- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.601
İnşallah kaptanım.. Pazartesi günkü artıyı anca verebildim.. Ama bu hafta düz 70 olacağım inşallah AMİNönemli değil tatlım sen hastasın bu hafta ondan da gitmiyor toparlarsın haftaya
Hiç iyi olmadı bu yaaa. Tüh!***5. TAKIM 443. ETAP***
candy_candy (108,8/109,2/-0,2/-%0,18)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
muska77(71,5/71,5/sabit)
shoji (92,4/91,3/1,1/ %1,19 )
topraks(75,6/77,1/-1,5/-%1,98)
alpim66,2/66,0/0,2/%0,30) yeni üye başlangıç 25 kasım 67 kg hedef 55
5. TAKIM ORTALAMASI :-%0,372
fatmaaskin1 57,1
kızlar ortalamamız ilk defa bu kadar kötü oldu nota aldık haftaya mutlaka dereceye girmeliyiz analiz öncesi bu durum hiç hoş olmadı
maalesef öyle haftaya dereceye giremezsek sonumuz kötüHiç iyi olmadı bu yaaa. Tüh!
Geldim kaptanım.. İyileştim sayılmaz ama daha kötüde değilim şükür.
maalesef öyle haftaya dereceye giremezsek sonumuz kötü
Ozaman sıkı yönetim lazım bu topiğe...maalesef öyle haftaya dereceye giremezsek sonumuz kötü
Sağol shoji.Geçmiş olsun muskacığım
artık derece yapma zamanımız geldi bencede
Hepimiz elimizden geleni yapalım arkadaşlar haftaya herkes - olsun inşallah
***5. TAKIM 443. ETAP***
candy_candy (108,8/109,2/-0,2/-%0,18)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
muska77(71,5/71,5/sabit)
shoji (92,4/91,3/1,1/ %1,19 )
topraks(75,6/77,1/-1,5/-%1,98)
alpim66,2/66,0/0,2/%0,30) yeni üye başlangıç 25 kasım 67 kg hedef 55
5. TAKIM ORTALAMASI :-%0,372
fatmaaskin1 57,1
kızlar ortalamamız ilk defa bu kadar kötü oldu nota aldık haftaya mutlaka dereceye girmeliyiz analiz öncesi bu durum hiç hoş olmadı
tekrardan özür dilerimmaalesef öyle haftaya dereceye giremezsek sonumuz kötü
bize sopa lazımmaalesef öyle haftaya dereceye giremezsek sonumuz kötü
tekrardan özür dilerim
Teşekkürler canım. Amin..
Sevalcim 30 çok az en az 40 yap kbyi.
İnşallah buraya 99 diye bildirim yapacaksın ben umutluyum senden..
olsun tatlım sende vermemiş olsaydın daha kötü olacaktıTüh ya ilk defa bu hafta 1 kg vermiştim çok sevinçliydim sonucu pek iç açıcı olmadı..
canım topraks 364. etapta izinli olarak ayrılmıştı 6 ay ı geçen sürelerde karar defterinde extrem durum diye biş şey var topraks ın ki o duruma giriyor ama topraks cım haftaya bunu telafi etmen lazım tatlım gecen hafta -7 nin kg su yüzünden eksideydin bu hafta rahatsızlığın yüzünden fazlasıyla eksi çıktın ama söz mü haftaya telafi edeceksinkaptanım bişey sorucam topraks neden izinden +7 kilo ile döndüğü halde listeye girdi geçen haftatransfer diye mi
toplight
ben size diyorum bak haftaya derece diğer hafta birinciliktakılın peşime yapıcaz diyorum
sağol canım, haftaya tabi ki daha farklı olacak, ben bugün şu sonucu alıyım da. 16.30 da gelin dedi, bakalım.Sen de rahatsızdın canım olsun haftaya sıkı çalışırız
tabi ki kaptanım, ben gelir gelmez böyle olumsuz bir imaj bırakmak istemezdim, gerçekten elimde olmayan sebeplerden böyle oldu. Bu şişliği bir şekilde atıcam üstümden, benim de çok moralim bozuluyor tabi, nihayetinde kilo vermeye uğraşıyorum. Dengem şaştıolsun tatlım sende vermemiş olsaydın daha kötü olacaktı
canım topraks 364. etapta izinli olarak ayrılmıştı 6 ay ı geçen sürelerde karar defterinde extrem durum diye biş şey var topraks ın ki o duruma giriyor ama topraks cım haftaya bunu telafi etmen lazım tatlım gecen hafta -7 nin kg su yüzünden eksideydin bu hafta rahatsızlığın yüzünden fazlasıyla eksi çıktın ama söz mü haftaya telafi edeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?