- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.041
oğluşunu tebrik ederim ben sabah geç kalmışım tartılamadım zor yetiştik serviseSelam kızlar oğlumun resim yarışmasında bir başarısı oldu ödül almak için oraya gittik. Madem evden uzaklaştık biraz gezelim dedik. Çok geç geldim.
Sabah
Poğaça yedim
Öğle köfte salata ice tea
Aksam
Yemek yemedim
1 meyve
1litre su
Ay ben de geç kaldım çocuğun servisini beklettim ilk defa. Teşekkür ederim kaptanim.günaydınlarrrr
oğluşunu tebrik ederim ben sabah geç kalmışım tartılamadım zor yetiştik servise
anacım ne soğuk yaaaa
Afiyet olsun canım beğendiğine sevindim..Ama artık pes etmek yok vücut direniyor ben de bugünden sonra asla pes etmeme kararı aldım. Bu yoldan donmek yok.
Sabah senin dediğim karnıbaharli omlet yaptım yağsız. Çok ta güzel oldu. Teşekkürler
Günaydın kaptanım ..günaydınlarrrr
oğluşunu tebrik ederim ben sabah geç kalmışım tartılamadım zor yetiştik servise
anacım ne soğuk yaaaa
Kaptanım elinize sağlık gayet güzel olmuş..Eki Görüntüle 1723836 muskam olmuş mu becermişmiyim sen ustasın
bugün de senin tarife göre patiklere başlayacam
60 i 23 ocağa kadar görmem lazım . Elimden gelenin fazlasını yapmalıyım. Memlekete gideceğiz.Afiyet olsun canım beğendiğine sevindim..
Asla pes etmem 65i bi göreyim sonra gerekirse yeni hedef koyacağım kendime..
Günaydın kaptanım ..
Ogluşu okula bırakıp geldim geldiğimde yanaklarımı ve burnumu hissetmiyordum valla..
6 kiloyu rahat rahat verirsin canım. Ama unutma asla wc problemi yaşamaman lazım kilo vermenin anahtarı.6
60 i 23 ocağa kadar görmem lazım . Elimden gelenin fazlasını yapmalıyım. Memlekete gideceğiz.
Gece yatarken minik bir diş sarımsağı hap gibi yut alışkanlık haline getirirsen hem meto hızlanıyor hemde wc problem olmaktan çıkıyor. Ben her gece yutarım..
Dene pişman olmazsın ben bunu duyduktan sonra devamlı yapıyorum..Allah razı olsun çok güzel bir bilgi deniyeyim ben bunu....
ipten arttı da tatlım onla da patik yapacam patikten artarsa ponponları yaparımKaptanım elinize sağlık gayet güzel olmuş..
Eger ip kaldıysa sarı ve mavi ile minik ponponlar yapıp iplerin ucuna dikin çok tatlı olur..
Benimde elbise bitmek üzere bitsin resmini koyacağım. Buradan koymak için dosya yüklemi diyoruz?ipten arttı da tatlım onla da patik yapacam patikten artarsa ponponları yaparım
Gözün aydın cuma kaçtın?günaydın bayanlar haftasonu evde değildim giremedim hiç
bugünde annemle kardeşim geliyor 2 gün kalacaklar mutlyum
ve sabah tartıldım 61.5 çok mutlu oldum bakalım cumaya kadar 61 olabilecekmiyim ilk başta giden kilo değil ödem biliyorum ama olsun
Merhaba 5, takımcandy_candy arkadaşımız takıma girmiş bugün fakat bildirim yapmamış Tüm geçmişi okuyamadım gerçi elbet geçerli bir nedeni vardır fakat şayet takıma geliyorsanız bildirim yapmalısınız aksi taktirde kaptanınız zor durumda kalıyor
3 fincan kahve içtim midem bulanıyoPPP
Selammmmm
Kızlar bu akşam sinemaya gittim eşimle, düğün dernek 2'yi seyrettik. İlki daha güzeldi ama bu da iyiydi.
Ben Bakanlığa gittiğim gün genelde aç kalıyorum, doğru düzgün bişey yemedim. Bir kaç tane yulaflı bisküvi atıştırdım akşam yemeğine kadar. Akşam da abartmadım ama bi yaramazlık yaptımyarım su bardağı bira içtim
Kızlar kilo verimi durmasını rağmen ölçüleri mde değişme şu durumda
Basen 107 idi 102 olmuş
Bel 88 idi 82
Bacak 57 idi 53
Göğüs 95 idi suan 91
Kol 31 idi 29 olmus
Bugün tam 1 ay oldu
12 günde 3 kilo vermişim gidip acık bizimkilere şov yapiim dedim daha belli olmuyo verdiğin kilolar dediler böööle kal geldi bana.... görürsünüz siz dedim hıhh dedim attırdım saçlarımı geri .... neyse... baskılar bizi yıldıramaz..Karatay ın askerleriyiz...
Yok o kadar değil
Yumurta
Zeytin
Peynir
Domates
Ekmeğin ucundan aldım
Hazirlarken çok gözüm açıkmisti. Patates kizarttim ama yemedim. Dün foto cekmistim dolunay suratimi hatirladim yemedim.
Şu düğün-derneği bir ben beğenemedim gitti.
Aslında çok severim Ahmet Kural'ı ama pek komik gelmiyor.
Yine de izliyorum tabi :)
Eki Görüntüle 1723836 muskam olmuş mu becermişmiyim sen ustasın
bugün de senin tarife göre patiklere başlayacam
Tabikii..çok güzel olmuş kaptanım bu yaa
ben de benim böcüğe baykuşlusunu yaptırmak istiyorum
bak böyle
Eki Görüntüle 1723891 Eki Görüntüle 1723893 Eki Görüntüle 1723894
muskam bi baksana bunları yapabilir misin acebaaaa
Tabikii..
Sadece bebişinin ayağını mezura ile ölç en ve boyunu Bide baş çevresini..
tatlım bu patik kaç yaş bebek içinKaptanımtoplight a:
Tığla
1.sıra: >Sihirli halkanın içini 12 trabzanla doldur.
2.sıra: Her trabzanın üzerine 2 trabzan şeklinde devam et. sıra bittiğinde 24 trabzan olmuş olacak.
Bilek kısmına kadar her bir trabzanın üzerine bir trabzan yaparak artırmadan devam et.
Bileğe gelince önden 6 trabzanı örmeden geri dön. Topuğa kadar böyle devam et ve topuğu birleştir.
Sonra ayağın gireceği açıklığın kenarlarını bir sıra daha git.. Eline sağlık bir patik bitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?