- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.241
tebrikler canımm benim tartı bozuldu dengesizzzzzz ölçüyoGünaydııın,
73 kg şükür inişe geçtiii :)
Parçalanan yağlar nasıl atılacak ya? Her wc ye gidişin -35 kalori bunu düşün mutlu ol..su içiyorum ama tuvalet işi mahvediyor beni bıktım tuvalete gitmekten
Günaydın betüş.. Gözün aydın..Günaydııın,
73 kg şükür inişe geçtiii :)
karnıbaharı haşladıktan sonra yağsız fırında azıcık kızarmalarını sağlıyorum cok güzel oluyo yanında rokaylaHaşlanmış karnabaharla yaıyorsun canım.. Yoksa diyette yenirmi o?
Fena değil..Günaydın kızlar dünkü menüm
0.50 x 1 Porsiyon Yumurtalı Ispanak 103 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata 123 kcal
0.50 x 1 Adet (100gr) Pide / Lavaş / Bazlama Çeşitleri 118 kcal
2.00 x 1 Adet İçli Köfte (Haşlanmış) 300 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) 136 kcal
0.50 x 1 Adet (18gr) Nescafe 3ü1arada Kahve (Original) 39 kcal
Toplam 819 kcal
Neler de biliyor muskam ne güzel bişey öğrendim teşekkürParçalanan yağlar nasıl atılacak ya? Her wc ye gidişin -35 kalori bunu düşün mutlu ol..
Günaydın betüş.. Gözün aydın..
çok güzel olmuş canım ellerine sağlıkKızlaaarr
ilk gazete kağıdından saksı denemem. Bu biraz acemi işi oldu ama şimdi sepet örcem gazeteden. Bakalım o nasıl olcak :) Eki Görüntüle 1724659
canım çok güzel olmuş ellerine sağlıkKızlaaarr
ilk gazete kağıdından saksı denemem. Bu biraz acemi işi oldu ama şimdi sepet örcem gazeteden. Bakalım o nasıl olcak :) Eki Görüntüle 1724659
muskam bayuıldımm tek kelime ileBenim pembişler bitti.
Şu anda şapkasına başladım..
Bitince onuda atarım.
su içiyorum ama tuvalet işi mahvediyor beni bıktım tuvalete gitmekten
Benim pembişler bitti.
Bitince onuda atarım.
proğram karışık yapıyo canımFena değil..
Terstenmi yazıyo.. Akşam enüstte galiba..
günaydınnlarrr
canım çok güzel olmuş ellerine sağlık
muskam bayuıldımm tek kelime ile
ben de becerebilirsem karatay yapacam bu sabah karatay kahvaltımı yaptım darısı diğer öğünlere
Ne demek..Neler de biliyor muskam ne güzel bişey öğrendim teşekkür
Güzel dimi pembişşş..günaydınnlarrr
canım çok güzel olmuş ellerine sağlık
muskam bayuıldımm tek kelime ile
ben de becerebilirsem karatay yapacam bu sabah karatay kahvaltımı yaptım darısı diğer öğünlere
-35 kcl unutma..bende bende :)) hele soğukta hepten zor geliyo :)
Eline sağlık ay Zayıflasak ta biz de bu Tarz elbiseler giysekBenim pembişler bitti.
Bitince onuda atarım.
Karatay harikarakipçim kıskandın karatayımı dimi... yap yap iyi oluyo..... ben 3 öğünü 2 ye düşürdüm bakalım baş edebilecek miyim. saat 6 da başlıyorum acıkmaya resmen gözüm dönüyo... geçen o açlıkla markete gittim önümde de bir teyze ben sağa o sağa ben sola o sola bi yol vermedi bana.... teyyzeee dedim içimden git pitbulun ağzına kolunu felam sok ateşle oynuyon şu an :))) açken ben ben değilim....
