- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.001
Bu arada çok ayıp etmişler :)Voovvv
İddayisin.
Bu çok iyi
Güzel biyerEki Görüntüle 1723098 Emirgan Korusu giriş yolu
Günaydın alpim.Günaydın kızlar
Herkese mutlu pazarlar kahvaltı hazırlıyorum. Bi uyandım açlıktan ölüyorum. Kitliktan çıkmış gibi yerim artık.
Yok o kadar değilGünaydın alpim.
Evet güzel bi pazar..:)
Çok yedin mi kız :)
Boşver onları kız. Vermissin ya ona bak. Bana da kimse inanmıyor. Napıyım zamana bıraktım hep bol şeyler giyiyorum bu ara öyle görsünler zayıflayinca şok olacaklar.12 günde 3 kilo vermişim gidip acık bizimkilere şov yapiim dedim daha belli olmuyo verdiğin kilolar dediler böööle kal geldi bana.... görürsünüz siz dedim hıhh dedim attırdım saçlarımı geri .... neyse... baskılar bizi yıldıramaz..Karatay ın askerleriyiz...
Tebrik ederim hayatimYok o kadar değil
Yumurta
Zeytin
Peynir
Domates
Ekmeğin ucundan aldım
Hazirlarken çok gözüm açıkmisti. Patates kizarttim ama yemedim. Dün foto cekmistim dolunay suratimi hatirladim yemedim.
Selammmmm
Kızlar bu akşam sinemaya gittim eşimle, düğün dernek 2'yi seyrettik. İlki daha güzeldi ama bu da iyiydi.
Ben Bakanlığa gittiğim gün genelde aç kalıyorum, doğru düzgün bişey yemedim. Bir kaç tane yulaflı bisküvi atıştırdım akşam yemeğine kadar. Akşam da abartmadım ama bi yaramazlık yaptımyarım su bardağı bira içtim
canlar haftasonu sakinliği var sabahtan beri kolturmaca vardı veli toplantısı vs hastalanacam heralde üşüyorum spora gidemedim
Eki Görüntüle 1723098 Emirgan Korusu giriş yolu
Ogluşunu tebrik ederim hayatı hep başarılarla dolu olsun.Selam kızlar oğlumun resim yarışmasında bir başarısı oldu ödül almak için oraya gittik. Madem evden uzaklaştık biraz gezelim dedik. Çok geç geldim.
Sabah
Poğaça yedim
Öğle köfte salata ice tea
Aksam
Yemek yemedim
1 meyve
1litre su
Çok teşekkür ederim. Canım hepimizin çocukları için insallahOgluşunu tebrik ederim hayatı hep başarılarla dolu olsun.
Amin.Çok teşekkür ederim. Canım hepimizin çocukları için insallah
Mmm lezzetli gorunuyor..Ben bugun normal bi kahvaltı yaptım
Aksam karnabahar hasladim fırında yumurta 2 kaşık unla pisti,üzerine kıyma yaptım hafif bi yemek oldu
Eki Görüntüle 1723567
Çok ayıp etmişler.12 günde 3 kilo vermişim gidip acık bizimkilere şov yapiim dedim daha belli olmuyo verdiğin kilolar dediler böööle kal geldi bana.... görürsünüz siz dedim hıhh dedim attırdım saçlarımı geri .... neyse... baskılar bizi yıldıramaz..Karatay ın askerleriyiz...
Ay seninki daha güzelmiş benimki yemez ben kendime yapayım harika fikirMmm lezzetli gorunuyor..
Bende un yerine yulaf kepeği koyuyorum. Oda güzel oluyor.
Tavsiye ederim bide haşladığın zaman ufalanan karnabahar lari ayır omlet yap oda harika oluyor.Ay seninki daha güzelmiş benimki yemez ben kendime yapayım harika fikir
Çok ayıp etmişler.
Canım -5den sonra belli oluyor. Az daha sabır..
Spor yerine geçmiştir. Dinlendir de sismesin.bu gün çoook yoruldum bütün gün sokkaklarda gezdim ayy bi de topuklularla koştur koştur canım çıktı.... bacak kaslarım on numero çalıştı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?