- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.181
Çok şirin.. İçtikçe içesi gelir insanın..Eki Görüntüle 1724277 yeni suluğum
sen yemezsin irade kralicesiSağol canımmm
Gözüm cısslarda ama yemeyeceğimm
cıkmaz cıkmaz ben hergun o kadar iciyorum bisey olmuyobenim 2 lt olmak üzere kulaklarımdan su çıkçek gibi hissediyorum :)))
cok tatlış amaaaaooo pek civcikli :) kokoş seni....
aynen surekli yanımdaa tasıycam artıkın :) bugun 1.5 lt olduÇok şirin.. İçtikçe içesi gelir insanın..
Hah hayt irademi? Oda ne?sen yemezsin irade kralicesi
kızlar okuyorum ama yazamıyorum gene kabukl günü oldu benim oda
bu arada çiko yedim cısss dayaklığım ben
Kaptanım naptın yaaa? Ben direniyorum bak.. Ne yedin?kızlar okuyorum ama yazamıyorum gene kabukl günü oldu benim oda
bu arada çiko yedim cısss dayaklığım ben
Kaptanım naptın yaaa? Ben direniyorum bak.. Ne yedin?
cok tesekkurler kaptanımkollontai canım geçmiş olsun bi tanem
meyve ya da hurma ye tatlım keser tatlı istegini :)Hah hayt irademi? Oda ne?
Kız canım tatlı çekiyo şu reglde bitmek bilmedi bu ay..
Yok yemeyeyim. Su içeyim içeyim içeyim....cok tesekkurler kaptanım
meyve ya da hurma ye tatlım keser tatlı istegini :)
Yanlışlıkla oldu..bu ne kiii
Canım geçmişolsun..eveeet ben geldim sonunda öncelikle 61.3 cıktım +100 gr yani bisey sayılmaz. simdi niye yokum uc gundur onu anlatayım kızlar. midemde gastrit vardı, ülsere dönüşmüş cuma gece acildeydik, c.tesi de meyhaneye gittik misafir vardı alkol alınca o gece de acillik oldum, sonuc olarak bissuru ilac vs. dr eger duzelmezse onumuzdeki ay endoskopi istedi, ama bugun iyi sayılırım. tum bunların sonucu benim diyet isi komple yalan oldu ne protein ne if ne kalori yapma sanssım yok, sadece sporla vericem artık, cunku ogun sayısını en az 5e cıkarmam bol bol muz yemem yogurt sut yememem lazım neyseki hamur isi ekmek ve sekerli harsey de yasak, bu hafta hedefim sabit kalmak :)
Her şerde bir hayır vardır Yaniii:)Amasya elması al hem tatlıdır hem barsakları çalıştırır..
Haklısın sağlık çok önemli.. Dikkat et kendine...
En güzeli.. Muhteşem bir diyet yapacaksın istemsizde olsa..
Çok geçmiş olsun hem ülser hem kolit geçirmiş senelerce ugrasmis doktor doktor dolasmis biri olarak sana bir tavsiyem var eğer yaparsan.
yaz canım sana da cok gecmis olsun, merak ettim nasıl iyilestin ?Çok geçmiş olsun hem ülser hem kolit geçirmiş senelerce ugrasmis doktor doktor dolasmis biri olarak sana bir tavsiyem var eğer yaparsan.
Ben 3 Kez mide kanaması geçirdim. Hiçbir sey yiyemez hale geldim. Senelerce süründum. Ama suan hiç bir rahatsızlığım yok hepsi geçti ilaç ta kullanmadım. Istersen yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?