- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.501
iyilik ebrucum senden naber dönmediniz daha evinize dimiNasılsınız güzel bayanlar
Ben kötüyüm tadım yok..Nasılsınız güzel bayanlar
hayırdır neden sıkkın canım paylaşmak istermisinBenim bu aralar biraz canm sıkkın. Pek bisey yemedim hiç istahim yok. Sabah 3 lokma tost yedim. Umarım bu can sıkıntısı bana iyi gelir. Bu vesileyle az yerim
noluyoo yaaa muskam sen polyanna idin sana ne oldu bişeyler mi canını sıktıBen kötüyüm tadım yok..
Hasta olucam galiba. Boyuna yatmak istiyorum.noluyoo yaaa muskam sen polyanna idin sana ne oldu bişeyler mi canını sıktı
Heh heh gülmeye bile halim yok valla, smiley koydum sayın.karar verdim takım olarak kurşun döktüreceğim hepi,nize varmı kurşun dökmeyi bilen eden
canım yaa dinlenebilrsen yat uyu birazHasta olucam galiba. Boyuna yatmak istiyorum.
Heh heh gülmeye bile halim yok valla, smiley koydum sayın.
Bencede yatayim.canım yaa dinlenebilrsen yat uyu biraz
karar verdim takım olarak kurşun döktüreceğim hepi,nize varmı kurşun dökmeyi bilen eden
Benim bu aralar biraz canm sıkkın. Pek bisey yemedim hiç istahim yok. Sabah 3 lokma tost yedim. Umarım bu can sıkıntısı bana iyi gelir. Bu vesileyle az yerim
Ben kötüyüm tadım yok..
Senin yaptığın bi açıdan aralıklı oruç oluyo canım akşam yemeğini abartmadıktan sonra kilo verebilmen lazım veremiyosan vucut bu rutine alışmış demekkiSabah genelde böyle oluyor kaptanım bu hafta sadece 1gun düzgün kahvaltı yapabildim. Deniyorum yiyemiyorum sabahları iştah yok . Oglende öyle akşam acikiyorum sadece. Vitamin kullanmasam hastalanirim.
zumbayı bende çok seviyorum kaptanım kızımla beraber yapıyordukbana da zumba çok cazip geliyor yahuuu oynakmıyım neyim
ben persian zumba yapıyodum çok eğlenceliBasit bişey yaptirmiyor hareketler çok uzun bir türlü ezberleyemedim hep kaciriuorum. Yani bir türlü ter atamiyorum o gün
geçmiş olsun tatlım neyin var hayırdırBen kötüyüm tadım yok..
Usuttum galiba doktor sismeye baslamis bademcikler dedi.hayırdır kız neyin var noldu
muskam şekerli bişeyler mi yesen ki
Sağol tatlım usutmusum.geçmiş olsun tatlım neyin var hayırdır
Ay oruç tutsam sevabı girerim en azindan. Aç Aç dolasaSenin yaptığın bi açıdan aralıklı oruç oluyo canım akşam yemeğini abartmadıktan sonra kilo verebilmen lazım veremiyosan vucut bu rutine alışmış demekki
Geçmiş olsun bende dökülüyorum.Usuttum galiba doktor sismeye baslamis bademcikler dedi.
çok geçmiş olsun canım ıhlamıur felan iç rahatlatır azıcıkUsuttum galiba doktor sismeye baslamis bademcikler dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?