Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

rica ederim ne demek çok geçmiş olsun kcl dediğin kalori oluyor herhalde dimi? neyse sen biraz iyileş konuşuruz sonra sıkıntı değil. geçmiş olsun allah acil şifalar versin.

Öncelikle tüm diyet kardeşlerine sonra da toplight'a iyi akşamlar diliyorum.Ben de yaklaşık 1 aydır bu sitedeyim , Allah bağışlarsa 8 aylık bir bebeğim var .Malum doğum kilolarımdan kurtulmak istiyorum bu nedenle de siz de uygun görürseniz ve takımınızda yer varsa aranıza katılarak birbirimize destek vererek kilolarımdan kurtulmak istiyorum sanırım deneme süresi 3 haftaymış.Çünkü elimde olmadan spor yaparken dizimi incitmiş bulunmaktayım yaklaşık 10 gündür spora dair hiç birşey yapamıyorum yediklerime dikkat etmenin dışında eğer takımınıza üye olursam bu zaman içerisinde inşallah kendime gelmiş olurum.Takımınıza üye olmak için ne yapmam gerekiyor kabul defterini okudum kabul ettim yazmam gerekiyormuş sanırım.Yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkür ederim kaptancım, hayırlısı artık. Yarın kopar dananın kuyruğu :)

Kocakari işi biraz ama doğal bir test önereyim sana
Bir kaba idrarini koy üstüne karbonat dok
Kabarık üste köpük yaparsa pozitif
Karbonat dibe cokerse kopurmeden negatif
Ayyy yeni gördüm, evde karbonat yok, Vallahi çıkar alırdım erken görsem. Allah Allah insanın evinde karbonat olmaz mı ya sinir oldum şimdi

İyi geceler kızlar, sabah hepinizin bol eksili kilolar görmesi dileğiyle. Ben kendimden pek umutlu değilim :)
sabah görüşürüz

Usuttum galiba doktor sismeye baslamis bademcikler dedi.

geçmiş olsun canım

kızlar IF yaradı bana bakalım inşallah böle gider demekki tam yapabilsem şu ekmekten bi vazgecebilsm olay olacak ama 4. günüm bugun 1 kilodan fazla gitti

maşallah kız Allah daim etsin inşallah

ben pırasının sadece böreğini yiyebiliyorum

bu da börek gibi oluyor kıymalı çok güzel

hadi bakalım haberlerini bekliyoruz hayırlısı neyse o olsun

Dünkü menüm

Saat 9,00 : Bitki Çayı
Saat 10,00 : 2 kk peynir ve şekersiz çay
Saat 12,00 : Mercimek çorbası ve yoğurtlu biber
Saat 20,30 : Fırında tavuk yine (bu sefer kv'de) ve yoğurt

Su 1 lt
Spor yapamadım temizlik yaptım

Günaydın kızlar kilomu yazıp başlangıcı yapayım dayağımı yiyeyim oturayım

Valla kilom 109,2 pazartesi bu kiloyu gördüğümde cumaya en azından 108,5 u görürüm diye düşünmüştüm ama sabit bu hafta regl olucam acaba ondan mı veremedim diyorum ama iki gün planladığım yemeği yemedim dün de tavuklar çok yağlıydı galiba o da işe yaramadı bi de 8 buçukta akşam yemeği yeniyor biz de bu hafta hep kv'lerde yedik hep geç oldu eve gelip yattık hemen pazartesinin uykusuzluğuyla.. Valla almamış olmam mucize ama sabah kahvaltı ve öğle yemeğimi çok düzgün yiyorum abur cubur da yemiyorum ondan almadım heralde

candy_candy (108,8/109,2/+0,4/%0,37 )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…