- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.481
Afiyet olsun. Ben ekmek,çay ve reçel olmadan kahvaltı yapamiyorum. Ne güzel gorunuyor halbuki.
Bu akşamı iyi kurtarmisin. Güzel manevra!Arkadaşlar dün ızgara tavuk yiyemedim çünkü kayınvalidemde rehin kaldımiki küçük paylıcan dolması ile 1 küçük biber dolması yedim yanında yoğurt
Bugün de rehinim eşim gene 9 da gelecekbenim bebeği alıp eve gitme konusunda bi çare bulmam gerekiyor ama ne
ama bugün yemeğe çare buldum anne ben tavuk alıp geleyim tavuk yapalım akşama dedim tamam dediyoksa kısır yapacaktı
Aman dikkatli ol havalar buz....herkese kocaman günaydınlar, bugun hafif bi yuruyusle tekrar spor yapmayı dusunuyorum :)
hafiften bi yarım saat leslie yapayım diyorum, kaslarım yumusasın diye, yattıkca heryeri tutuluyo insanın :)canım kendini fazla zorlamadan yapmaya çalış yorma birden kendini
yok kız evde yapıcam leslie :) eskisehir buz dısarı cıkmam hayatta :)Afiyet olsun. Ben ekmek,çay ve reçel olmadan kahvaltı yapamiyorum. Ne güzel gorunuyor halbuki.
Bu akşamı iyi kurtarmisin. Güzel manevra!
Aman dikkatli ol havalar buz....
Yani. Ankarada buz çünkü. Donuyoruz okula giderken.. Bırrrr!hafiften bi yarım saat leslie yapayım diyorum, kaslarım yumusasın diye, yattıkca heryeri tutuluyo insanın :)
yok kız evde yapıcam leslie :) eskisehir buz dısarı cıkmam hayatta :)
aynen yaa çok soğuk ama güneşli olması yetiyor banaYani. Ankarada buz çünkü. Donuyoruz okula giderken.. Bırrrr!
Aynen kaptanim ruhum daralmiyo hiç değilse.aynen yaa çok soğuk ama güneşli olması yetiyor bana
Kaptanım bazı sağlık problemlerim çıktı. Şu ara katılamayacağım. Çok üzgünüm.
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine sağlık problemlerini halledince gene bekliyoruz aramızaKaptanım bazı sağlık problemlerim çıktı. Şu ara katılamayacağım. Çok üzgünüm.
Istanbul da Buzz ben izindeyim zaten dışarı cikmayacagim. Sporu da iptal ettim dün çok soguktu spordan eve gelene kadar sifayi kapmisim. Zumba günü birazda ondan.Yani. Ankarada buz çünkü. Donuyoruz okula giderken.. Bırrrr!
Basit bişey yaptirmiyor hareketler çok uzun bir türlü ezberleyemedim hep kaciriuorum. Yani bir türlü ter atamiyorum o günolabilir canım ilkse, yemeginde tadı patatese benziyorben bugun biraz kendime geldim, igneydi ilactı derken dunde yattım zaten aksama kadar bugun daha iyiyim bakalım
ay ben zumbaya bayılmıstım, cok keyifli bisey ya va inanılmaz kalori yaktırıyo bence git
canım öğle yok sabah kahvaltı yapcam dediğin 1 zeytin 1 lokma peynir mi?Bugünki menu
Sabah
Bir lokma peynir
Bir zeytin
Öğle yok
Ikindi kahve
Aksam
Yemek yok
Lahmacun söylerim
1 lahmacun light kola
Spor yok su 1litre şimdilik
Sabah genelde böyle oluyor kaptanım bu hafta sadece 1gun düzgün kahvaltı yapabildim. Deniyorum yiyemiyorum sabahları iştah yok . Oglende öyle akşam acikiyorum sadece. Vitamin kullanmasam hastalanirim.canım öğle yok sabah kahvaltı yapcam dediğin 1 zeytin 1 lokma peynir mi?
Canım çok geçmiş olsun.Kaptanım bazı sağlık problemlerim çıktı. Şu ara katılamayacağım. Çok üzgünüm.
Zumbaya gitmemek için bahane dimiiiiii?Istanbul da Buzz ben izindeyim zaten dışarı cikmayacagim. Sporu da iptal ettim dün çok soguktu spordan eve gelene kadar sifayi kapmisim. Zumba günü birazda ondan.
Tatlisko bütün gün AC geliyorsun böyle kilo veremezsin vücut metabolizma hızını dusurur sonra..Bugünki menu
Sabah
Bir lokma peynir
Bir zeytin
Öğle yok
Ikindi kahve
Aksam
Yemek yok
Lahmacun söylerim
1 lahmacun light kola
Spor yok su 1litre şimdilik
Dimi bende dedim biraz fazla kaçırsa yakamicak sonra.canım öğle yok sabah kahvaltı yapcam dediğin 1 zeytin 1 lokma peynir mi?
Zaten kilo falan gitmiyor kolay kolay bende spora basladigmda biraz hızlanmisti şimdi yine aynı. Evet zumba bahanesi azckkta. Ben öyle şıkır şıkır şeylerle kiviramam kendime yabancilasiyorum. Hoşuma gitmiyor.Canım çok geçmiş olsun.
Zumbaya gitmemek için bahane dimiiiiii?
Tatlisko bütün gün AC geliyorsun böyle kilo veremezsin vücut metabolizma hızını dusurur sonra..
Dimi bende dedim biraz fazla kaçırsa yakamicak sonra.
bana da zumba çok cazip geliyor yahuuu oynakmıyım neyimZaten kilo falan gitmiyor kolay kolay bende spora basladigmda biraz hızlanmisti şimdi yine aynı. Evet zumba bahanesi azckkta. Ben öyle şıkır şıkır şeylerle kiviramam kendime yabancilasiyorum. Hoşuma gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?