yememiştim zaten )
Eki Görüntüle 1712463
Aralarda: şekersiz çay, kahve
Gece: 1 bardak ballı zencefilli tarçınlı süt, 1 bardak yeşilçay
Canm bu migren in bi tedavisi yok mu?teşekkürler canım bu hafta listeye girmeyi çok isterim ama hadi hayırlısı
Güzel fikir
Şeker pancarı da öyleya böyle bi yazı gördüm hepsi tamam da elmaya çok inanasım gelmedi sonuçta meyve yani baya şekerli kalorili bi yiyecek
Kız ben kacmadim bi yere hala buradayım hala diyetteyim. Ama kilo verene kadar izinli olucamŞimdi benim rakibimde yok. Kimle yarisicam ben? Gerci hala adayım ama yine de olsa iyi olurdu.
Evet canm. Ben bu p.tesi izinli de olsam muhteşem bi listeyleyle gelicem. Bekle beni alpimSenin kilon azdı kuzum benimki çok ama çabaya rağmen gitmiyor. Ama ben daha inadım. Bu sefer vericem.
Sende izinden sonra hirsini inadini herşeyi kap gel. Güçlü rakip istiyorum. Bende o zamana adayliktan uyelige geçerim.
Çok değil hallolur tatlım.gunaydın kızlar
rakibem 63.0))))
Anaaam bebismi geliyor yoksa?Kızlaaarrrrrrr
Bi sorun var. Ben ilaç kullanıyorum ve en kötü pazartesi regl olmam gerekti, davul gibiyim fakat halen gelen giden yok. Üç gündür uykudan gözümü alamıyorum. Perşembe günü hapın yenisine başlıycam ve yarına kadar olup bitmem lazım
Üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum ama düşünmek de istemiyorum. Yarın sabaha kadar bekliycem yoksa doktora gitmem lazım
Akşamki ekmeğe alistim. Gayet iyi.Dünkü menüm
Sabah
1,5 dilim tam buğday
b.peynir
domates
turp
4 zeytin
çay
ara
yeşil çay
2 diyet bisküvi
öğlen
1 kase mercimek çorba
ara
1 poğaça
akşam
1 kase patates çorbası
1 tabak kapuska
yoğurt
1 dilim tam buğday
geç saatte
yarım ayva
1 mandalina
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
bir de 4 kat merdiven yıkadım. 3 posta geçtim ( köpükleme, durulama, çekçekle silme)
Vallahi iyi terletti :))
Evet bende didikliyorum !!reel!! Yemeği..
Geldim el mahkum diyete.Bugün iyi hissediyorum kendimi fıstıklar
Diyet yapmak çok güzelgelsenize
Umarım gelmiyordur tatlım :) Gerçi hayırlısı AllahtanÇok değil hallolur tatlım.
Anaaam bebismi geliyor yoksa?
Akşamki ekmeğe alistim. Gayet iyi.
Evet bende didikliyorum !!reel!! Yemeği..
Geldim el mahkum diyete.
Kısmet ten öte köy yok be tatlım. Rahmetli dedemin bir lafı vardı " Kismetinde yoksa dayak bile yiyemezsin" derdi..Umarım gelmiyordur tatlım :) Gerçi hayırlısı Allahtan
EvetYedinmi yedinmi?Bak o cıss demeye hazır bekliyorum..
Canımıım severim senin cısları görmeyen gözlerini..
Hakkaten öyle olmuş niye?
Kız kaçak özlettin kendini...
Heh heh bu kız tam benim kafadan
Bende sizi çok özledim canlarim.Yedinmi yedinmi?Bak o cıss demeye hazır bekliyorum..
Canımıım severim senin cısları görmeyen gözlerini..
Hakkaten öyle olmuş niye?
Kız kaçak özlettin kendini...
Heh heh bu kız tam benim kafadan
canım hayırdır bebiş mi yoksaKızlaaarrrrrrr
Bi sorun var. Ben ilaç kullanıyorum ve en kötü pazartesi regl olmam gerekti, davul gibiyim fakat halen gelen giden yok. Üç gündür uykudan gözümü alamıyorum. Perşembe günü hapın yenisine başlıycam ve yarına kadar olup bitmem lazım
Üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum ama düşünmek de istemiyorum. Yarın sabaha kadar bekliycem yoksa doktora gitmem lazım
Geri al yada yeni tel. Alcam diye tehdit et. Seninkini hemen geri verirEvet
Bende sizi çok özledim canlarim.
Ama daha telefona bakmaya fırsat olmadı. Ee tabi benim kocişte zeki benim kini kaptı hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?