Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım adet olamıyorum. Sıkıntı ordan kaynaklanıyor. Inşallah bugün olur da bu sinir harbiden kurtulur um.
Canm benimde 3 ay adet olmadığı oluyordu. Gerçekten çok çok farketiyor. Biberiye veya civanpercemi icebilirsin. Adet söktürücü özelliği var duzene sokuyor.

Kaptanım en son 1 hafta önce KV de tartildim. 62 idim. 3 aydır kendi tartimda tartilmiyorum. Ama sabah AC karnına daha iyi bu sonuç alirim. Mutlaka yazacam. Bilgisayarima da kavustum bol bol konusuruz gün içinde. Ama yarın ve pazar günü sınavlarım var. Hem öğleden önce hem de sonra sınava gideceğim yer biraz uzak ve araba anahtarını alırlar mi bilmediğim için yuruyecegim. Hem spor da olur Günüm bayağı yoğun geçecek yediklerinde de dikkat edersem toparlarim inş.

Günaydın arkadaşlar napiyosunuz

Dünkü menüm

Sabah 9 bitki çayı
Saat 12 bir dilim patates böreği 1 bardak ayran
Saat 20,30 1 kase bulgur pilavı + Közlenmiş kırmızı biber + brokoli + peynir

Su 1 lt
Spor yapmadım yine temizlik yaptım 2 saat sürdü

Kaçamaklı oldu ama maalesef patates böreği en sevdiğim aç geçen bir haftadan sonra dayanamadım

keske bulguru yemeseydin tatlım, afiyet olsun

Günaydın kızlar
Bende disarda kahvaltdayim ama hiç CIS bişey almadım; )

Günaydın hanımlar,
Dün akşam misafirden sonra kızımı uyuturken ben de uyumuşum. Henüz kahvaltı etmedim herkesler uyuyordu. Çocuklara pankek yaptım ama yemediiimmmmm :) Şimdi kahvaltı hazırlıycam, kahvaltıdan önce bir yeşil çay içicem
Sonra görüşürüz, öpüldünüüüzzzz.

uzun zamandan sonra efsane menumle geldim,
bugun ki menum
toplam 965 kalori

sabah
2 has yum
peynir
zeytin
1 dlm kızarmıs yaglı ekmek
1 kucuk kofte

aksam
1 kase tarhana corbası
1 kase yogurt

su 2 lt
1 kupa yesil cay

spor
leslie 2 mile
jillian level 2
1 saat pilates

Oglenki börek batmadi benim gozume ya. Ama akşam brokoli salata peynir yeterdi sanki. Su bence yine az.
Günaydın kızlar
Bende disarda kahvaltdayim ama hiç CIS bişey almadım; )
Bravo alpim azim bu işte.
Helal be! Pankek yap ve yeme. Alkisliyorum.
Vay rakibem müthiş!
Kız sen geldin ben gaza geldim ya!

Afiyet olsun canm gerçekten çok güzel bi menü olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…