- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.021
Tavsiye ederim bide haşladığın zaman ufalanan karnabahar lari ayır omlet yap oda harika oluyor.
Spor yerine geçmiştir. Dinlendir de sismesin.
Tabiki farkedilir. O zaman da bazı giciklar farkettiğinde belli etmez.heee gıcıklar yaa napalım demek ki biraz daha devam etcez bakalım :) şu 60 ları bir görsem hayırlısıyla o zaman farkedilir herhalde :)
Harika oluyor. Bi diste sarımsak rendele içine mmmmmm.ayyy karnabahara bayılırıım omleti de mi oluyomuş karataya da uyar bu bende yapiim :)
Tabiki farkedilir. O zaman da bazı giciklar farkettiğinde belli etmez.
Harika oluyor. Bi diste sarımsak rendele içine mmmmmm.
Vaayyyyyy süpermiş arkadaşım ne üzülüyorsun kilo gitmedi diye, kas yapmış vücudun, tebrik ediyor önünde saygıyla eğiliyorumKızlar kilo verimi durmasını rağmen ölçüleri mde değişme şu durumda
Basen 107 idi 102 olmuş
Bel 88 idi 82
Bacak 57 idi 53
Göğüs 95 idi suan 91
Kol 31 idi 29 olmus
Bugün tam 1 ay oldu
Off yaaa neden şişiyoruz biz bu malum günlerde çok kötübu gün 73,1 çıktım hani benim 72im ühüüü ühüühhühüüüüü.... malum günler dolayısı ile ses etmiyorum neyyse :)
Günaydını şimdi alıp yarın sabah için peşinen günaydın desem olur mu kigunaydın kızlar
Olmamış bu
MerhabaaaaaaaaaaaaaaaaMerhaba uğur böcüklerimmm..
Burası doğru adres.. İlk sayfayı okuyup kabul ettim demen gerekiyor..
Sağol canım hurmalıyı kesin deneyeceğim çünkü muz bende wc sorunu yaşatıyor..
HeeeeKızlar gezmeleremi gittiniz yaw..
Dikkat edein kaptancık havalar fenacanlar haftasonu sakinliği var sabahtan beri kolturmaca vardı veli toplantısı vs hastalanacam heralde üşüyorum spora gidemedim
Yok artık yaa, boşver sen takılma karatayın aslan askeri12 günde 3 kilo vermişim gidip acık bizimkilere şov yapiim dedim daha belli olmuyo verdiğin kilolar dediler böööle kal geldi bana.... görürsünüz siz dedim hıhh dedim attırdım saçlarımı geri .... neyse... baskılar bizi yıldıramaz..Karatay ın askerleriyiz...
Oğluşunu tebrik ediyoruz canım, tabi anneciği olarak seni deSelam kızlar oğlumun resim yarışmasında bir başarısı oldu ödül almak için oraya gittik. Madem evden uzaklaştık biraz gezelim dedik. Çok geç geldim.
Sabah
Poğaça yedim
Öğle köfte salata ice tea
Aksam
Yemek yemedim
1 meyve
1litre su
Karşıya el salla :)) tam karşındayımEki Görüntüle 1723098 Emirgan Korusu giriş yolu
İyi fikir, ben zaten mecburen bol giyiyorum, göbüş çıkıyo felaketBoşver onları kız. Vermissin ya ona bak. Bana da kimse inanmıyor. Napıyım zamana bıraktım hep bol şeyler giyiyorum bu ara öyle görsünler zayıflayinca şok olacaklar.
Aslında ben de öyle katılmıyorum gülmekten millet gibi ama eğlenceli absürt komedi, en çok da küfür edince gülünüyo ya onu sevmiyorum.Şu düğün-derneği bir ben beğenemedim gitti.
Aslında çok severim Ahmet Kural'ı ama pek komik gelmiyor.
Yine de izliyorum tabi :)
Kolay gelsin kaptanım aman dikkat et hasta olma. Sonra iyileşmek çok zor.
Bak hala hastayım.
Pek iç açıcı duruyor.
