- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.581
Evet canım kalori, Bugün biraz daha iyiyim en azından kafamı bi yere dayamadan durabiliyorum..rica ederim ne demek çok geçmiş olsun kcl dediğin kalori oluyor herhalde dimi? neyse sen biraz iyileş konuşuruz sonra sıkıntı değil. geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
Helal shoji menülerin karşılığı.Günaydın kızlar
shoji (92,4/ 91,3/1,1 / %1,20 )
geçen hafta 58.4
bu hafta 57.1
fark 1.30
% 2.28
Ne dayağı aşkım sen menünü düzgün tutup kaçamak yapmadıysan ve yinede gitmediyse yapacak bişey yok. Belki bu haftanın ödülünü haftaya verir vücudun. Sen aynı sabırla devam et.Günaydın kızlar kilomu yazıp başlangıcı yapayım dayağımı yiyeyim oturayım
Valla kilom 109,2pazartesi bu kiloyu gördüğümde cumaya en azından 108,5 u görürüm diye düşünmüştüm ama sabit bu hafta regl olucam acaba ondan mı veremedim diyorum ama iki gün planladığım yemeği yemedim dün de tavuklar çok yağlıydı galiba o da işe yaramadı bi de 8 buçukta akşam yemeği yeniyor biz de bu hafta hep kv'lerde yedik hep geç oldu eve gelip yattık hemen pazartesinin uykusuzluğuyla.. Valla almamış olmam mucize ama sabah kahvaltı ve öğle yemeğimi çok düzgün yiyorum abur cubur da yemiyorum ondan almadım heralde
candy_candy (108,8/109,2/+0,4/%0,37 )
Vaaay iddiakıyız yaniiiiCanım derece görünüyor gibi sana25 Aralıkta da ben birinci olucam
Zaten açlık grevinde gibi yediğin için gitmiyo kilo alpim, çok az ve öğün atlayarak yiyorsun..Günaydın
Bende tartildim 66
Gecen hafta 66200
Açlık grevine girmeliyim.
Yok canım ya doktor fobi var benimcanım hormonlarına felan baktırdınmı
Sen fazla takıntı yapıyosun.. Stres yaptıkça olmayacak biraz relax..Kaptanım adet olamıyorum. Sıkıntı ordan kaynaklanıyor. Inşallah bugün olur da bu sinir harbiden kurtulur um.
Geldim kaptanım.. İyileştim sayılmaz ama daha kötüde değilim şükür.muskam nasıl oldu acaba yaaa inşallah bir an önce iyileşir de gelir bu saate kalmazdı
fartma cım if sana bayaa yaramış yaaa bu kiloda bu kadar vermek çörekleri yemeseydin daha çok gidecekti anlaşılan
maşallah sana
canım dikkat et kendine iyileş önemli olan oGeldim kaptanım.. İyileştim sayılmaz ama daha kötüde değilim şükür.
Yanlış hesaplamadiysamGünaydın fıstıklar
tabi ki de artıdayım çok utanıyorum beennn
Geçen hafta 75,6
bugün 77,1
fark + 1,5 kg
yüzde hesaplamayı yazan olmadı bana unuttuğumu söylemiştim, bir ara formülü yazarsanız sevinirim.
Hala bir haber yok ben şimdi kan testi yaptırmaya gidiyorum.
+Kilo için özür dilerim, kilo olmadığını ümit ediyorum.
Dönüşte görüşürüz
Hakkında hayırlısı olsun. Bende öyle oldun bu hafta. Ama tabikide doktora gitmiycem.Günaydın fıstıklar
Geçen hafta 75,6
bugün 77,1
fark + 1,5 kg
yüzde hesaplamayı yazan olmadı bana unuttuğumu söylemiştim, bir ara formülü yazarsanız sevinirim.
Dönüşte görüşürüz
o çörekler yokmu iradem sıfırlanıyo resmen inşallah böle devam edermuskam nasıl oldu acaba yaaa inşallah bir an önce iyileşir de gelir bu saate kalmazdı
fartma cım if sana bayaa yaramış yaaa bu kiloda bu kadar vermek çörekleri yemeseydin daha çok gidecekti anlaşılan
maşallah sana
canım bence git baktır hormonlarına yumurtalıklarına felan her ay çekilmez bu çile bende çok ugraştım yine gitmem lazım dr a ama fırsatım olmuyoYok canım ya doktor fobi var benim
Hayırlı cumalar fıstıklarEvet canım kalori, Bugün biraz daha iyiyim en azından kafamı bi yere dayamadan durabiliyorum..
Teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için.
Helal shoji menülerin karşılığı.
Vay çok iyi gitmiş maşallah....
Ne dayağı aşkım sen menünü düzgün tutup kaçamak yapmadıysan ve yinede gitmediyse yapacak bişey yok. Belki bu haftanın ödülünü haftaya verir vücudun. Sen aynı sabırla devam et.
Vaaay iddiakıyız yaniiii
Zaten açlık grevinde gibi yediğin için gitmiyo kilo alpim, çok az ve öğün atlayarak yiyorsun..
Böyle kilo vermen zor gram gram gider.
Günaydın fıstıklar
Geçen hafta 75,6
bugün 77,1
fark + 1,5 kg
Dönüşte görüşürüz
Teşekkürler canım. Amin..Hayırlı cumalar fıstıklar
canım inşallah bugün dahada düzelirsin inşallah cuma günü hürmetine rabbim bütün hastalara şifa nasip etsin
Sevalcim 30 çok az en az 40 yap kbyi.ne sandın
haftaya regl olucam ondan sonra deli iddialıyım(105'i zorlicam valla ama şok diyet yok kb'yi 30 a çekicem o hafta )
şimdilik gelecek hafta için tek iddiam 108 i görmek hatta 108,5 inşallah
Canım kaptanımÖncelikle tüm diyet kardeşlerine sonra da toplight'a iyi akşamlar diliyorum.Ben de yaklaşık 1 aydır bu sitedeyim , Allah bağışlarsa 8 aylık bir bebeğim var .Malum doğum kilolarımdan kurtulmak istiyorum bu nedenle de siz de uygun görürseniz ve takımınızda yer varsa aranıza katılarak birbirimize destek vererek kilolarımdan kurtulmak istiyorum sanırım deneme süresi 3 haftaymış.Çünkü elimde olmadan spor yaparken dizimi incitmiş bulunmaktayım yaklaşık 10 gündür spora dair hiç birşey yapamıyorum yediklerime dikkat etmenin dışında eğer takımınıza üye olursam bu zaman içerisinde inşallah kendime gelmiş olurum.Takımınıza üye olmak için ne yapmam gerekiyor kabul defterini okudum kabul ettim yazmam gerekiyormuş sanırım.Yardımcı olabilir misiniz?
önemli değil tatlım sen hastasın bu hafta ondan da gitmiyor toparlarsın haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?