- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.421
muskam sen naptin canim ya? aldin mi verdin mi?Yaa bilinmiyoki. Kalmam diyosun hooop sürpriz olmuş. Aman allah isteyenlere versin.
Afiyet olsun canm.Yaziyim ben de menumu artik her gun ya bana da dayak atin biraz.
Guya IF'i karatay'la yapacagim ama beceremiyorum bi turlu.
Sabah 10 :
1 elma kahve
12.30
Schnitzel
Patates salatasi
Yarim dilim havuclu kek
14.00
1 cokonat.
Thats all for today :)
Miden vücudun İF ye alıştı heralde çok yemeği kabul etmiyorben de ptesi sali IF'i yalan ettim, ne yesem de cikardim ama abuk sabuk beslendim
Evet gebelik zehirlenmesi artı kalpAllah korusun hayatım. Bi rahatsızlığın mi var?
Kız bol bol salata ye kahve çay sakin bozma emi
Valla ben yokum ama gozum ac su içip duruyorum boyuna.
Evet gebelik zehirlenmesi artı kalp
Ay allah gecinden versin kız sus bakiim. Rahatladim biseylerle oyalan stres iyice geciktirir.Ay Muska bana yasak digerinde kefeni zor yirttim. Doktor ikincide kurtulamazsin dedi. Kalirsan kürtaj olman gerekir sen sende çocukta ölür dedi.
Anaaam havuçlu kek cokonat.Yaziyim ben de menumu artik her gun ya bana da dayak atin biraz.
Guya IF'i karatay'la yapacagim ama beceremiyorum bi turlu.
Sabah 10 :
1 elma kahve
12.30
Schnitzel
Patates salatasi
Yarim dilim havuclu kek
14.00
1 cokonat.
Thats all for today :)
kerevizin yemegi cok guzel oluyo tatlım portakalla ya da limonla yapılıyo, biraz usutmusum ben de belim midem agrıyo hep, bide regl oldum bu hafta, artık pazartesiye kadar dikkat edicem haftaya listeye girmeye calıscamBilmiyorum ya ilk defa yedim ya tuhasf geldi
Damak tadım alışık değil ya..
Bitiremedim kocise sattim.
Ama almam bi daha..
Cuma 71,5tum pztesi 73muskam sen naptin canim ya? aldin mi verdin mi?
Oyy çok fena .. Aman dikkat alpim.Evet gebelik zehirlenmesi artı kalp
İçim disim su oldu be yaaa!
Kuzum ömrümde ilk defa yedim belki de ondan tuhaf geldi. Pek hoslasmadim kendisindenkerevizin yemegi cok guzel oluyo tatlım portakalla ya da limonla yapılıyo, biraz usutmusum ben de belim midem agrıyo hep, bide regl oldum bu hafta, artık pazartesiye kadar dikkat edicem haftaya listeye girmeye calıscam
Tatlım bi test yap istersen bebiş olmasın akılda soru işareti olmasınKızlaaarrrrrrr
Bi sorun var. Ben ilaç kullanıyorum ve en kötü pazartesi regl olmam gerekti, davul gibiyim fakat halen gelen giden yok. Üç gündür uykudan gözümü alamıyorum. Perşembe günü hapın yenisine başlıycam ve yarına kadar olup bitmem lazım
Üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum ama düşünmek de istemiyorum. Yarın sabaha kadar bekliycem yoksa doktora gitmem lazım
akapunkturla tedavi oranı yüksekmiş ama benim iğne fobim var o kadar igneyi batırttıramam normal iğne vurulana kadar ortalıgı yıkıyorumCanm bu migren in bi tedavisi yok mu?
seni hep böle görmek isterim hemşerimmm tabi o motivasyondan bana yolla azıcıkkBugün iyi hissediyorum kendimi fıstıklar
Diyet yapmak çok güzelgelsenize
hayırlısı fıstığım adet düzensizliği tedavisi görürken en son ilaçta adet göemedim doktoru aradım hani pazartesi adet olacaktım diye tayini çıktığını öğrendim başka doktora gittim bi sinirle dur bi test yapalım aklımızda kalmasın dedi anam o da neUmarım gelmiyordur tatlım :) Gerçi hayırlısı Allahtan
çok sevdim bu lafıKısmet ten öte köy yok be tatlım. Rahmetli dedemin bir lafı vardı " Kismetinde yoksa dayak bile yiyemezsin" derdi..
allahtan hayırlısı canım rabbim taşıyamıcamız yük yüklemesinAy Muska bana yasak digerinde kefeni zor yirttim. Doktor ikincide kurtulamazsin dedi. Kalirsan kürtaj olman gerekir sen sende çocukta ölür dedi.
Bende çok sever çok kullanırım.çok sevdim bu lafı
geçmiş olsun canımben de ptesi sali IF'i yalan ettim, ne yesem de cikardim ama abuk sabuk beslendim
Kızlaaarrrrrrr
Bi sorun var. Ben ilaç kullanıyorum ve en kötü pazartesi regl olmam gerekti, davul gibiyim fakat halen gelen giden yok. Üç gündür uykudan gözümü alamıyorum. Perşembe günü hapın yenisine başlıycam ve yarına kadar olup bitmem lazım
Üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum ama düşünmek de istemiyorum. Yarın sabaha kadar bekliycem yoksa doktora gitmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?