- 18 Eylül 2015
- 2.047
- 2.540
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.621
9 ocak doğumgünüm 1 ay var kilom çok belki 9 kiloyu zorlarım bilemiyorum ki ben de umutlu gibiyim vakka kv'ye de gitsem alıcam tavuğumu haşlayıp yoğurtla yicem orda hiç kaçamak yapmicam artık isterlerse laf söylesinler (ki dünyada söylemez kv'm) akşam menüm sabit tavuk+ yoğurt
öğlen tayin istediğim yere gidersem yemekhanede tabldot çıkıyor o biraz kb'li olur zaten akşamı da böyle dengelerim
yani yeni planım
sabah: yumurta + peynir + domates + zeytin + yeşilçay
öğlen: yemekhane
akşam: tavuk yoğurt (yoğurt+ salata ile doymuyorum)
en azından kargacık burgacık değil, net, bişeyler düşünmek zorunda değilim, ne yicem derdine son
tabi ki kaptanım, ben gelir gelmez böyle olumsuz bir imaj bırakmak istemezdim, gerçekten elimde olmayan sebeplerden böyle oldu. Bu şişliği bir şekilde atıcam üstümden, benim de çok moralim bozuluyor tabi, nihayetinde kilo vermeye uğraşıyorum. Dengem şaştı
Her akşamda tavuk yemeye bıkarsın be canım
sağol tatlımcanım nolur üzülmeözel bi durumun var sonuçta.. geçmişi bırak sen yoluna devam et olur mu ,olacak mı, olmicak mı diye düşünüp durma, anı yaşa! şu an ne yapıyorsun ve yaptığın doğru mu? sadece bunu sorgula
canım şartlandırmıyorum tabi ki kendimi bıkarsam başka bişey yerim köfte yaparım yoğurtlu salata falan yaparınama tam bi tavuk canavarıyım kırk yılda bir anca bıkarım
canım tebrik ederim bak 63 diyordun ödemmişsopamla motivasyonunla döndüm sevgili 5. takım, rakibem +cıkmadıgıma gore demekki verdiklerimi yagdan vermisimsana da cok gecmis olsun tatlım bugun nasıl oldun?
topraks cım ben sana inanıyorum tatlım şu hamilelik stresi geçsin hatta senden derece bekliyorum haftaya eminim çok güzel bir sonuçla geleceksinsağol tatlımbugün yeniay, yeni umutlar, yeni başlangıçlar, hepimize hayırlı olsun.
aynen kaptanım regl oldum demek onun siskinligiymis, motive oldum boyle cıkınca, yoksa hadi en bastan basla moralim bozulacaktı :)canım tebrik ederim bak 63 diyordun ödemmiş
topraks cım ben sana inanıyorum tatlım şu hamilelik stresi geçsin hatta senden derece bekliyorum haftaya eminim çok güzel bir sonuçla geleceksin
zaten 3-4 günde o kadar kg alınmaz canım yaaaaynen kaptanım regl oldum demek onun siskinligiymis, motive oldum boyle cıkınca, yoksa hadi en bastan basla moralim bozulacaktı :)
AÇIMMMM fena halde 19 saat oldu akşam 6 ya kadar idare edebilirsem muhteşem olucakzaten 3-4 günde o kadar kg alınmaz canım yaaa
Güzel plan tatlım. Buna uyarsan mutlaka olur istediğin..9 ocak doğumgünüm 1 ay var kilom çok belki 9 kiloyu zorlarım bilemiyorum ki ben de umutlu gibiyim vakka kv'ye de gitsem alıcam tavuğumu haşlayıp yoğurtla yicem orda hiç kaçamak yapmicam artık isterlerse laf söylesinler (ki dünyada söylemez kv'm) akşam menüm sabit tavuk+ yoğurt
öğlen tayin istediğim yere gidersem yemekhanede tabldot çıkıyor o biraz kb'li olur zaten akşamı da böyle dengelerim
yani yeni planım
sabah: yumurta + peynir + domates + zeytin + yeşilçay
öğlen: yemekhane
akşam: tavuk yoğurt (yoğurt+ salata ile doymuyorum)
en azından kargacık burgacık değil, net, bişeyler düşünmek zorunda değilim, ne yicem derdine son
Dön birtanem ya. Biz cozuttuk bu hafta. Ben eh işte fena degilim ekrana uzun sure bakamiyom ama. Gozleri sulaniyo.sopamla motivasyonunla döndüm sevgili 5. takım, rakibem +cıkmadıgıma gore demekki verdiklerimi yagdan vermisimsana da cok gecmis olsun tatlım bugun nasıl oldun?
