- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.981
su hariç değil mubeğendim menünü....
Günaydıngunaydın kızlar
Burası doğru adres.. İlk sayfayı okuyup kabul ettim demen gerekiyor..zayıflamak için bi gruba girmek istiyorum
Sağol canım hurmalıyı kesin deneyeceğim çünkü muz bende wc sorunu yaşatıyor..bu bir : bunu hem karatay diyo hem sayarak ye nin yazarı kimdi o diyo bşr kaçç kişininde önerisi
4 hurma
1 tatlı kaşığı kakao
1 çay kaşığı hindistan cevizi
hurmaları ince ince doğruyoruz, kakao ve hindistan cevizi ile küçük toplar haline getiriyoruuz :)
bu iki : muzu kakao ve dövülmüş ceviz le ezip yiyebiilirsiniz
Aslinda spordan sonra protein yiyin kas olur diyolar canım ya kafam karisti herkes farkli bir sey diyorSporla canım haftada 5 gün spora gidiyorum çoğumuz da bacak sıkıntılı olduğu için bacak hareketlerine daha fazla önem veriliyor. Sporda doğru nefes alıp hareketleri tam yaparsan gerçekten sıkılasiyorsun. Spordan sonra 2 saat hiçbişey yememek gerekiyormuş yağ yakimi o sırada devam ediyormuş.
Canım menü güzel ya su suyu iç be gülüm 1 litre bile yetmez zayıflamana.. en az 2 içmelisin.Günaydın kızlr nasılınız
Dünkü menüm
Sabah 1 dilim tam buğday ekmek ve peynir ve çay
Öğlen
İzmir köftenin köftesinden yedim 4 tane ve yoğurtlu biber
Akşam
Nohut yemeği 1 tabak ve ayran 2 bardak
Saat9 gibi 1 ayva
Su içmeye çalıştım ama 1 lt içmemişimdir sanmıyorum
Merhaba canımcım..gunaydın kızlar
Muhteşem bir incelme!!Kızlar kilo verimi durmasını rağmen ölçüleri mde değişme şu durumda
Basen 107 idi 102 olmuş
Bel 88 idi 82
Bacak 57 idi 53
Göğüs 95 idi suan 91
Kol 31 idi 29 olmus
Bugün tam 1 ay oldu
Merhaba 5, takım @candy_candy arkadaşımız takıma girmiş bugün fakat bildirim yapmamışTüm geçmişi okuyamadım gerçi elbet geçerli bir nedeni vardır fakat şayet takıma geliyorsanız bildirim yapmalısınız aksi taktirde kaptanınız zor durumda kalıyor
Kaptanımtoplight a:
Tığla
1.sıra: >Sihirli halkanın içini 12 trabzanla doldur.
2.sıra: Her trabzanın üzerine 2 trabzan şeklinde devam et. sıra bittiğinde 24 trabzan olmuş olacak.
Bilek kısmına kadar her bir trabzanın üzerine bir trabzan yaparak artırmadan devam et.
Bileğe gelince önden 6 trabzanı örmeden geri dön. Topuğa kadar böyle devam et ve topuğu birleştir.
Sonra ayağın gireceği açıklığın kenarlarını bir sıra daha git.. Eline sağlık bir patik bitti..
muhteşemsin berenin gözlerini örünce başlayacamYine kaptanımtoplight a
Şişle kolay patik..
32 ilmek başlayıp
10 haraşo 1düz 10 haraşo 1 düz 10 haraşo şeklinde topuktan ayak parmaklarının başladığı yere kadar ör.
Burada örgüyü düz örgüye çevir ve ilk sırada 5 ilmekte bir eksilt.
Ayak parmaklarının ucuna gelince ilmekleri tığa al ve ilmeklerin içinden ördüğün ipi geçirip büzdür.
Ve o iple 2.haraşoya kadar dik. Topuğuda dikip açıklığın kenarlarını tığla süsleyince patiğimiz hazır..
Ne demek kaptanım dün fırsatım olmadı yazamadım.. Umarım güzel olurlar..muhteşemsin berenin gözlerini örünce başlayacam
Dikkat edin aman hastalanan zor iyileşiyor bu aralar..canlar haftasonu sakinliği var sabahtan beri kolturmaca vardı veli toplantısı vs hastalanacam heralde üşüyorum spora gidemedim
Kaptanım dıkkat edın.canlar haftasonu sakinliği var sabahtan beri kolturmaca vardı veli toplantısı vs hastalanacam heralde üşüyorum spora gidemedim
Spordan önce protein almalisinAslinda spordan sonra protein yiyin kas olur diyolar canım ya kafam karisti herkes farkli bir sey diyor
Evet bende karatayciyim. Öğle yemeği eklemistim menu normalde karatayda öğle yemeği yok12 günde 3 kilo vermişim gidip acık bizimkilere şov yapiim dedim daha belli olmuyo verdiğin kilolar dediler böööle kal geldi bana.... görürsünüz siz dedim hıhh dedim attırdım saçlarımı geri .... neyse... baskılar bizi yıldıramaz..Karatay ın askerleriyiz...
Voovvv12 günde 3 kilo vermişim gidip acık bizimkilere şov yapiim dedim daha belli olmuyo verdiğin kilolar dediler böööle kal geldi bana.... görürsünüz siz dedim hıhh dedim attırdım saçlarımı geri .... neyse... baskılar bizi yıldıramaz..Karatay ın askerleriyiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?