Siariş üzerine örüyorum canım.. Kendileri henüz doğmadı..kim bu şanslı prenses :)
Hımm anladım.proğram karışık yapıyo canım
Ay betüşüm ne güldüm ya..rakipçim kıskandın karatayımı dimi... yap yap iyi oluyo..... ben 3 öğünü 2 ye düşürdüm bakalım baş edebilecek miyim. saat 6 da başlıyorum acıkmaya resmen gözüm dönüyo... geçen o açlıkla markete gittim önümde de bir teyze ben sağa o sağa ben sola o sola bi yol vermedi bana.... teyyzeee dedim içimden git pitbulun ağzına kolunu felam sok ateşle oynuyon şu an :))) açken ben ben değilim....
Zayıfken barbi bebek gibi olur dimi? Sağol canım.Eline sağlık ay Zayıflasak ta biz de bu Tarz elbiseler giysek
tebrikler canımm benim tartı bozuldu dengesizzzzzz ölçüyo
gerçekten mi süper o zamanParçalanan yağlar nasıl atılacak ya? Her wc ye gidişin -35 kalori bunu düşün mutlu ol..
.
Siariş üzerine örüyorum canım.. Kendileri henüz doğmadı..
Hımm anladım.
Ay betüşüm ne güldüm ya..
Zayıfken barbi bebek gibi olur dimi? Sağol canım.
Eveeett, teşekkür ederimBunu sen mi yaptın? Çok hos
Bence sorun yok çiğ köftenin akşam olması kötü olmuş ama olsun, misafir olunca böyle oluyo iştegünaydın herkese dün annem kardeşlerim geldi akşam yarına kadar bendeler
dünkü menüm:
sabah:
yumurtalı ıspanak 5 zeytin peynir çay
öğle:
1.5 kepçe yayla çorba
4 kaşık kıymalı patates yemeği
1 dilim ekmek
akşam:
1 kepçe mercimek çorba
1 tabak brokoli yemeği
ne yazıkki eşim annemlere çiğköfte yapmıştı ben yarım yufka ekmeğine 2 tane koyup yedim
3 lt su 1 kupa yeşilçay
Çok teşekkür ederim.Çok güzel olmuş kız hiçte acemi işi gibi durmuyor..
Aaa akşam ekmek yok.. Ekmek yemedim kurabiye yiyim demişsin..
Çookkk teşekkür ederimçok değişik ellerine sağlık hiç aklıma gelmezdi valla çok güzel olmuş
Maden suyu tarifi nasıl oluyo yazarmısın canım, benim de en sorunlu bölge karın maalesefDunki menu çok hafifti çok iyi hissediyorum kendimi cumaya kadar devam ettirmek lazım
Aksam yatmadan önce
Maden suyu yoğurt limon yapıp içtim. Göbek eritiyormus inş benimki de erir.
Harika olmuuuşşş, ben hiç örgü bilmiyorum, öğrenebilir miyim acaba? Sadece düz örgü biliyom :)))Benim pembişler bitti.
Bitince onuda atarım.
Gayet güzel tatlım, afiyet olsunGünaydın kızlar dünkü menüm
0.50 x 1 Porsiyon Yumurtalı Ispanak 103 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata 123 kcal
0.50 x 1 Adet (100gr) Pide / Lavaş / Bazlama Çeşitleri 118 kcal
2.00 x 1 Adet İçli Köfte (Haşlanmış) 300 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) 136 kcal
0.50 x 1 Adet (18gr) Nescafe 3ü1arada Kahve (Original) 39 kcal
Toplam 819 kcal
Süper bilgi canım, sağol. ben önceden bir ara su ile bayağı kilo vermiştim. 6-7 lt ye kadar çıkıyodum, wc ye gidince de erisin yağlarım erisin yağlarım diye tekrar ediyodum:) bu telkinler bilmeden işime yaradı sanırım, süper olmuştum.Parçalanan yağlar nasıl atılacak ya? Her wc ye gidişin -35 kalori bunu düşün mutlu ol..
Günaydın betüş.. Gözün aydın..
Çok çok teşekkür ederim fıstıkımçok güzel olmuş canım ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?