- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.401
muskam kaçırdım mı bilmiyom kereviz salatasını beğendin mi nasıldıKısmet ten öte köy yok be tatlım. Rahmetli dedemin bir lafı vardı " Kismetinde yoksa dayak bile yiyemezsin" derdi..
Bilmiyorum ya ilk defa yedim ya tuhasf geldimuskam kaçırdım mı bilmiyom kereviz salatasını beğendin mi nasıldı
Yok be kaptanım. Geri alamadım. Ama 1 hafta sürmez alır kendine tel.ebrucum nasılsın teline kavuştun mu
Ooo Seval bebeğim seni bu formda görmeyi ozlemisiz. Haftada 2 kilo verdigin günlere geri mi döndün.Bugün iyi hissediyorum kendimi fıstıklar
Diyet yapmak çok güzelgelsenize
HayırlısıUmarım gelmiyordur tatlım :) Gerçi hayırlısı Allahtan
Yok ya zaten diyo ikimizede yeni alayim. Ben yok diyom 2 sene olmadı benimki. Değişmek istemiyorum.Geri al yada yeni tel. Alcam diye tehdit et. Seninkini hemen geri verir
Ooo Seval bebeğim seni bu formda görmeyi ozlemisiz. Haftada 2 kilo verdigin günlere geri mi döndün.
Kız bol bol salata ye kahve çay sakin bozma emiinşallah canım ben bi tutturabilsem iyi vericem de işte iştahım çok benim bak daha yemek yiyeli 2 saat oldu koca bi tabak salata yedim üstelik ama midem kazınıyo şu an
Valla ben yokum ama gozum ac su içip duruyorum boyuna.inşallah canım ben bi tutturabilsem iyi vericem de işte iştahım çok benim bak daha yemek yiyeli 2 saat oldu koca bi tabak salata yedim üstelik ama midem kazınıyo şu an
Ufff tokum dicektim.Valla ben yokum ama gozum ac su içip duruyorum boyuna.
Ay bende çok korkuyorum olmadı çok gerginim.Umarım gelmiyordur tatlım :) Gerçi hayırlısı Allahtan
Oooooo noluyo yaaaa?Kızlar bi Tae üyenin kocası faso
Ay bende çok korkuyorum olmadı çok gerginim.
Aslında hamile kalmam mümkün değil ama korktum yine deOooooo noluyo yaaaa?
Yaa bilinmiyoki. Kalmam diyosun hooop sürpriz olmuş. Aman allah isteyenlere versin.Aslında hamile kalmam mümkün değil ama korktum yine de
Ooo rakibem hayırdırAy bende çok korkuyorum olmadı çok gerginim.
Ay Muska bana yasak digerinde kefeni zor yirttim. Doktor ikincide kurtulamazsin dedi. Kalirsan kürtaj olman gerekir sen sende çocukta ölür dedi.Yaa bilinmiyoki. Kalmam diyosun hooop sürpriz olmuş. Aman allah isteyenlere versin.
AminYaa bilinmiyoki. Kalmam diyosun hooop sürpriz olmuş. Aman allah isteyenlere versin.
Valla Hayır olsun çok gerginimOoo rakibem hayırdır
Allah korusun hayatım. Bi rahatsızlığın mi var?Ay Muska bana yasak digerinde kefeni zor yirttim. Doktor ikincide kurtulamazsin dedi. Kalirsan kürtaj olman gerekir sen sende çocukta ölür dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?