Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muskam nasıl oldu acaba yaaa inşallah bir an önce iyileşir de gelir bu saate kalmazdı
fartma cım if sana bayaa yaramış yaaa bu kiloda bu kadar vermek çörekleri yemeseydin daha çok gidecekti anlaşılan
maşallah sana

rica ederim ne demek çok geçmiş olsun kcl dediğin kalori oluyor herhalde dimi? neyse sen biraz iyileş konuşuruz sonra sıkıntı değil. geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
Evet canım kalori, Bugün biraz daha iyiyim en azından kafamı bi yere dayamadan durabiliyorum..
Teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için.

Günaydın kızlar

shoji (92,4/ 91,3/1,1 / %1,20 )
Helal shoji menülerin karşılığı.
geçen hafta 58.4
bu hafta 57.1
fark 1.30
% 2.28
Vay çok iyi gitmiş maşallah....
Ne dayağı aşkım sen menünü düzgün tutup kaçamak yapmadıysan ve yinede gitmediyse yapacak bişey yok. Belki bu haftanın ödülünü haftaya verir vücudun. Sen aynı sabırla devam et.

Günaydın fıstıklar
tabi ki de artıdayım çok utanıyorum beennn

Geçen hafta 75,6
bugün 77,1
fark + 1,5 kg
yüzde hesaplamayı yazan olmadı bana unuttuğumu söylemiştim, bir ara formülü yazarsanız sevinirim.
Hala bir haber yok ben şimdi kan testi yaptırmaya gidiyorum.
+Kilo için özür dilerim, kilo olmadığını ümit ediyorum.
Dönüşte görüşürüz

Geldim kaptanım.. İyileştim sayılmaz ama daha kötüde değilim şükür.

***5. TAKIM 443. ETAP***
candy_candy (108,8/109,2/-0,2/-%0,18)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
muska77(71,5/71,5/sabit)

shoji (92,4/91,3/1,1/ %1,19 )
topraks(75,6/)
alpim66,2/66,0/0,2/%0,30) yeni üye başlangıç 25 kasım 67 kg hedef 55

5. TAKIM ORTALAMASI :%
fatmaaskin1 57,1

Yanlış hesaplamadiysam
% 1.98 artıdasin

Hakkında hayırlısı olsun. Bende öyle oldun bu hafta. Ama tabikide doktora gitmiycem.

o çörekler yokmu iradem sıfırlanıyo resmen inşallah böle devam eder

Hayırlı cumalar fıstıklar
canım inşallah bugün dahada düzelirsin inşallah cuma günü hürmetine rabbim bütün hastalara şifa nasip etsin

Vaaay iddiakıyız yaniiii

Zaten açlık grevinde gibi yediğin için gitmiyo kilo alpim, çok az ve öğün atlayarak yiyorsun..
Böyle kilo vermen zor gram gram gider.

ne sandın
haftaya regl olucam ondan sonra deli iddialıyım (105'i zorlicam valla ama şok diyet yok kb'yi 30 a çekicem o hafta )
şimdilik gelecek hafta için tek iddiam 108 i görmek hatta 108,5 inşallah

Canım sen niye utanıyorsun yahu reglin olmamış durumun çok normal eğer listede değilsen bu hafta listeye giremezsin sadece gelecek hafta girersin

hadi yaptır şu testi de gel merak ettim

Hayırlı cumalar fıstıklar
canım inşallah bugün dahada düzelirsin inşallah cuma günü hürmetine rabbim bütün hastalara şifa nasip etsin
Teşekkürler canım. Amin..
ne sandın
haftaya regl olucam ondan sonra deli iddialıyım (105'i zorlicam valla ama şok diyet yok kb'yi 30 a çekicem o hafta )
şimdilik gelecek hafta için tek iddiam 108 i görmek hatta 108,5 inşallah
Sevalcim 30 çok az en az 40 yap kbyi.
İnşallah buraya 99 diye bildirim yapacaksın ben umutluyum senden..

Canım kaptanım toplight da yazmış..
Şartları kabul ettiğini ve kilonu yazarsan bugünden katılabilirsin..
Umarım gelirsin...

***5. TAKIM 443. ETAP***
candy_candy (108,8/109,2/-0,2/-%0,18)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
muska77(71,5/71,5/sabit)

shoji (92,4/91,3/1,1/ %1,19 )
topraks(75,6/77,1/-1,5/-%1,98)
alpim66,2/66,0/0,2/%0,30) yeni üye başlangıç 25 kasım 67 kg hedef 55

5. TAKIM ORTALAMASI :-%0,372
fatmaaskin1 57,1

kızlar ortalamamız ilk defa bu kadar kötü oldu nota aldık haftaya mutlaka dereceye girmeliyiz analiz öncesi bu durum hiç hoş olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…