Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İşte bu da benim kahvaltım

Fırında kıymalı pırasa ve ayran

Eki Görüntüle 1713331
Afiyet olsun. Ben ekmek,çay ve reçel olmadan kahvaltı yapamiyorum. Ne güzel gorunuyor halbuki.
Bu akşamı iyi kurtarmisin. Güzel manevra!
herkese kocaman günaydınlar, bugun hafif bi yuruyusle tekrar spor yapmayı dusunuyorum :)
Aman dikkatli ol havalar buz....

canım kendini fazla zorlamadan yapmaya çalış yorma birden kendini
hafiften bi yarım saat leslie yapayım diyorum, kaslarım yumusasın diye, yattıkca heryeri tutuluyo insanın :)
Afiyet olsun. Ben ekmek,çay ve reçel olmadan kahvaltı yapamiyorum. Ne güzel gorunuyor halbuki.

Bu akşamı iyi kurtarmisin. Güzel manevra!

Aman dikkatli ol havalar buz....
yok kız evde yapıcam leslie :) eskisehir buz dısarı cıkmam hayatta :)

Basit bişey yaptirmiyor hareketler çok uzun bir türlü ezberleyemedim hep kaciriuorum. Yani bir türlü ter atamiyorum o gün

Bugünki menu
Sabah
Bir lokma peynir
Bir zeytin
Öğle yok
Ikindi kahve
Aksam
Yemek yok
Lahmacun söylerim
1 lahmacun light kola
Spor yok su 1litre şimdilik

canım öğle yok sabah kahvaltı yapcam dediğin 1 zeytin 1 lokma peynir mi?
Sabah genelde böyle oluyor kaptanım bu hafta sadece 1gun düzgün kahvaltı yapabildim. Deniyorum yiyemiyorum sabahları iştah yok . Oglende öyle akşam acikiyorum sadece. Vitamin kullanmasam hastalanirim.

Kaptanım bazı sağlık problemlerim çıktı. Şu ara katılamayacağım. Çok üzgünüm.
Canım çok geçmiş olsun.
Istanbul da Buzz ben izindeyim zaten dışarı cikmayacagim. Sporu da iptal ettim dün çok soguktu spordan eve gelene kadar sifayi kapmisim. Zumba günü birazda ondan.
Zumbaya gitmemek için bahane dimiiiiii?
Bugünki menu
Sabah
Bir lokma peynir
Bir zeytin
Öğle yok
Ikindi kahve
Aksam
Yemek yok
Lahmacun söylerim
1 lahmacun light kola
Spor yok su 1litre şimdilik
Tatlisko bütün gün AC geliyorsun böyle kilo veremezsin vücut metabolizma hızını dusurur sonra..
canım öğle yok sabah kahvaltı yapcam dediğin 1 zeytin 1 lokma peynir mi?
Dimi bende dedim biraz fazla kaçırsa yakamicak sonra.

Zaten kilo falan gitmiyor kolay kolay bende spora basladigmda biraz hızlanmisti şimdi yine aynı. Evet zumba bahanesi azckkta. Ben öyle şıkır şıkır şeylerle kiviramam kendime yabancilasiyorum. Hoşuma gitmiyor.

Benim bu aralar biraz canm sıkkın. Pek bisey yemedim hiç istahim yok. Sabah 3 lokma tost yedim. Umarım bu can sıkıntısı bana iyi gelir. Bu vesileyle az yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…