- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.261
Öyleymiş valla hiç üşenmeyin derim ben..gerçekten mi süper o zaman
Amin.. Ben daha bi seviyorum kızım yok ya kız giysilerini örmek daha bi zevk veriyo bana..eneeeem daha doğmamış bile yerim ben onuu Allah giymeyi nasip etsin diyelim o zaman :) ne hoş şeyler yaaa ....
Üff hatırlatmasan olmaz dimi? İçecem tamam.yeşil çay zamanı kimler içiyo ben bakalıım.....
Çok tatlı omus toprakscım :)Kızlaaarr
ilk gazete kağıdından saksı denemem. Bu biraz acemi işi oldu ama şimdi sepet örcem gazeteden. Bakalım o nasıl olcak :) Eki Görüntüle 1724659
Ana yedin yani.....Çok teşekkür ederim.
Ayyy ekmeği yazmasam da bil ki unuttum. Kızz ben ekmeksiz yemek yiyemiyorum(((
Aslını biliyon zaten gerisi teferruat..Harika olmuuuşşş, ben hiç örgü bilmiyorum, öğrenebilir miyim acaba? Sadece düz örgü biliyom :)))
Fazlası zarar böbreklere tatlım bence bi daha yapma..Süper bilgi canım, sağol. ben önceden bir ara su ile bayağı kilo vermiştim. 6-7 lt ye kadar çıkıyodum, wc ye gidince de erisin yağlarım erisin yağlarım diye tekrar ediyodum:) bu telkinler bilmeden işime yaradı sanırım, süper olmuştum.
Maden suyuyla yogurdu karsitirip üzerine limon sıkıp içiyorsun. Göbek yağlarını ermesine yardimci oluyormuş. Yatarken içiyorum.Eveeett, teşekkür ederim
Bence sorun yok çiğ köftenin akşam olması kötü olmuş ama olsun, misafir olunca böyle oluyo işte
Çok teşekkür ederim.
Ayyy ekmeği yazmasam da bil ki unuttum. Kızz ben ekmeksiz yemek yiyemiyorum(((
Çookkk teşekkür ederim
Maden suyu tarifi nasıl oluyo yazarmısın canım, benim de en sorunlu bölge karın maalesef
Harika olmuuuşşş, ben hiç örgü bilmiyorum, öğrenebilir miyim acaba? Sadece düz örgü biliyom :)))
Gayet güzel tatlım, afiyet olsun
Süper bilgi canım, sağol. ben önceden bir ara su ile bayağı kilo vermiştim. 6-7 lt ye kadar çıkıyodum, wc ye gidince de erisin yağlarım erisin yağlarım diye tekrar ediyodum:) bu telkinler bilmeden işime yaradı sanırım, süper olmuştum.
Çok çok teşekkür ederim fıstıkım
Rakibem naber ?Bunu sen mi yaptın? Çok hos
bende yeni aldım elimeyeşil çay zamanı kimler içiyo ben bakalıım.....
Evet dun giremedim TatlımMerak ettim tatlışım..
Ay çok yoğun bi gündü demek . Yani herkes ben gibi boş gezenin boş kalfası dğil ya
Bende elma sirkesi ile yaptım.. Hr gece lüpletiyorum..
Afiyet olsun harika..
Ah be kaptanım. Yedin ne oldu? Geçti gitti..
Neyse bugün dikkat..
Merak ettim sizleri fıstık..
Hanii yenmez de mi:??Haşlanmış karnabaharla yaıyorsun canım.. Yoksa diyette yenirmi o?
Yenmez tabii uyanık..Hanii yenmez de mi:??
Evet yaa bende aynı dertten muzdaribim..su içiyorum ama tuvalet işi mahvediyor beni bıktım tuvalete gitmekten
Günaydın bacımm...Eki Görüntüle 1724770 Gunaydin kardes takim
Tatlım cooh hossBenim pembişler bitti.
Şu anda şapkasına başladım..
Bitince onuda atarım.
Menun cook hos hayatımGünaydın kızlar dünkü menüm
0.50 x 1 Porsiyon Yumurtalı Ispanak 103 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata 123 kcal
0.50 x 1 Adet (100gr) Pide / Lavaş / Bazlama Çeşitleri 118 kcal
2.00 x 1 Adet İçli Köfte (Haşlanmış) 300 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) 136 kcal
0.50 x 1 Adet (18gr) Nescafe 3ü1arada Kahve (Original) 39 kcal
Toplam 819 kcal
Tatlım cooh hoss
Bayıldımm..
Öyleymiş valla hiç üşenmeyin derim ben..
Amin.. Ben daha bi seviyorum kızım yok ya kız giysilerini örmek daha bi zevk veriyo bana..
Üff hatırlatmasan olmaz dimi? İçecem tamam.
Eki Görüntüle 1724770 Gunaydin kardes takim
Hadıı yaa 35 kalorı mı o zamn wc ye gıderek yırtıyom kılolardan :))Parçalanan yağlar nasıl atılacak ya? Her wc ye gidişin -35 kalori bunu düşün mutlu ol..
Günaydın betüş.. Gözün aydın..
Kız deli...Hadıı yaa 35 kalorı mı o zamn wc ye gıderek yırtıyom kılolardan :))
rakipçim kıskandın karatayımı dimi... yap yap iyi oluyo..... ben 3 öğünü 2 ye düşürdüm bakalım baş edebilecek miyim. saat 6 da başlıyorum acıkmaya resmen gözüm dönüyo... geçen o açlıkla markete gittim önümde de bir teyze ben sağa o sağa ben sola o sola bi yol vermedi bana.... teyyzeee dedim içimden git pitbulun ağzına kolunu felam sok ateşle oynuyon şu an :))) açken ben ben değilim....
Alemsin MuskaYenmez tabii uyanık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?