- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.281
Afiyet olsunbende yeni aldım elime
Evet ya.Alemsin Muska
Kilo vermeye calisirken etraftaki tepkiler malum. Insaninda hep diyetten kilodan bahsedesi geliyor. Burası moral depolamak için harika bir yer. Hepimiz aynı yoldayiz yanımda olduğunuz için teşekkürler
Yenmez tabii uyanık..
Size de hayırlı kandıller :))Eki Görüntüle 1724770 Gunaydin kardes takim
Hiç dusunmemiştimmKız deli...Başka nasıl atacan kiloları vücuttan..
Aynen yaa :))Evet ya.
İnsanların böyle bi derdi olmayınca sıkılıveriyorlar bu mevzudan.
Biz öylemiyiz akşama kadar bu konudan bahsedip üstüne rüyasını bile görebiliyoruz..
taktım tatlım cins cins ölçüyopili zayıflayınca yapar genelde onu... bence yeni pil tak....
taktım tatlım cins cins ölçüyo
Yerimi sabit degıl hayatım duz bı zemınde degılse de yanlıs olcer.taktım tatlım cins cins ölçüyo
bakalım nasıl olacak mümkün olabildiğince uymaya çalışacağım ama meyvesizlik bana zor geliyor işin doğrusurakipçim kıskandın karatayımı dimi... yap yap iyi oluyo..... ben 3 öğünü 2 ye düşürdüm bakalım baş edebilecek miyim. saat 6 da başlıyorum acıkmaya resmen gözüm dönüyo... geçen o açlıkla markete gittim önümde de bir teyze ben sağa o sağa ben sola o sola bi yol vermedi bana.... teyyzeee dedim içimden git pitbulun ağzına kolunu felam sok ateşle oynuyon şu an :))) açken ben ben değilim....
görecez bakalım bugün ilk günKaratay harika
bende şimdi su ısıtıyom içecem iyi ki hatırlattınyeşil çay zamanı kimler içiyo ben bakalıım.....
canım suyu bi anda içme yudum yudum içersen daha az wc ye çıkarsınEvet yaa bende aynı dertten muzdaribim..
Su icssen 15 dk da bır wc deyımm.
Bende orta yolu bulmaya calısıyorum..
Muska kılo durumu nedır :??Evet ya.
İnsanların böyle bi derdi olmayınca sıkılıveriyorlar bu mevzudan.
Biz öylemiyiz akşama kadar bu konudan bahsedip üstüne rüyasını bile görebiliyoruz..
Dogrudur kaptanım ben hep bı kerede dıkıyorum kafaya :)bakalım nasıl olacak mümkün olabildiğince uymaya çalışacağım ama meyvesizlik bana zor geliyor işin doğrusu
görecez bakalım bugün ilk gün
bende şimdi su ısıtıyom içecem iyi ki hatırlattın
canım suyu bi anda içme yudum yudum içersen daha az wc ye çıkarsın
Karatay meyveyı de mı yasaklıyorbakalım nasıl olacak mümkün olabildiğince uymaya çalışacağım ama meyvesizlik bana zor geliyor işin doğrusu
Kız bu nasıl lahana çorbası diyeti? Kahvaltı+çorba olacaktı.Ben bu aralar menu yazmayı unutuyorumm.
Dünün menusu
Kahvaltı:
Tavada yumurta
1 dılım ekmek
Ara: yarım kadayıf tatlısı
Ögle : 1 kaselahana corbası ( aşırı acı olmustu.aksama bıraz daha ekleme yaaptım.
3 hurma
1 cevız
5 fındık
aksam:
1tabak prasa yemegi ( ilk kez pisirdım ve cok sevdım.)
1 kase lahana corbası
2 lt su
Spor yookk
Cumayi bekleMuska kılo durumu nedır :??
Biraz ama çok eğlenceli, daha doğrusu rahatlatıcı :)Çok tatlı omus toprakscım :)
Ama bayağı ugrastırmıstır senii
Evet yaa hıc dıyet gıbı olmadı yaaaKız bu nasıl lahana çorbası diyeti? Kahvaltı+çorba olacaktı.
Cumayi bekle
Guzel bı ugras elemeklerını severimm.Biraz ama çok eğlenceli, daha doğrusu rahatlatıcı :)
bakalım nasıl olacak mümkün olabildiğince uymaya çalışacağım ama meyvesizlik bana zor geliyor işin doğrusu
Kiloda farkettimi bari?Evet yaa hıc dıyet gıbı olmadı yaaa
Bence bugunu 1. gun saymalıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?