- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.661
baktım olmadı ben vazgeçicem rakibem ya demek ki ben yapamıyorum benden olmuyo dicem
ama gene de bundan umutluyumbi de öyle bi tok tutuyor ki sorma akşam ziyafet çeksem bu kadar doymuyorum
Maşallah canımn bu hafta en az 1 kilo verirsin insallahben bugün 108,8 geldimcumartesi 110,7 ydim listede de 109,2
Çok. Zor bi diyet 2 haftalik içinde saçma sapan şeyler var.o nasıl bısey canm
Benn izlemiyom arada frakmanlardan bakıyom. Ama aşrı komik yaaKızlar, Poyraz Karayel izleyen var mı?
Şu bölüme bayıldım geçen.:)
Benn izlemiyom arada frakmanlardan bakıyom. Ama aşrı komik yaa
23 kilo insan olurmu bi sarılıyorsun yarısı bosa gıdıyorr
Çok güzel planlar canmm.Bu sene öncelikle 27 Ocakta 9 kilo vermiş olmak istiyorum 2016'ya dair ilk hedefim osonra da yıl bitmeden 70'in altını görmek istiyorum ki zaten hedefim de 69 eşimle dün bi iddiaya girdik 1 ayda 9 kilo verirsem bana her ay 80 lira ödeyecek
onun dışında iki yalnız ve mutsuz arkadaşım var birbirlerine giden yolları bir labirent o yolların açılmasını ve birbirlerini bulmalarını diliyorum bu yıl için
bu yıl içinde her 10 kiloluk hedefim için bir ödül vermek istiyorum kendimeama ne olacağını bilmiyorum bu ödüllerin onu düşünmedim. belki de o an için en çok istediğim şey ne ise o olur. Sene sonuna doğru belki ikinci çocuk çalışmaları olabilir
Kolay gelsin kac kedin varrkızlar benim ogluslar kısırlasacak bugun, onları hazırlayım veterinere gidicez az sonra
Hadi ya bu ne hayvan severliktöbe dedim :)) oğlş deyince :)))neyin var kız köpüş mü kedi mi.... benimde 5 tane kuşum var.... biraz param olsa daha da alcam :))))
Bu canısımodiwake
Dün baya ekmek kaçtı içime sorma hedefcimmNasıl bir şey o diyet shake rakibem ki?
Hem niye sinirlendin bakayım sen?
Ebrucum, neler oldu hafta sonu?
Çok güzel planlar canmm.
Bende çocuk ıstıyorum 2 sene oldu neredeyse evliyiz. Bence vakti geldi gibi.
Bende cocukları cok severım esimde :))
Ama işte kilo falan peksıcak bakamıyorum bır de en az 10 kilo alacagımı dusunursekkk ooo
Sanırım ben zayıflayınca ılk cocuk yaparımmm
Ama tabı hamıleyken de burada olmak ıstıyorum. liste de kabul etmeserde burada aranız da olmak benı cook mutlu eder
Hadi ya bu ne hayvan severlik
Bende saksı cıcek falan severım. Ama onu da almam. evımde benden baska canlı yookk
Bu canısım
Ne ilacı?
Dün baya ekmek kaçtı içime sorma hedefcimm
Dün bayağı gec yedim ekmek de yiyince durum boyle oldu maalesefbu diyet şhake her... denen markanın mı işe yarıyor mu?
menülerde iyi idi ama ne oldu?
Nasıl birsey ki canm böyle pahalıeşim kızdırdı gene en son iddiaya girdik işte bu shake e 200 lira verdim de ondan kapıştık
Ayyy çok hoş olurOlursun tabi Ebrucum, o dönemde de sağlıklı beslenmek önemli.
Arkadaş oluruz sana :)
Dunkü menüm
Sabah: 2 haş yum.
Bıraz zahter ve recel
Yarım dılım ekmek
Öğle: sucuk orcık azcık
1 avuç badem antep fıstıgı
Aksam 2 dil ekmek
Kıymalı karnabahar yemeği
1 avuç fıstık
Su 1.5 litre
Spor : leslie3 miilin 20 dkkası
20 dk bel egzersızı
100 ip
aaa cok iyiymişOlursun tabi Ebrucum, o dönemde de sağlıklı beslenmek önemli.
Arkadaş oluruz sana :)
Hayvanlara resmen aşığım.
Ne yazık ki şu an için zırt pırt şehir değiştirme durumumuz olduğu için evimde yok ama sokakta, orada burada gördüğüm her hayvanı çantama sokup eve getirmek istiyorum. :)
Yazamamışım şekerim.
modiwake doğrusu.
Uyku açan bir ilaç. Çok uyku sıkıntısı çekiyordum ben. Nazar değmesin bu sıralarda iyiyim de.
Kendime gelmemi sağlıyor sabahları içince.
Alışkanlık yapmasın diye düzenli içmiyorum.
Hadi insallahDeme ya Ebrucum, neyse 1 günlükse sıkıntı yok.
Çabuk gelen çabuk gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?