- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.901
Ay iyi dayaniyosun ben çok bunalirim.Kesinlikle çok güzel bir his. Onu yaşadığımda da ben sevindiğim için seviniyor ama benim diyet olayıma aslında herkes karşı. Sırf eşim de değil. Geçenlerde ailelerin olduğu şehre gittik. Eşimin anneannesi, her geldiğinde aman kızım diyet yapma ye olur mu dedi.
Yıllar önce bir detoks yapmıştım, 2 gün meyve suyu içmiştim sadece. Kardeşim her yemeğe oturduğumuzda ondan bahsetti falan. :)
Eşimin kardeşi, gelip gidip ayy çok tatlı ne olur kilo verme diyordu.
Yani, ben diyet yapmayayım diye herkes çaba harcıyor.
Bol eğlenceler kaptanım. :)
hedef38beden canım benim yuzde yuvarlanarak galiba 1,39 yazmisin yanlışlıkla 1,40 olacakti.
Ay iyi dayaniyosun ben çok bunalirim.
Ben yanlış yazmisim canım senlik bisey yok.Muskacım, ben hazır olan yüzdeleri hesaplamıştım sadeece. Hemen gidip bakıyorum.
Yapacak bir şey yok ki kuzum. :)
Ben yanlış yazmisim canım senlik bisey yok.
Ay iyi dayaniyosun ben çok bunalirim.
Tatlım k.valide geldi ayıp olmasın diye çıkmak zorundayım. Erken çıkarsa bakarım ama sen daha tecrübelisin yanlış yapman zor bir ihtimal.Muskacım, bahane ile diğerlerini de kontrol ettim. Başka yanlışlıklar da varmış. Düzelttim. Müsaitsen bir de sen bakar mısın paylaşım alanından?
K.vvalidem bak kızım sen işine dedi ve baktım doğru gorunuyor canım. Bitek su 6ya bolunenleri anlamiyorum onlara bakmadim.Muskacım, bahane ile diğerlerini de kontrol ettim. Başka yanlışlıklar da varmış. Düzelttim. Müsaitsen bir de sen bakar mısın paylaşım alanından?
Ben çoook akilliydim diyemeyeceğim.uslu duranlar parmak kaldırsııın :)
Senin durumlar nasiluslu duranlar parmak kaldırsııın :)
Senin durumlar nasil
Ben çoook akilliydim diyemeyeceğim.
Hcg mi canımKizlar otobuste hazir oturcak yer bulmusken size bakayim dedim. Test yapilamadi yeni yaptirdiģım icin, pazartesine kadar bekliycem olmazsa saglik ocagi yapiyormus oraya gitcem. Kimsenin arti cikma.asina sevindim. Ebru sanirim sen yazmistin tatlim, ben hafta basi 800 gr verdigimi soylemistim zaten ustune cumaya kadar bu kadarcik gitti.
Umarim dereceye girebiliriz, diger takimlar ne durumda bilmiyorum ama
öpuldunuzzzz
Sen karatay mısın :)))
Bende diyete karşıyım
Kızlar iyi aksamlar bu hafta kilo sabit kalınca öğle sularında pes ettim bunalima girdim çünkü yaptığım hersey boşa gitti resmen sonra işten geldim spora gitmeyecktim yolda kendi kendime söylenip kendime kiziyorken bir amca gördüm tekerlekli sandalyede gülümseyerek gidiyordu ve kendimden çok utandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?