Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba uğur böcüklerimmm..

zayıflamak için bi gruba girmek istiyorum
Burası doğru adres.. İlk sayfayı okuyup kabul ettim demen gerekiyor..
Sağol canım hurmalıyı kesin deneyeceğim çünkü muz bende wc sorunu yaşatıyor..

Aslinda spordan sonra protein yiyin kas olur diyolar canım ya kafam karisti herkes farkli bir sey diyor

Canım menü güzel ya su suyu iç be gülüm 1 litre bile yetmez zayıflamana.. en az 2 içmelisin.
gunaydın kızlar
Merhaba canımcım..

Kızlar kilo verimi durmasını rağmen ölçüleri mde değişme şu durumda
Basen 107 idi 102 olmuş
Bel 88 idi 82
Bacak 57 idi 53
Göğüs 95 idi suan 91
Kol 31 idi 29 olmus
Bugün tam 1 ay oldu
Muhteşem bir incelme!!
Bide pes ediyom falan triplere giriyosun kız..
Valla bravo sana..

Kaptanım toplight a:
Tığla
1.sıra: >Sihirli halkanın içini 12 trabzanla doldur.
2.sıra: Her trabzanın üzerine 2 trabzan şeklinde devam et. sıra bittiğinde 24 trabzan olmuş olacak.
Bilek kısmına kadar her bir trabzanın üzerine bir trabzan yaparak artırmadan devam et.
Bileğe gelince önden 6 trabzanı örmeden geri dön. Topuğa kadar böyle devam et ve topuğu birleştir.
Sonra ayağın gireceği açıklığın kenarlarını bir sıra daha git.. Eline sağlık bir patik bitti..

Yine kaptanım toplight a
Şişle kolay patik..
32 ilmek başlayıp
10 haraşo 1düz 10 haraşo 1 düz 10 haraşo şeklinde topuktan ayak parmaklarının başladığı yere kadar ör.
Burada örgüyü düz örgüye çevir ve ilk sırada 5 ilmekte bir eksilt.
Ayak parmaklarının ucuna gelince ilmekleri tığa al ve ilmeklerin içinden ördüğün ipi geçirip büzdür.
Ve o iple 2.haraşoya kadar dik. Topuğuda dikip açıklığın kenarlarını tığla süsleyince patiğimiz hazır..

muhteşemsin berenin gözlerini örünce başlayacam

muhteşemsin berenin gözlerini örünce başlayacam
Ne demek kaptanım dün fırsatım olmadı yazamadım.. Umarım güzel olurlar..
canlar haftasonu sakinliği var sabahtan beri kolturmaca vardı veli toplantısı vs hastalanacam heralde üşüyorum spora gidemedim
Dikkat edin aman hastalanan zor iyileşiyor bu aralar..

12 günde 3 kilo vermişim gidip acık bizimkilere şov yapiim dedim daha belli olmuyo verdiğin kilolar dediler böööle kal geldi bana.... görürsünüz siz dedim hıhh dedim attırdım saçlarımı geri .... neyse... baskılar bizi yıldıramaz..Karatay ın askerleriyiz...

Evet bende karatayciyim. Öğle yemeği eklemistim menu normalde karatayda öğle yemeği yok

Voovvv
İddayisin.
Bu çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…