- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.521
yat dinlen tatlımBen yatayım biraz gorusuruz.
ben pırasının sadece böreğini yiyebiliyorum
Kocakari işi biraz ama doğal bir test önereyim sanaMerhaba Kızlar,
çok üzgünüm dün akşam ve bugün gelemedim, sizi habersiz bırakmak istemiyorum hep aklım burda ama çok tuhaf bir psikolojideyim, hala regl olmadım. Sürekli uyuyorum ve test yaptım negatif çıktı ama hala bişey yok, bu akşam hapa tekrar başlamam gerek başlayamıyorum. Doktoru aradım, yarın kan testi yaptırmam gerek, eczanenden alınan hatalı olabiliyormuş. Sevincem sevinemiyorum, üzülcem üzülemiyorum, belirsizliklerden hiç hoşlanmam. Yarın sabah kilo bildirimini yapıcam ve eğer hamile değilsem haftaya daha konsantre olmuş şekilde beslenmeme devam edicem. Eğer hamileysem büyüyene kadar biraz kilo vermem benim için harika olur, ona göre bir program hazırlıycam. Ayy işte kafam çok karışık, hepinizi öpüyorum.
Görüşürüz
Ben yatayım biraz gorusuruz.
canım hakkında hayırlısı olsun yarın bi test yaptır bakalım ne çıkacak sen bu durumu atlat haftaya bomba gibi bekliyorz sni yalnız üşütmüş falan olabilirmisin ya da vucüt çok yrgun ondan mı sürekli uyuma isteği yalnız birazda havaların etkisi var bende sürekli uyumak istiyom ama yokMerhaba Kızlar,
çok üzgünüm dün akşam ve bugün gelemedim, sizi habersiz bırakmak istemiyorum hep aklım burda ama çok tuhaf bir psikolojideyim, hala regl olmadım. Sürekli uyuyorum ve test yaptım negatif çıktı ama hala bişey yok, bu akşam hapa tekrar başlamam gerek başlayamıyorum. Doktoru aradım, yarın kan testi yaptırmam gerek, eczanenden alınan hatalı olabiliyormuş. Sevincem sevinemiyorum, üzülcem üzülemiyorum, belirsizliklerden hiç hoşlanmam. Yarın sabah kilo bildirimini yapıcam ve eğer hamile değilsem haftaya daha konsantre olmuş şekilde beslenmeme devam edicem. Eğer hamileysem büyüyene kadar biraz kilo vermem benim için harika olur, ona göre bir program hazırlıycam. Ayy işte kafam çok karışık, hepinizi öpüyorum.
Görüşürüz
hiç duymamıştım tatlım yaaaaKocakari işi biraz ama doğal bir test önereyim sana
Bir kaba idrarini koy üstüne karbonat dok
Kabarık üste köpük yaparsa pozitif
Karbonat dibe cokerse kopurmeden negatif
Canım kusura bakma çok hastayım bugün.muska 77 meraba tontişlik kader değil sayfasında gördüm sizi oraya da yazdım ama görmediniz sanırım. bu kiloya nasıl geldiniz merak ettim ? paylaştığınız biryer varsa orayı da önerebilirsiniz.
Ben uslu duruyorum kaptanim. İyi geceler. Erken yaticam bu gece.kızlar cuma gecesi bu sessizlik hiç hoş değil cıs yemiyorsunuz dimi
Kaptanın ben buralardayim bakıyorum kimse yok.kızlar cuma gecesi bu sessizlik hiç hoş değil cıs yemiyorsunuz dimi
uslu duruyorum kaptancim kizlari uyutuyorum bagorsaklarimi usutmusum galiba surekli tuvalete gidiyorumkızlar cuma gecesi bu sessizlik hiç hoş değil cıs yemiyorsunuz dimi
afiyet olsunnnŞekersiz çaya talim
herseyin hayirlisi tatlim cok stres yapmamaya calisMerhaba Kızlar,
Görüşürüz
Ben uslu duruyorum kaptanim. İyi geceler. Erken yaticam bu gece.
Opuldunuz.
Kaptanın ben buralardayim bakıyorum kimse yok.
hadi bakalım kızlar sizler uslu duruyonuz bakalım diğerleri ne yapıyorlaruslu duruyorum kaptancim kizlari uyutuyorum bagorsaklarimi usutmusum galiba surekli tuvalete gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?