Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrrr

oğluşunu tebrik ederim ben sabah geç kalmışım tartılamadım zor yetiştik servise
anacım ne soğuk yaaaa

Ama artık pes etmek yok vücut direniyor ben de bugünden sonra asla pes etmeme kararı aldım. Bu yoldan donmek yok.
Sabah senin dediğim karnıbaharli omlet yaptım yağsız. Çok ta güzel oldu. Teşekkürler
Afiyet olsun canım beğendiğine sevindim..
Asla pes etmem 65i bi göreyim sonra gerekirse yeni hedef koyacağım kendime..

günaydınlarrrr

oğluşunu tebrik ederim ben sabah geç kalmışım tartılamadım zor yetiştik servise
anacım ne soğuk yaaaa
Günaydın kaptanım ..
Ogluşu okula bırakıp geldim geldiğimde yanaklarımı ve burnumu hissetmiyordum valla..

6
60 i 23 ocağa kadar görmem lazım . Elimden gelenin fazlasını yapmalıyım. Memlekete gideceğiz.

Allah razı olsun çok güzel bir bilgi deniyeyim ben bunu....
Dene pişman olmazsın ben bunu duyduktan sonra devamlı yapıyorum..
Bide elma sirkeli sarımsak turşusunu duydum. Elmasirkesini yatım ramazanın sonunda o oluncada turşuyu kurdum dün oda hazır olmuştu.. Artık onu içmeye başladım geceleri.. Tarifi aldığım yede her öğünden yarım saat önce diyorsdu ama sarımsak benim iştahımı açıyor o yüzden yatarken yapıyorum sorun olmuyor..

Gözün aydın cuma kaçtın?

işe geç kaldığım için tartılamadım takımıma durumumu bildirdim. tam 1 saat geç kaldım küçük bebeğim de olduğundan hem onu hem kendimi hazırlarken tartılmayı unuttum.

tayin işlemlerim sebebi ile takıma pek giremiyorum bu hafta bunu da hafta içi pazartesi bildirmiştim. ilişiğimi kesmek için işlerimin bitmesini şart koştular bu yüzden çok giremiyordum. takımımızdan herkesin durumumdan haberi var.

inşallah yarın bitecek bi aksilik olmazsa yeni iş yerimde başlicam

3 fincan kahve içtim midem bulanıyo PPP

ay ben de neskafeyi abartınca çok midem bulanıyo ama türk kahvesinde sınır tanımıyorum

Ben de izledim filmi cumartesi günü ben çok beğendim valla yaa ama gene sadi celil'i aradı gözüm

-SPOİLER-

en azından şirketin içini boşaltan grubun başındaki olabilirdi yani zaten onu uzaktan görünce o zannettim de değilmiş
-SPOİLER-

Kızlar kilo verimi durmasını rağmen ölçüleri mde değişme şu durumda
Basen 107 idi 102 olmuş
Bel 88 idi 82
Bacak 57 idi 53
Göğüs 95 idi suan 91
Kol 31 idi 29 olmus
Bugün tam 1 ay oldu

süper
maşallah

Karata iyi verdiriyor. durmak yok yola devam

Yok o kadar değil
Yumurta
Zeytin
Peynir
Domates
Ekmeğin ucundan aldım
Hazirlarken çok gözüm açıkmisti. Patates kizarttim ama yemedim. Dün foto cekmistim dolunay suratimi hatirladim yemedim.

bence çok iyi idare etmişsin

Şu düğün-derneği bir ben beğenemedim gitti.
Aslında çok severim Ahmet Kural'ı ama pek komik gelmiyor.
Yine de izliyorum tabi :)

Ay ben hastasıyım yaa ne var ne yok izledim bi tek Gazi dizisi kaldı

Ben bugün 109,7 çıktım arkadaşlar. pazzar günü saat 10'dan gece 1'e kadar hiç oturmadım bittim pertim şu an ama hep ekmek arası ve bisküvi falan yedim

Akşama günüm var bulgurlu etli topalak çorbası denen bi yemeği var buranın ondan içicem sadece akşamı öyle toparlicam öğlen iş yerinde veda yemeğim var tavuk ızgara yicem tatlı olarak künefe var ben hiç sevmem onlar yicek ben bakıcam

ev baya temizlendi ama haaa

tatlım bu patik kaç yaş bebek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…