- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.201
Kuzum çok çalıştım bugün sabahın erken saatlerinden beri yoğunum acayip eve geldim yemek falan uğraş ancak oturdum. Mutfağı toplamadan oturakaldim canım bitti durumdayimdysania kız neredesin kayıp ilanı verecem artık..
ebrusonmez
@candy_candy
@shoji
topraks
@hedef38beden Kızlaaaar
Limon sarımsak mucizesi diye bazı sitelerde var. Bir litrelik bir şişeye bir kilo kadar limonu sıkıyorsun aldığı kadar sarımsak koyuyorsun dogramadan. 4 5 baş kadar ağzını kapatıp siyah bir poşete koy güneş almayan bi yerde sakla hergün bir kez calkala 3 hafta sonra hergün çeyrek çay bardağı aç karnına sabah iç. Şifa bulursun inşallah. Mide ülserine neden olan helico bakteriyi öldürüyormus. Çok güçlü bir antibiyotikmis. Nette başka faydaları da yazıyor. Çok geçmiş olsun tekrar.yaz canım sana da cok gecmis olsun, merak ettim nadıl iyilestin ?
yazmayım muskam dünyayı yedim deyim kısacaKaptanım naptın yaaa? Ben direniyorum bak.. Ne yedin?
Efenimmm tatlişimmmdysania kız neredesin kayıp ilanı verecem artık..
ebrusonmez
@candy_candy
@shoji
topraks
@hedef38beden Kızlaaaar
Ben 1 i yeni bitirdim :))sular içiliyo mu bakiiim kim kaç lt de
Yeme dicekti canımmmye rakipçim yee :)))
Şehır dısımıBiri bana mı seslenmiş :) @muska77
kızlar anneme gidiyoruz, biraz işlerim vardı kalan dosyalar, ofise gittim onları toparladım. Şİmdi çıkıyoruz. Öpüyorummm
aaa cok merak ettım yaz kız ben de akrabadan ulser olanlara soylerım :)Çok geçmiş olsun hem ülser hem kolit geçirmiş senelerce ugrasmis doktor doktor dolasmis biri olarak sana bir tavsiyem var eğer yaparsan.
Ben 3 Kez mide kanaması geçirdim. Hiçbir sey yiyemez hale geldim. Senelerce süründum. Ama suan hiç bir rahatsızlığım yok hepsi geçti ilaç ta kullanmadım. Istersen yazarım.
aaa ilk kez duydumLimon sarımsak mucizesi diye bazı sitelerde var. Bir litrelik bir şişeye bir kilo kadar limonu sıkıyorsun aldığı kadar sarımsak koyuyorsun dogramadan. 4 5 baş kadar ağzını kapatıp siyah bir poşete koy güneş almayan bi yerde sakla hergün bir kez calkala 3 hafta sonra hergün çeyrek çay bardağı aç karnına sabah iç. Şifa bulursun inşallah. Mide ülserine neden olan helico bakteriyi öldürüyormus. Çok güçlü bir antibiyotikmis. Nette başka faydaları da yazıyor. Çok geçmiş olsun tekrar.
Menuye bak beeKızlar sabah
Muskacigimin karnibaharli omlet tarifini denedim çok hafifti
Öğle haşlanmış karnibahar
Aksam
Mevsim salata
1 litre su 1 saat step arti karın çalıştırma
Kilo verememek bende hirs yapti.
Ben iyilestim 1 sene kadar da migren tutmadı. Şimdi yine yapayım diyorum. Gerçekten mucize gbi sarımsak limon ama o halinden eser kalmıyor bambaşka bişey oluyor tadi da kötü değil kokmuyor daaaa ilk kez duydum
Bır sıse bıttıkten sonra ıylestırıyor mu?
Yetiştirsin çünkü ben hala yerimde sayıyorum . Katılıyor musun? Bu haftaMenuye bak bee
Kız sen uctun haaa
Sana nasıl yetısıcemmm :)
Canm bende kahvaltıda yapmayı dusunuyorum da acaba önce yağda karnabaharlari kizartiyon sonra mı yumurta kiriyon.Kızlar sabah
Muskacigimin karnibaharli omlet tarifini denedim çok hafifti
Öğle haşlanmış karnibahar
Aksam
Mevsim salata
1 litre su 1 saat step arti karın çalıştırma
Kilo verememek bende hirs yapti.
EvvveetttYetiştirsin çünkü ben hala yerimde sayıyorum . Katılıyor musun? Bu hafta
cok ilgincmis canım ya, limonda sarımsak da mide düsmanı diyorlar normalde, cok sasırdım, olmazsa deneyeyim bi bakalım nasıl olacakLimon sarımsak mucizesi diye bazı sitelerde var. Bir litrelik bir şişeye bir kilo kadar limonu sıkıyorsun aldığı kadar sarımsak koyuyorsun dogramadan. 4 5 baş kadar ağzını kapatıp siyah bir poşete koy güneş almayan bi yerde sakla hergün bir kez calkala 3 hafta sonra hergün çeyrek çay bardağı aç karnına sabah iç. Şifa bulursun inşallah. Mide ülserine neden olan helico bakteriyi öldürüyormus. Çok güçlü bir antibiyotikmis. Nette başka faydaları da yazıyor. Çok geçmiş olsun tekrar.
Vayyy muhteşemEki Görüntüle 1724620 Alıntıdır.
İnşallah iyi gelir canm yaaacok ilgincmis canım ya, limonda sarımsak da mide düsmanı diyorlar normalde, cok sasırdım, olmazsa deneyeyim bi bakalım nasıl olacak
Yok gülüm aynı semtteyiz, akşam yemeğine gittik :)Şehır dısımı
Ooo işler zor yaa
Benım dıyet yalan oluyor dısarıda
Umarım senin oyle olmaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?