- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.061
Eline sağlık fıstığım..Ben bugün 109,7 çıktım arkadaşlar. pazzar günü saat 10'dan gece 1'e kadar hiç oturmadım bittim pertim şu an ama hep ekmek arası ve bisküvi falan yedim
Akşama günüm var bulgurlu etli topalak çorbası denen bi yemeği var buranın ondan içicem sadece akşamı öyle toparlicam öğlen iş yerinde veda yemeğim var tavuk ızgara yicem tatlı olarak künefe var ben hiç sevmemonlar yicek ben bakıcam
ev baya temizlendi ama haaa
Tamam canım.. Atkı ve bere olacakmı resimleri pcye atacamda..bebişe de bana da patiklerden
tamam muskam ben yarın ölçer öbür gün yazarım sana inşallah
Kaptanım başlangıcı 7-8 yaşa uyuyor. boyunu kendiniz ölçeceksiniz ..tatlım bu patik kaç yaş bebek için
62.6Gözün aydın cuma kaçtın?
Oooooo ne yedin kız itiraf et.Selam arkadaşlar iyi haftalar
Dün ben cozuttum maalesef hiç menü falan yazmayayım.. Bu hafta toparlayacağım...
Maşallah çok iyi gitmiş. Menü yazsanda nasıl gittiğini BİLSEK dimi?
heee gıcıklar yaa napalım demek ki biraz daha devam etcez bakalım :) şu 60 ları bir görsem hayırlısıyla o zaman farkedilir herhalde :)
Gece yatarken minik bir diş sarımsağı hap gibi yut alışkanlık haline getirirsen hem meto hızlanıyor hemde wc problem olmaktan çıkıyor. Ben her gece yutarım..
Eki Görüntüle 1723836 muskam olmuş mu becermişmiyim sen ustasın
bugün de senin tarife göre patiklere başlayacam
işe geç kaldığım için tartılamadım takımıma durumumu bildirdim. tam 1 saat geç kaldım küçük bebeğim de olduğundan hem onu hem kendimi hazırlarken tartılmayı unuttum.
tayin işlemlerim sebebi ile takıma pek giremiyorum bu hafta bunu da hafta içi pazartesi bildirmiştim. ilişiğimi kesmek için işlerimin bitmesini şart koştular bu yüzden çok giremiyordum. takımımızdan herkesin durumumdan haberi var.
inşallah yarın bitecek bi aksilik olmazsa yeni iş yerimde başlicam
ay ben de neskafeyi abartınca çok midem bulanıyo ama türk kahvesinde sınır tanımıyorum
Ben de izledim filmi cumartesi günüben çok beğendim valla yaa ama gene sadi celil'i aradı gözüm
-SPOİLER-
en azından şirketin içini boşaltan grubun başındaki olabilirdi yani zaten onu uzaktan görünce o zannettim de değilmiş
-SPOİLER-
süper
maşallah
Karata iyi verdiriyor. durmak yok yola devam
bence çok iyi idare etmişsin
Ay ben hastasıyım yaane var ne yok izledim bi tek Gazi dizisi kaldı
Ben bugün 109,7 çıktım arkadaşlar. pazzar günü saat 10'dan gece 1'e kadar hiç oturmadım bittim pertim şu an ama hep ekmek arası ve bisküvi falan yedim
Akşama günüm var bulgurlu etli topalak çorbası denen bi yemeği var buranın ondan içicem sadece akşamı öyle toparlicam öğlen iş yerinde veda yemeğim var tavuk ızgara yicem tatlı olarak künefe var ben hiç sevmemonlar yicek ben bakıcam
ev baya temizlendi ama haaa
Eline sağlık fıstığım..
Eee bu hafta birincilik bekliyoruz senden unutma..
Bide sevalcim bu resimleri buraya dosya ekledenmi atıyosunuz..
Selam arkadaşlar iyi haftalar
Dün ben cozuttum maalesef hiç menü falan yazmayayım.. Bu hafta toparlayacağım...
canım küçüğe örcem o 5 yaşındaKaptanım başlangıcı 7-8 yaşa uyuyor. boyunu kendiniz ölçeceksiniz ..
Siz oğlunuza yapmıyormuydunuz
Ne yaptın? Başladın mı rakibem?
Aynen, ben de tüm dizilerini izledim.
Muhteşem diziler ve sahneler var.
Gaziyi de kendisi de unutmak istiyordur zaten sorun yok.
Rakibem!! Hazır mısın maratona?
Bir de önerim var.
5 kiloluk yarışlar da başlatalım mı? Cumaki kilomuzdan sonra hangimiz önce 5 kgdan kurtulmuş olacağız.
Hedefcim benimde dusuk tansiyon var ama gece içip yağınca sorun olmadı bi dene bakalım.
rakibem bugün dikkat edicem yarın başlıyorum Allah'ın izniyle70 i göresiye kadar hiçbir bahane ile de ara vermek yok
Tamam rakibem olur başlayalımama bi yaptırım olsun yani 5 kiloyu veren diğerine bişey yaptırsın ama ben avantajlı oluyorum kilo durumumdan dolayı biz onu 5 kilo değil de %5 mi yapsak
Betül, sen evli miydin?
..............
Çok güzel olmuş, elinize sağlıkEki Görüntüle 1723836 muskam olmuş mu becermişmiyim sen ustasın
bugün de senin tarife göre patiklere başlayacam
Sağol canım bu arada sen ayakkabı nonu yazsan yeter.canım ben bu hafta elimden geleni yapıcam ama yüzden ikiye bölünecek kilo bildirmediğim için
biz bölünmemiş halini değerlendirelim
inşallah tuvalet sıkıntısı olmazsa vericem bu hafta
evet canım dosya ekle diyorsun yükledikten sonra küçük resim/tam resim seçiyorsun mesajın içine atıyor
bence menünü yaz yine de sen bilirsin
Kız bu nasıl diyet menusu? Daha dikkatli yemerlisin bence.Menümü yazayım
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Aralarda bolca kahve
Öğle: 1 çatal pasta
Akşam:
- 1 kase kadar patates kızartması
- 4 nugget
- 1 bira
Su konusunda hala çok kötüyüm ama içmeye çalışıyorum.
En fazla 1 litre oldu.
Tamam. Başlangıcı aynen yapın gerisini ölçerek. Ayak boyunu bilemediğimiz için olcmeniz gerekiyor.canım küçüğe örcem o 5 yaşında
Menümü yazayım
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Aralarda bolca kahve
Öğle: 1 çatal pasta
Akşam:
- 1 kase kadar patates kızartması
- 4 nugget
- 1 bira
Su konusunda hala çok kötüyüm ama içmeye çalışıyorum.
En fazla 1 litre oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?