Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Her akşamda tavuk yemeye bıkarsın be canım

canım nolur üzülme özel bi durumun var sonuçta.. geçmişi bırak sen yoluna devam et olur mu ,olacak mı, olmicak mı diye düşünüp durma, anı yaşa! şu an ne yapıyorsun ve yaptığın doğru mu? sadece bunu sorgula

Her akşamda tavuk yemeye bıkarsın be canım

canım şartlandırmıyorum tabi ki kendimi bıkarsam başka bişey yerim köfte yaparım yoğurtlu salata falan yaparın ama tam bi tavuk canavarıyım kırk yılda bir anca bıkarım

ben sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 kk da peynir yedim. ara da nescafe içtim öğlen haşlanmış tavuklu yoğurt yedim akşama kereviz salatası yicem arada bi nescafe daha içerim büyük ihtimal

sağol tatlım bugün yeniay, yeni umutlar, yeni başlangıçlar, hepimize hayırlı olsun.

sopamla motivasyonunla döndüm sevgili 5. takım, rakibem +cıkmadıgıma gore demekki verdiklerimi yagdan vermisim sana da cok gecmis olsun tatlım bugun nasıl oldun?
canım tebrik ederim bak 63 diyordun ödemmiş

sağol tatlım bugün yeniay, yeni umutlar, yeni başlangıçlar, hepimize hayırlı olsun.
topraks cım ben sana inanıyorum tatlım şu hamilelik stresi geçsin hatta senden derece bekliyorum haftaya eminim çok güzel bir sonuçla geleceksin

canım tebrik ederim bak 63 diyordun ödemmiş

topraks cım ben sana inanıyorum tatlım şu hamilelik stresi geçsin hatta senden derece bekliyorum haftaya eminim çok güzel bir sonuçla geleceksin
aynen kaptanım regl oldum demek onun siskinligiymis, motive oldum boyle cıkınca, yoksa hadi en bastan basla moralim bozulacaktı :)

Güzel plan tatlım. Buna uyarsan mutlaka olur istediğin..
sopamla motivasyonunla döndüm sevgili 5. takım, rakibem +cıkmadıgıma gore demekki verdiklerimi yagdan vermisim sana da cok gecmis olsun tatlım bugun nasıl oldun?
Dön birtanem ya. Biz cozuttuk bu hafta. Ben eh işte fena degilim ekrana uzun sure bakamiyom ama. Gozleri sulaniyo.

Bende tavuk canavariyim. Yerim yerim bikmam.
Ay evet guzerl olsun herşey artık.
zaten 3-4 günde o kadar kg alınmaz canım yaaa
Kaptanım hanı allah korusunda haftaya dereceye giremezsek nolur? Takımı falan kapatmazlar mazallah dimi?

Selam
testin sonucunu aldım, negatif çıktı :) haftaya bomba gibi gelicem demek ki :) bi de regl olabilirsem süper olucak
akşama kayınvalidemler yemeğe geliyor mutfağa kapandım. görüşürüüüzzzz

Bende tavuk canavariyim. Yerim yerim bikmam.

Ay evet guzerl olsun herşey artık.

Kaptanım hanı allah korusunda haftaya dereceye giremezsek nolur? Takımı falan kapatmazlar mazallah dimi?
yok canım kapatmıyorlar toplamda 4 nota aldığımız zaman 8 hafta içerisinde sonuç listeleri 4 hafta boyunca cezayı alan takım hazırlıyor öyle bir cezası var
Selam
testin sonucunu aldım, negatif çıktı :) haftaya bomba gibi gelicem demek ki :) bi de regl olabilirsem süper olucak
ooo hadi bakalım topraks cım haberler güzel şimdi regli olursun onun da şişliği geçince sen bomba gibi geleceksin
akşam içinde kolay gelsin

Selam
Ay hadi gozun aydın. Kolay gelsin.
Oooooo ceza agirmis.
Turboya takalim kizlaaaaaaar!

Ay hadi gozun aydın. Kolay gelsin.

Oooooo ceza agirmis.
Turboya takalim kizlaaaaaaar!
aynen işin kötü tarafı sizlere bişey olmuyo sonucu genelde kaptanlar hazırlıyor
eee bu ne demek eğer beni seviyorsanız haftasonu abartmazsınız haftaya güzel bir derece ile gireriz hadi bakalım benim can yoldaşlarımö çıtır arkadaşlarım sankın haftasonu abartmayın öpüldünüz hepiniz kocaman

Kızlar iyi akşamlar moralim düzeldi.
Bugün spora gittim geçen haftaya göre vücudum baya değişmiş sanırım regldenmis.
Bugünkü menu
Sabah
Peynir zeytin
Yumurta
Çay
Öğle
1adet elmalı pasta çay
Aksama kabak haslama Yoğurtlu
kırmızı biber yeşil biber kavurması
kefir
1.5 saat step artı karın calistirma
1 litre su
Evde şu bitmiş yatağa kadar 2 içerim

I love toplight
kızlar bana moral verdiğiniz için hepinize tesekkurler seviyorum sizi iyiki burdayım

kızlar cuma gecesi bu sessizlik hiç hoş değil cıs yemiyorsunuz dimi
Kaptanım kötü bi haberim varr.
Şuan tartım 64.5 gösteriyor.
Yanı k.v nin tartisina gore +1 dim ama benim tartimda gore +3.5 im.
Hep benim tartimla devam ettiğim icin bu kötü sonucu baz alacağım. Neyse ki izinliyim.
Hepsi kilo olmayabilir uzun zamandır yeşil çay icemiyordum. Tekrar baslayayim. Umarım odemdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…