- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.941
Bende cozuttum gülüm yaa!kızlar ben bugun ve yarını odul gunu yaptım 3 haftadır ac gezmekten halsiz dustum valla, menu paylasmıycambugun ve yarın
8,00
3 poğaça ( biliyorum şeyini cikardim)
14,00
1 karniyarik\5 kaşık pilav \salata
16,00
2 kurabiye
Aksam yemeyecegim
Su 2 oldu 2,5 yaparım yatana kadar
Spor 1,5 saat yürüyüş
kızlar ben bugun ve yarını odul gunu yaptım 3 haftadır ac gezmekten halsiz dustum valla, menu paylasmıycambugun ve yarın
Haklisinkına butonu koyulmalı bence şimdi mecburen beğen bastım kınıyorum :)
Olur nerymis?çok abartma bari sonra onları eritmekle uğraşırsın bak.... karatay usulü kaçamak önerebilirim size.... ne dersiniz :)
Valla bende düşündüm de her gün aynı çorba içilmez ya. Bal yiyen baldan bıkmış.
Hem su soğuklarda bunyeyi dusurmeryelim bakın hedef hala iyileşmeye çalışıyor.
Ama bu çok zor. Nasıl diyet yapıdan ozaman sen?
Ne o tatli cadı bi planın var heralde?
Nescim tebrikler. O kilo değil zaten odem. Valla bravo kız sana.
ay sonumuz hayrolsunBende cozuttum gülüm yaa!
artıkınn haftaici sporla falan yakarım ya da gece yaparımçok abartma bari sonra onları eritmekle uğraşırsın bak.... karatay usulü kaçamak önerebilirim size.... ne dersiniz :)
Olur nerymis?
Tamam canım bende akşam bakıp not alırım.eve gidince kitaptan yazıcam..... ölçüleri yanlış zaymıyayım şimdi :) biliyosunuzdur gerçi hurmalı kakaolu hindistancevizli toplar.... şahane oluyor.....
Ic bacagi nasıl incelttin canımAynen iç bacak incelmem baya cokmus çok kisa zamanda olmasından dolayı örnektim. Yoksa kiloyu bilmiyorum yarın gorecegiz
Teşekkürler Muskam.K.vvalidem bak kızım sen işine dedi ve baktım doğru gorunuyor canım. Bitek su 6ya bolunenleri anlamiyorum onlara bakmadim.
uslu duranlar parmak kaldırsııın :)
Kızlar iyi aksamlar bu hafta kilo sabit kalınca öğle sularında pes ettim bunalima girdim çünkü yaptığım hersey boşa gitti resmen sonra işten geldim spora gitmeyecktim yolda kendi kendime söylenip kendime kiziyorken bir amca gördüm tekerlekli sandalyede gülümseyerek gidiyordu ve kendimden çok utandım.
Ben yaramazlık yaptım
Vazgeçtim hergun ayni şeyi yiyemem Valla
Merhaba 5, takımcandy_candy arkadaşımız takıma girmiş bugün fakat bildirim yapmamış Tüm geçmişi okuyamadım gerçi elbet geçerli bir nedeni vardır fakat şayet takıma geliyorsanız bildirim yapmalısınız aksi taktirde kaptanınız zor durumda kalıyor
Sağlık olsun bitanemm açıklaman için teşekkürlerTeşekkürler Muskam.
Yarım kaldırsam oluyor mu ki? :)
Alpim, pes etmek demek önümüzdeki sene bundan daha kilolu olmak demek.
O nedenle pes etmek yok.
İtiraf et Muskam ne yaptın?
Merhabalar, Sevgili Sweetdimpleİ
Candy arkadaşımız, sabah dışarı çıkarken tartılma imkanı bulmamamış.
Bebeği var ve işe geç kalmış.
O nedenle elinden bir şey gelmedi.
Tamam canım bende akşam bakıp not alırım.
Hatta döv butonu da olsa ıyı olurdu:))kına butonu koyulmalı bence şimdi mecburen beğen bastım kınıyorum :)
Nasıl oluyormus oçok abartma bari sonra onları eritmekle uğraşırsın bak.... karatay usulü kaçamak önerebilirim size.... ne dersiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?