- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.641
menu guzel tatlım normalde ben kek pasta gordum mu menulerde cinlerim zıplıyor ama senin menunde hic rahatsız etmedi, hem oglen yemissin hemde aksamın sporun cok guzel afiyet olsun canımKızlar iyi akşamlar moralim düzeldi.
Bugün spora gittim geçen haftaya göre vücudum baya değişmiş sanırım regldenmis.
Bugünkü menu
Sabah
Peynir zeytin
Yumurta
Çay
Öğle
1adet elmalı pasta çay
Aksama kabak haslama Yoğurtlu
kırmızı biber yeşil biber kavurması
kefir
1.5 saat step artı karın calistirma
1 litre su
Evde şu bitmiş yatağa kadar 2 içerim
I love toplight
kızlar bana moral verdiğiniz için hepinize tesekkurler seviyorum sizi iyiki burdayım
Canım kaptanim ya!aynen işin kötü tarafı sizlere bişey olmuyo sonucu genelde kaptanlar hazırlıyor
eee bu ne demek eğer beni seviyorsanız haftasonu abartmazsınız haftaya güzel bir derece ile gireriz hadi bakalım benim can yoldaşlarımö çıtır arkadaşlarım sankın haftasonu abartmayın öpüldünüz hepiniz kocaman
canım senin menülerin zaten az reglin bitince cok daha iyi olcak öpüyorumKızlar iyi akşamlar moralim düzeldi.
Bugünkü menu
Sabah
Peynir zeytin
Yumurta
Çay
Öğle
1adet elmalı pasta çay
kefir
1 litre su
I love toplight
kızlar bana moral verdiğiniz için hepinize tesekkurler seviyorum sizi iyiki burdayım
ebrucum aldınız öı arabayı evinede hoşgeldin en son kv de tartıldığında kaç kg idin kaç aydır kendi tartında tarılmıyorsun tartı farkı koyarız gerekirseEvet kaptanım şimdi yeni geldim eevime.
1 saat olmuyor. Bavullar alinanlar. Temizlik.. Oooo benim isim anca 2 güne biter.
Kaptanım kötü bi haberim varr.
Şuan tartım 64.5 gösteriyor.
Yanı k.v nin tartisina gore +1 dim ama benim tartimda gore +3.5 im.
Hep benim tartimla devam ettiğim icin bu kötü sonucu baz alacağım. Neyse ki izinliyim.
Hepsi kilo olmayabilir uzun zamandır yeşil çay icemiyordum. Tekrar baslayayim. Umarım odemdir
Sende iyiki varsın fıstık. Moralinin duzelmesi iyi olmuş. Menunde çok güzel.Kızlar iyi akşamlar moralim düzeldi.
Bugünkü menu
Sabah
Peynir zeytin
Yumurta
Çay
Öğle
1adet elmalı pasta çay
kefir
1 litre su
I love toplight
Sağol askısı seviyorum senigecmis olsun rakibem aman dikkat sen bize lazımsın :)
Kız felaket tellalı gibisin, bi kerede iyi haber ver.Kaptanım kötü bi haberim varr.
Şuan tartım 64.5 gösteriyor.
Yanı k.v nin tartisina gore +1 dim ama benim tartimda gore +3.5 im.
Hep benim tartimla devam ettiğim icin bu kötü sonucu baz alacağım. Neyse ki izinliyim.
Hepsi kilo olmayabilir uzun zamandır yeşil çay icemiyordum. Tekrar baslayayim. Umarım odemdir
Menü harika fıstığım afiyet olsun.bugun ki menum
toplam 1125 kalori
sabah
2 has yum
zeytin
prynir
1 dlm ekmek
aksam
yarım kase tarhana cor
300 gr haslanmıs sossux makarna
3 kucuk kofte
2 lt su
yesil cay 1 kupa
spor
leslie 2 mile
1 saat pilates
Voovv sendede yok yok masalallah.Ama limonun güvenilirliği ni bilmiyorum karbonat saglammis
Aynen canm yaaaSende iyiki varsın fıstık. Moralinin duzelmesi iyi olmuş. Menunde çok güzel.
Sağol askısı seviyorum seni
Kız felaket tellalı gibisin, bi kerede iyi haber ver.
Her telden renkli bu kişiliğim.Voovv sendede yok yok masalallah.
Hadii hayırlısı canlarimHangisiyle yaptın limon mu karbonat almaya komsuya mi gittin yoksa?
Rahat kocaman bir nefes al ozaman
Bende yaptım bugün kopurmedi çok rahatladım
Evet oyle ymisHer telden renkli bu kişiliğim.
Tebrikler shojiGünaydın kızlar
shoji (92,4/ 91,3/1,1 / %1,20 )
Sagolasin tatlım.Hadii hayırlısı canlarim
Canım tebrik ederim. If bayağı iyi geldi sanageçen hafta 58.4
bu hafta 57.1
fark 1.30
% 2.28
Bende öyle düşünüyorum tatlımEvet oyle ymis
İyiki tanimisiz kız seni
If ne ebru? Gecende sordum. Arada kaynadı gitti.Canım tebrik ederim. If bayağı iyi geldi sana
Fotonu atsana yanı senin için de uygunsaSagolasin tatlım.
Kız benim bu hafta ki rezilligi dinle sen nasıl dikkat ettim spor zaten var suyumu içtim. Sonuç 200 gr .o da sabah 2 bardak suyla başlarım su bitmis icmedigim bir bardak suyun farkı. Kilo falan vermemisim.
Sonra spora gittin hevessiz bisekilde orda foto çektim geçen haftaki halimden daha inceyim. Moralim düzeldi.
Yanı bende tam anlamam ama günün sadece belli saatlerinde yemek yeme oluyor sanırım. Mesela 24 saatin sadece 6 sında yemek gibi bisey.If ne ebru? Gecende sordum. Arada kaynadı gitti.
Ooo Hadi canm dört gozle bekliyoruz.Canım derece görünüyor gibi sana25 Aralıkta da ben birinci olucam
tabiki deniyorum yukleyemedim. Pikselinden olabilir mi?Fotonu atsana yanı senin için de uygunsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?