Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yarım kaldırırsan yarım olur :)) enlü bir atamızın deyimiyle kaldıramazsan kaldırırlar gülüüm :))))

Hatta döv butonu da olsa ıyı olurdu:))

bence de olmalı admin duy sesimizi....

Ben bır kere denedım agzıma suremedım cok ber bat olduu((
Bı ktu hurma da telef olduydu

nasıl ziyan ettin yaaa yazıııık ben yerdim onlarıı :))

Ama senınkı 1 tatlı k. kakao benım aldıgım tarif bırkac y.k belkıde cok kakao yuzunden guzel olmadı

aaaa ben çok beğendim hatta yapıp zorla ablamın ağzına tıktım :))) direndi ama yedirdim :)))) onlarda beğendi :)))

Hadi yaa ben robatta butunlestirmistim.
Ama kakaosu coktu yanı aciydi

Selammmmm
Kızlar bu akşam sinemaya gittim eşimle, düğün dernek 2'yi seyrettik. İlki daha güzeldi ama bu da iyiydi.
Ben Bakanlığa gittiğim gün genelde aç kalıyorum, doğru düzgün bişey yemedim. Bir kaç tane yulaflı bisküvi atıştırdım akşam yemeğine kadar. Akşam da abartmadım ama bi yaramazlık yaptım yarım su bardağı bira içtim

Ic bacagi nasıl incelttin canım
Sporla canım haftada 5 gün spora gidiyorum çoğumuz da bacak sıkıntılı olduğu için bacak hareketlerine daha fazla önem veriliyor. Sporda doğru nefes alıp hareketleri tam yaparsan gerçekten sıkılasiyorsun. Spordan sonra 2 saat hiçbişey yememek gerekiyormuş yağ yakimi o sırada devam ediyormuş.

Günaydın kızlr nasılınız

Dünkü menüm
Sabah 1 dilim tam buğday ekmek ve peynir ve çay
Öğlen
İzmir köftenin köftesinden yedim 4 tane ve yoğurtlu biber
Akşam
Nohut yemeği 1 tabak ve ayran 2 bardak

Saat9 gibi 1 ayva

Su içmeye çalıştım ama 1 lt içmemişimdir sanmıyorum

beğendim menünü....

Olmamış bu

Maşallah canm tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…