- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.921
Sonra kilonun bu kadar moralimi bozmasinin çok saçma olduğunu düşündüm. Spora gittim ama hiçbişey yemedim.
Yaa hadi maşallah o zamnusluyuum mutluyum :)ben böyle parmak kaldırıyorum :))
Sabah pattes kızarması yedim.hiiiii çoabuk itiraf et ..... neler yuttun.....
Alpim canmHcg mi canım
Evet canm bazen öyle anlamsız şeylere kızıp hayata kusuyoruz kii.Kızlar iyi aksamlar bu hafta kilo sabit kalınca öğle sularında pes ettim bunalima girdim çünkü yaptığım hersey boşa gitti resmen sonra işten geldim spora gitmeyecktim yolda kendi kendime söylenip kendime kiziyorken bir amca gördüm tekerlekli sandalyede gülümseyerek gidiyordu ve kendimden çok utandım.
Karnibahar haşlayıp bol yoğurtla yiyeceğim menu bu hatta çok fazla aldım 2_3 gün gider banatebrikleeeer
ayran içebilirsin sabaha tazmanya canavarına döneceksen :)
Tamam şekerim ettim azcık sonra normal e döndüm. Biraz önce bir yazı okudum ilk spora baslayanlarin kasları su tutarmis belki de ondandirAlpim canm
Sakin pes etmiyoruz tamam mi
Ben yaramazlık yaptımuslu duranlar parmak kaldırsııın :)
Vazgeçtim hergun ayni şeyi yiyemem VallaŞimdi muskam vazmi geçtin kiz
Karnibahar haşlayıp bol yoğurtla yiyeceğim menu bu hatta çok fazla aldım 2_3 gün gider bana
Evet utandım kendimden kilo vermek hafif bir durum kaldı.Evet canm bazen öyle anlamsız şeylere kızıp hayata kusuyoruz kii.
Ama ne kadar zor durumda olup da hayata şükreden gülümseye bilen insanlar var
Ben yaramazlık yaptım
Vazgeçtim hergun ayni şeyi yiyemem Valla
Evet uzerine domates sosu yapıyorum yada Salça baya guzel oluyo:)öyle hiç denemedim güzel oluyo mu kız bende yapiim bu akşam ne yesem diye düşünüyodum .... yarına sabaha menemen yapıcaaaaaam :))) çok severiiim.... hatta pazar günü de menemen yapıcam :)))
Afiyet olsunKarnibahar haşlayıp bol yoğurtla yiyeceğim menu bu hatta çok fazla aldım 2_3 gün gider bana
Oh be ne korktum pes edecek diye.Kızlar iyi aksamlar bu hafta kilo sabit kalınca öğle sularında pes ettim bunalima girdim çünkü yaptığım hersey boşa gitti resmen sonra işten geldim spora gitmeyecktim yolda kendi kendime söylenip kendime kiziyorken bir amca gördüm tekerlekli sandalyede gülümseyerek gidiyordu ve kendimden çok utandım.
Fazla açlıktan yavaşlatıyor kgyi biliyorsun dimi?Sonra kilonun bu kadar moralimi bozmasinin çok saçma olduğunu düşündüm. Spora gittim ama hiçbişey yemedim.
Afiyet olsun şimdiden.Karnibahar haşlayıp bol yoğurtla yiyeceğim menu bu hatta çok fazla aldım 2_3 gün gider bana
Yaaa bende yapmayayım o zamnBen yaramazlık yaptım
Vazgeçtim hergun ayni şeyi yiyemem Valla
Doğru diyosun menunu yazacak şimdi. Kizarsin ozaman.oooo olmuyo ama kiloları söyledik nasılsa diye salıyonuz hemen.....
Ay bende deneyecem valla hoşuma gitti.Evet uzerine domates sosu yapıyorum yada Salça baya guzel oluyo:)
Sen ne yedin şeker?Oh be ne korktum pes edecek diye.
Fazla açlıktan yavaşlatıyor kgyi biliyorsun dimi?
Afiyet olsun şimdiden.
Tatlım havalarda soğuk, vücut bi kaparsa hastalık iyilesemeyiz ha deyince.Yaaa bende yapmayayım o zamn
Hevesimi kırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?