Bende tavuk canavariyim. Yerim yerim bikmam.canım nolur üzülmeözel bi durumun var sonuçta.. geçmişi bırak sen yoluna devam et olur mu ,olacak mı, olmicak mı diye düşünüp durma, anı yaşa! şu an ne yapıyorsun ve yaptığın doğru mu? sadece bunu sorgula
canım şartlandırmıyorum tabi ki kendimi bıkarsam başka bişey yerim köfte yaparım yoğurtlu salata falan yaparınama tam bi tavuk canavarıyım kırk yılda bir anca bıkarım
Ay evet guzerl olsun herşey artık.sağol tatlımbugün yeniay, yeni umutlar, yeni başlangıçlar, hepimize hayırlı olsun.
Kaptanım hanı allah korusunda haftaya dereceye giremezsek nolur? Takımı falan kapatmazlar mazallah dimi?zaten 3-4 günde o kadar kg alınmaz canım yaaa
yok canım kapatmıyorlar toplamda 4 nota aldığımız zaman 8 hafta içerisinde sonuç listeleri 4 hafta boyunca cezayı alan takım hazırlıyor öyle bir cezası varBende tavuk canavariyim. Yerim yerim bikmam.
Ay evet guzerl olsun herşey artık.
Kaptanım hanı allah korusunda haftaya dereceye giremezsek nolur? Takımı falan kapatmazlar mazallah dimi?
ooo hadi bakalım topraks cım haberler güzel şimdi regli olursun onun da şişliği geçince sen bomba gibi geleceksinSelam
testin sonucunu aldım, negatif çıktı :) haftaya bomba gibi gelicem demek ki :) bi de regl olabilirsem süper olucak
akşama kayınvalidemler yemeğe geliyor mutfağa kapandım. görüşürüüüzzzz
Ay hadi gozun aydın. Kolay gelsin.Selam
testin sonucunu aldım, negatif çıktı :) haftaya bomba gibi gelicem demek ki :) bi de regl olabilirsem süper olucak
akşama kayınvalidemler yemeğe geliyor mutfağa kapandım. görüşürüüüzzzz
Oooooo ceza agirmis.yok canım kapatmıyorlar toplamda 4 nota aldığımız zaman 8 hafta içerisinde sonuç listeleri 4 hafta boyunca cezayı alan takım hazırlıyor öyle bir cezası var
ooo hadi bakalım topraks cım haberler güzel şimdi regli olursun onun da şişliği geçince sen bomba gibi geleceksin
akşam içinde kolay gelsin
aynen işin kötü tarafı sizlere bişey olmuyo sonucu genelde kaptanlar hazırlıyorAy hadi gozun aydın. Kolay gelsin.
Oooooo ceza agirmis.
Turboya takalim kizlaaaaaaar!
Evet kaptanım şimdi yeni geldim eevime.iyilik ebrucum senden naber dönmediniz daha evinize dimi
içgüveysinden hallice
gecmis olsun rakibem aman dikkat sen bize lazımsın :)Güzel plan tatlım. Buna uyarsan mutlaka olur istediğin..
Dön birtanem ya. Biz cozuttuk bu hafta. Ben eh işte fena degilim ekrana uzun sure bakamiyom ama. Gozleri sulaniyo.
Kaptanım kötü bi haberim varr.kızlar cuma gecesi bu sessizlik hiç hoş değil cıs yemiyorsunuz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?