- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.221
kizartmiyoruz hasliyoruz ben aksamdan kalanlarla yapmıştım.Canm bende kahvaltıda yapmayı dusunuyorum da acaba önce yağda karnabaharlari kizartiyon sonra mı yumurta kiriyon.
Evet doğru bi hastalığın olmasına gerek yok.Vayyy muhteşem
Yanı bunu yapmak için bi hastaligimizin olmasına gerek yok.
Ben denemek istiyorum.
Sarimsaklari soyuyoruz ama dogramiyorum.
1 litre limon suyunun içine atıyoruz.
3 hafta karanlıkta bekletiyoruz.
Sonra hergun AC karnına 1 y.k kadar iciyoz.
Doğru mu anlamisim acaba :)
Evet öyle ama bunda bir sertlik kalmıyor. Sarimsaklari içinde eriyor.cok ilgincmis canım ya, limonda sarımsak da mide düsmanı diyorlar normalde, cok sasırdım, olmazsa deneyeyim bi bakalım nasıl olacak
Kurabiye bal kaymak anam CISGünaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn,
Gece kapanışı yapmışım, sabah da açılışı ben yapıyım bugün.
Dünkü menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 parça peynir
3 zeytin
Son 2 lokma bal kaymak
ara
yok
öğlen
yarım tabak barbunya
1 dilim ekmek
ara
1 avuç fıstık
akşam
1 kase çorba
balık+salata
geç akşam :)
pişirdiğim kurabiyeden bir tane
su 1,5 lt
spor yok fakat hareketli bir gündü gün içinde oldukça yürüdüm
Bunu sen mi yaptın? Çok hosKızlaaarr
ilk gazete kağıdından saksı denemem. Bu biraz acemi işi oldu ama şimdi sepet örcem gazeteden. Bakalım o nasıl olcak :) Eki Görüntüle 1724659
çok geçmiş olsun aslında 1 taşla 3 kuş vurmuş olacaksın sağlıkla ilgili söylenmesi doğru değil ama hem zararlı alışkanlıklarından kurtulacaksın hem diyet yapıp kilo vereceksin hem de sağlığına kavuşacaksın anladığım kadarıyla sebze ve et serbest yağlı salçalı pişirmedikten sonra süper benceyok canım onceki gun ulser dememisti alkolden usutme fslan dedi, sonraki gun ki dr iyiydi acilde o anladı ulser oldugunu, zaten bırak alkol almayı sigarayı bile bırakmak uzereyim yarıya indirdim :) yılbası programını bile iptal ettik :) zaten 5 ogun yiycem ama cıss olan hersey yasak kızartma yaglı salcalı tatlı sekerli baklagil hepsi yasak
Merak ettim tatlışım..Biri bana mı seslenmiş :)muska77
kızlar anneme gidiyoruz, biraz işlerim vardı kalan dosyalar, ofise gittim onları toparladım. Şİmdi çıkıyoruz. Öpüyorummm
Ay çok yoğun bi gündü demek . Yani herkes ben gibi boş gezenin boş kalfası dğil yaKuzum çok çalıştım bugün sabahın erken saatlerinden beri yoğunum acayip eve geldim yemek falan uğraş ancak oturdum. Mutfağı toplamadan oturakaldim canım bitti durumdayim
Bende elma sirkesi ile yaptım.. Hr gece lüpletiyorum..Limon sarımsak mucizesi diye bazı sitelerde var. Bir litrelik bir şişeye bir kilo kadar limonu sıkıyorsun aldığı kadar sarımsak koyuyorsun dogramadan. 4 5 baş kadar ağzını kapatıp siyah bir poşete koy güneş almayan bi yerde sakla hergün bir kez calkala 3 hafta sonra hergün çeyrek çay bardağı aç karnına sabah iç. Şifa bulursun inşallah. Mide ülserine neden olan helico bakteriyi öldürüyormus. Çok güçlü bir antibiyotikmis. Nette başka faydaları da yazıyor. Çok geçmiş olsun tekrar.
Afiyet olsun harika..Kızlar sabah
Muskacigimin karnibaharli omlet tarifini denedim çok hafifti
Öğle haşlanmış karnibahar
Aksam
Mevsim salata
1 litre su 1 saat step arti karın çalıştırma
Kilo verememek bende hirs yapti.
Ah be kaptanım. Yedin ne oldu? Geçti gitti..yazmayım muskam dünyayı yedim deyim kısaca
Merak ettim sizleri fıstık..Efenimmm tatlişimmm
Haşlanmış karnabaharla yaıyorsun canım.. Yoksa diyette yenirmi o?Canm bende kahvaltıda yapmayı dusunuyorum da acaba önce yağda karnabaharlari kizartiyon sonra mı yumurta kiriyon.
Çok güzel olmuş kız hiçte acemi işi gibi durmuyor..Kızlaaarr
ilk gazete kağıdından saksı denemem. Bu biraz acemi işi oldu ama şimdi sepet örcem gazeteden. Bakalım o nasıl olcak :) Eki Görüntüle 1724659
Aaa akşam ekmek yok.. Ekmek yemedim kurabiye yiyim demişsin..Günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn,
Gece kapanışı yapmışım, sabah da açılışı ben yapıyım bugün.
Dünkü menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 parça peynir
3 zeytin
Son 2 lokma bal kaymak
ara
yok
öğlen
yarım tabak barbunya
1 dilim ekmek
ara
1 avuç fıstık
akşam
1 kase çorba
balık+salata
geç akşam :)
pişirdiğim kurabiyeden bir tane
su 1,5 lt
spor yok fakat hareketli bir gündü gün içinde oldukça yürüdüm
Günaydın tatlım bende seni özledimkız...Muska tatlım özledim
çok değişik ellerine sağlık hiç aklıma gelmezdi valla çok güzel olmuşKızlaaarr
Günaydın canım. Akşama kadar muhteşem gitmiş ama akşamgünaydın herkese dün annem kardeşlerim geldi akşam yarına kadar bendeler
dünkü menüm:
sabah:
yumurtalı ıspanak 5 zeytin peynir çay
öğle:
1.5 kepçe yayla çorba
4 kaşık kıymalı patates yemeği
1 dilim ekmek
akşam:
1 kepçe mercimek çorba
1 tabak brokoli yemeği
ne yazıkki eşim annemlere çiğköfte yapmıştı ben yarım yufka ekmeğine 2 tane koyup yedim
3 lt su 1 kupa yeşilçay
su içiyorum ama tuvalet işi mahvediyor beni bıktım tuvalete gitmektenGünaydın canım. Akşama kadar muhteşem gitmiş ama akşam
Misafir gelince yada misafirliğe gidince hep böyle oluyor...
Neyse en azından yarımmış yufka..
Suyun harika..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?