Sabahı dengelemişsin canım güzel benceMerhaba kızlar dünkü menüm
9,00. 2 poğaça
12,00. 1 mandalina/1elma
14,00. 2 kaşık kıymalı yumurta /salata
16,00. 1 elma
18,00. 1 elma
Bugünkü menüm
11,00. 2 dL kız kepek ekmeği/2 kaşık kıymalı yumurta/ peynir/zeytin
16,30 tost mak.kiz.atmış 1 kabak/1 kaşık yoğurt
eline sağlık gayet lezzetli görünüyorBen bugun normal bi kahvaltı yaptım
Aksam karnabahar hasladim fırında yumurta 2 kaşık unla pisti,üzerine kıyma yaptım hafif bi yemek oldu
Eki Görüntüle 1723567
Pişince kokmuyor tatlım rahat ye.yaparlar yaa ayy napalım ben kendimi beğeneyim yeter :)
bunu hafta sonu deniyim o zaman sarımsaklı sarımsaklı :)
bizimkiler karnıbahar yemiyor böyle severlemi ki acep bi denemek lazımHarika oluyor. Bi diste sarımsak rendele içine mmmmmm.
Dene bakalım begernmezlerse sen yersin.bizimkiler karnıbahar yemiyor böyle severlemi ki acep bi denemek lazım
Ben yemeğinin haricinde kızartmasını yapıyodum ama o cıssss :)Dene bakalım begernmezlerse sen yersin.
Teskr ederim canım çoklu alıntı işini hala beceremedim ne güzel yazmışsınöncelikle merhabalar, gezmelerden tozmalardan evin yolunu bulabildim nihayet :)
kendime yeni bir meşgale buldum bu arada bitireyim paylaşacağım sizinle
Vaayyyyyy süpermiş arkadaşım ne üzülüyorsun kilo gitmedi diye, kas yapmış vücudun, tebrik ediyor önünde saygıyla eğiliyorum
Off yaaa neden şişiyoruz biz bu malum günlerde çok kötüben hala beklemedeyim az kaldı patlıycam
Günaydını şimdi alıp yarın sabah için peşinen günaydın desem olur mu ki
Merhabaaaaaaaaaaaaaaaa
Heeee
Dikkat edein kaptancık havalar fena
Yok artık yaa, boşver sen takılma karatayın aslan askeri
Oğluşunu tebrik ediyoruz canım, tabi anneciği olarak seni de
Karşıya el salla :)) tam karşındayım
İyi fikir, ben zaten mecburen bol giyiyorum, göbüş çıkıyo felaket((
Aslında ben de öyle katılmıyorum gülmekten millet gibi ama eğlenceli absürt komedi, en çok da küfür edince gülünüyo ya onu sevmiyorum.
Sabahı dengelemişsin canım güzel bence
eline sağlık gayet lezzetli görünüyor
Omletinin tadı aynı kızartmasına benziyor zaten.Ben yemeğinin haricinde kızartmasını yapıyodum ama o cıssss :)
Cevaplamak istediğin msjın çoklu alıntılarına bas bitince alıntıları ekle de. Bir pencere cıkacak onuda onayla.. Vee cevaplarını yaz anlayana kadar bendende tuhaf mesajlar gitmişti..Teskr ederim canım çoklu alıntı işini hala beceremedim ne güzel yazmışsın
Cısmı yedin misafir (!!!)mi var?73,5 ohhh ooohhh arttıran yok mu :)
Omletinin tadı aynı kızartmasına benziyor zaten.
Cevaplamak istediğin msjın çoklu alıntılarına bas bitince alıntıları ekle de. Bir pencere cıkacak onuda onayla.. Vee cevaplarını yaz anlayana kadar bendende tuhaf mesajlar gitmişti..
Cısmı yedin misafir (!!!)mi var?
Aynı sabitim.Ben sabitim kızlar..
Gece yatarken minik bir diş sarımsağı hap gibi yut alışkanlık haline getirirsen hem meto hızlanıyor hemde wc problem olmaktan çıkıyor. Ben her gece yutarım..yok yemedim valla... benim bünyem böyle wc problemi :) gider bunlarda sıkıntı yok....
Ah benim kaderdaşıımAynı sabitim.
Ama artık pes etmek yok vücut direniyor ben de bugünden sonra asla pes etmeme kararı aldım. Bu yoldan donmek yok.Ah benim kaderdaşıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?