- 16 Kasım 2015
- 4.405
- 7.058
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.541
Canım kusura bakma çok hastayım bugün.
Yeni gordum msjini.
İlk iki ay KCl saydim. 1700 KCl ile başladım. Sonra 1200 e dusurdum ikinci ay.
Kilo verme yavaslayinca karbonhidrat diyetine başladım.
Halada bu diyeti yapıyorum. Sorun olursa yaz sen mutlaka dönerim sana.
Ama bugün affet çok hastayım.
canım hakkında hayırlısı olsun yarın bi test yaptır bakalım ne çıkacak sen bu durumu atlat haftaya bomba gibi bekliyorz sni yalnız üşütmüş falan olabilirmisin ya da vucüt çok yrgun ondan mı sürekli uyuma isteği yalnız birazda havaların etkisi var bende sürekli uyumak istiyom ama yok
hiç duymamıştım tatlım yaaaa
Teşekkür ederim kaptancım, hayırlısı artık. Yarın kopar dananın kuyruğu :)canım hakkında hayırlısı olsun yarın bi test yaptır bakalım ne çıkacak sen bu durumu atlat haftaya bomba gibi bekliyorz sni yalnız üşütmüş falan olabilirmisin ya da vucüt çok yrgun ondan mı sürekli uyuma isteği yalnız birazda havaların etkisi var bende sürekli uyumak istiyom ama yok
hiç duymamıştım tatlım yaaaa
çok teşekkür ederim canım, eşimin ilk evliliği ve baba olmasını tabi ki çok istiyorum ama daha 2,5 aylık evliyiz, çok erkenherseyin hayirlisi tatlim cok stres yapmamaya calis
Ne kadar renkli bir insan olduğun profil resimlerinden belli oluyor, çok tatlısınKaptanın ben buralardayim bakıyorum kimse yok.
Ayyy yeni gördüm, evde karbonat yok, Vallahi çıkar alırdım erken görsem. Allah Allah insanın evinde karbonat olmaz mı ya sinir oldum şimdiKocakari işi biraz ama doğal bir test önereyim sana
Bir kaba idrarini koy üstüne karbonat dok
Kabarık üste köpük yaparsa pozitif
Karbonat dibe cokerse kopurmeden negatif
Limonda aynı işi görüyormus denesene köpururse +Ayyy yeni gördüm, evde karbonat yok, Vallahi çıkar alırdım erken görsem. Allah Allah insanın evinde karbonat olmaz mı ya sinir oldum şimdi
O senin sekerligin babyNe kadar renkli bir insan olduğun profil resimlerinden belli oluyor, çok tatlısın
Hangisiyle yaptın limon mu karbonat almaya komsuya mi gittin yoksa?:)))) köpüren bişey yok
Limonla yaptım canım, yeni taşındım çok tanıdığım yok burda :)Hangisiyle yaptın limon mu karbonat almaya komsuya mi gittin yoksa?
Rahat kocaman bir nefes al ozaman
Bende yaptım bugün kopurmedi çok rahatladım
Usuttum galiba doktor sismeye baslamis bademcikler dedi.
kızlar IF yaradı bana bakalım inşallah böle gider demekki tam yapabilsem şu ekmekten bi vazgecebilsm olay olacak ama 4. günüm bugun 1 kilodan fazla gitti
ben pırasının sadece böreğini yiyebiliyorum
Merhaba Kızlar,
çok üzgünüm dün akşam ve bugün gelemedim, sizi habersiz bırakmak istemiyorum hep aklım burda ama çok tuhaf bir psikolojideyim, hala regl olmadım. Sürekli uyuyorum ve test yaptım negatif çıktı ama hala bişey yok, bu akşam hapa tekrar başlamam gerek başlayamıyorum. Doktoru aradım, yarın kan testi yaptırmam gerek, eczanenden alınan hatalı olabiliyormuş. Sevincem sevinemiyorum, üzülcem üzülemiyorum, belirsizliklerden hiç hoşlanmam. Yarın sabah kilo bildirimini yapıcam ve eğer hamile değilsem haftaya daha konsantre olmuş şekilde beslenmeme devam edicem. Eğer hamileysem büyüyene kadar biraz kilo vermem benim için harika olur, ona göre bir program hazırlıycam. Ayy işte kafam çok karışık, hepinizi öpüyorum.
Görüşürüz
TEBRİKLER CANIMGünaydın kızlar
shoji (92,4/ 91,3/1,1 / %1,20 )
TEBRİKLER CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?