Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayırdır canım ne oldu ? Benimde bugün sinirlerim bozuldu işle ilgili :)
Aynen işle ilgili bildiğin dinsiz bi müdürüm var benim başım kapalı diye bana sardıkça sarıyor olan bu

Bu yıl geldi bu ben de bu yıl süt iznindeydim genelinde yani yarım gün çalıştım yarısında ekim ayına kadar da eksik çalıştım.

Bi de iş yerindeki ve hayattaki en yakın arkadaşım bu yılın başında yine burda çalışan eşini kaybetti. Kendisi başka bi kuruma geçiş yaptı. Müdürüm emekli oldu. Hepsi aynı yıla geldi ve bu ağır psikoloji içinde ben de bu adamın ekmeğine yağ sürüyorum giden arkadaşın görevini de bana yükledi kaç kere dedim ona bu görevlerden birini alın üstümden ben yürütemiyorum diye umursamadı.

Bebek bi yandan uykusuzluk bi yandan, bu yaşanan olayın psikolojisi bi yandan arkadaşım bi yandan ben işe adapte olamıyorum ve çok hata yapıyorum ama hayati hatalar değil tabi bunlar

zaten yüreğim sıkılıyor burda nefes alamıyorum bi de bu adam üstüme üstüme geliyor çıldırıyorum

Noldu kz kimmiş o mendebur... Düveyim hemen..

dövsen de adam olmaz o insanlıktan nasibini almamış ben hakkımı helal etmicem ona benim hakkım yetim hakkı üstelik herkese helal ona haram olsun

Kork Allahtan korkmayandan demişler. Üzme canini

Ah be kuzum.. Hakkaten herşey üstüste gelmiş..
Beş para etmez demiştim ya az bile kalmış...
Senin hakkını nasıl ödeyecek onu dşünsün o..
Ne demek ya kapalı diye takmak.
Hangi çağdan kalmış bağnaz şey....

Neyse ki kurtulucam az kaldı

o eşini kaybeden arkadaşımın yanına tayin istedim bugün yarın sonuçlanacak inşallah eli kulağında

Kızlar ben şöyle bir göz attım size ama başım çatlıyor ağrıdan çok okuyamıyorum. İş görüşmesine gittim bakalım sonuç çıkacak mı?
Biraz uzanmak istiyorum, ağrı kesici aldım. Yatıyorum. Görüşürüz. Öpüyorum hepinizi.
Bu gün de olmazsa yarın test yapıcam ama doğum kontrol hapı kullanırken nasıl olur aklım almıyor yani? Hormonlarım mı şaştı nooldu bana yaaaa

Geçmiş olsun bacım yat dinlen biraz.
Öbürünüde kafana takma olacakla öleceğe çare yok..

Menüm
8,00
2 dl kız. ekmek/1has. yumurta/1 çaykaşığı çokokrem/1 cay kaşığı reçel / azıcık peynir
14,30
4-5 çorba kaşığı et sote/yeşil salata/yogurt/2 dl hindi salam/bir iki lokma kaşar
19,30
1 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa (pirinçsiz az yağlı)
Su 2,5 oldu
Spor 1,5 saat yürüyüş

Afiyet olsun güzel olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…