- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.561
geçen hafta 58.4
bu hafta 57.1
fark 1.30
% 2.28
geçen hafta 58.4
bu hafta 57.1
fark 1.30
% 2.28
Günaydın kızlar
shoji (92,4/ 91,3/1,1 / %1,20 )
tatlım daha listeye giremedim beeennnnCanım derece görünüyor gibi sana25 Aralıkta da ben birinci olucam
teşekkürler canım haftaya listedeyim inşallahhhHarikasın yaaa
tatlım daha listeye giremedim beeennnn56.5 olmam lazım girebilmem için
inşallah canım 25 aralığı dört gözle bekliyorum hadi bakalım inşallah 1. olursunhadi yaa tühlisteye girin hepiniz artık yaa listemiz küççücük kaldı
İnşallah haftaya girersin canım
teşekkürler canım haftaya listedeyim inşallahhh
% 0.30Günaydın
Bende tartildim 66
Gecen hafta 66200
Açlık grevine girmeliyim.
az çok gitsinde tek% 0.30
Bu gitmiş sayilmazki bir bardak su icmedigimi farzet. O kadar emek sarfettim ki bu hafta geçen haftada azdı. Şuan midem bulanıyor. Sinirden.az çok gitsinde tek
tabiiki tatlım gelebilirsin takıma kurallarımızı da okumuşsun kabul ettiysen kg nu sende bugün yaz hemenÖncelikle tüm diyet kardeşlerine sonra da toplight'a iyi akşamlar diliyorum.Ben de yaklaşık 1 aydır bu sitedeyim , Allah bağışlarsa 8 aylık bir bebeğim var .Malum doğum kilolarımdan kurtulmak istiyorum bu nedenle de siz de uygun görürseniz ve takımınızda yer varsa aranıza katılarak birbirimize destek vererek kilolarımdan kurtulmak istiyorum sanırım deneme süresi 3 haftaymış.Çünkü elimde olmadan spor yaparken dizimi incitmiş bulunmaktayım yaklaşık 10 gündür spora dair hiç birşey yapamıyorum yediklerime dikkat etmenin dışında eğer takımınıza üye olursam bu zaman içerisinde inşallah kendime gelmiş olurum.Takımınıza üye olmak için ne yapmam gerekiyor kabul defterini okudum kabul ettim yazmam gerekiyormuş sanırım.Yardımcı olabilir misiniz?
hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden tatlımAyyy yeni gördüm, evde karbonat yok, Vallahi çıkar alırdım erken görsem. Allah Allah insanın evinde karbonat olmaz mı ya sinir oldum şimdi
Günaydın kızlar
shoji (92,4/ 91,3/1,1 / %1,20 )
geçen hafta 58.4
bu hafta 57.1
fark 1.30
% 2.28
Günaydın kızlar kilomu yazıp başlangıcı yapayım dayağımı yiyeyim oturayım
Valla kilom 109,2pazartesi bu kiloyu gördüğümde cumaya en azından 108,5 u görürüm diye düşünmüştüm ama sabit bu hafta regl olucam acaba ondan mı veremedim diyorum ama iki gün planladığım yemeği yemedim dün de tavuklar çok yağlıydı galiba o da işe yaramadı bi de 8 buçukta akşam yemeği yeniyor biz de bu hafta hep kv'lerde yedik hep geç oldu eve gelip yattık hemen pazartesinin uykusuzluğuyla.. Valla almamış olmam mucize ama sabah kahvaltı ve öğle yemeğimi çok düzgün yiyorum abur cubur da yemiyorum ondan almadım heralde
candy_candy (108,8/109,2/+0,4/%0,37 )
Günaydın
Bende tartildim 66
Gecen hafta 66200
Açlık grevine girmeliyim.
alpim cim direniyor kilon bırakma devam et gör bak gidecekBu gitmiş sayilmazki bir bardak su icmedigimi farzet. O kadar emek sarfettim ki bu hafta geçen haftada azdı. Şuan midem bulanıyor. Sinirden.
Kaptanım adet olamıyorum. Sıkıntı ordan kaynaklanıyor. Inşallah bugün olur da bu sinir harbiden kurtulur um.günaydınlarrrr
arkadaşlar listeyi ekleyeceğim tebrikler şimdiden hepinize candy sana hariçama senden de haftaya bekliyorum
tabiiki tatlım gelebilirsin takıma kurallarımızı da okumuşsun kabul ettiysen kg nu sende bugün yaz hemen
hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden tatlım
alpim cim direniyor kilon bırakma devam et gör bak gidecek
adaçayı iç tatlım söktürür adeti derlerKaptanım adet olamıyorum. Sıkıntı ordan kaynaklanıyor. Inşallah bugün olur da bu sinir harbiden kurtulur um.
***5. TAKIM 443. ETAP***
candy_candy (108,8/109,2/-0,4/-%0,37)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
muska77(71,5/)
shoji (92,4/91,3/1,1/ %1,19 )
topraks(75,6/)
alpim66,2/66,0/0,2/%0,30) yeni üye başlangıç 25 kasım 67 kg hedef 55
5. TAKIM ORTALAMASI :%
fatmaaskin1 57,1
düzelttim düzelttim tatlım :)kaptanım ikiye bölündü yazmışsın ama bölmemişsin
canım hormonlarına felan baktırdınmıKaptanım adet olamıyorum. Sıkıntı ordan kaynaklanıyor. Inşallah bugün olur da bu sinir harbiden kurtulur um.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?