Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama sporu sabah yaptım aksam yemegını hazmedemedım

Anasayfa >> Diyet >> Amerikan Kalp Vakfı Diyeti

Amerikan Kalp Vakfı Diyeti
Kategori: Diyet 23 Ekim 2012 6 Yorum 3,380 Görüntülenme

Kısa sürede oldukça kilo verdiren diyet bir süredir kadınların elinde mucizevi bir iksir gibi dolaşmakta. Kimi diyetisyenler bu diyetin çok kısa sürede kilo verdirmesini sakıncalı bulsa da Amerikan Kalp Vakfı acilen kilo vermeleri gereken kalp hastalarına bu diyeti öneriyor. Ancak 35 yaş üstü kişilerin ve sağlık problemi olanların bu diyeti yapmamaları gerektiği baştan belirtiliyor. 3 günde tam 4.5 kilo verebileceğiniz bu diyeti üçüncü günün sonuda bırakmalı ve tekrar etmek istiyorsanız en az bir hafta ara vermelisiniz.

1. Gün

Kahvaltı
– Yarım greyfurt
– 1 dilim tost ekmeği
– 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
– Şekersiz çay / kahve

Öğle

– Yarım porsiyon ton balığı
– 1 dilim tost ekmeği
– Şekersiz kahve/çay/soda

Akşam
– 2 dilim et
– 1 tabak yeşil fasülye
– 1 küçük elma
– 1 tabak vanilyalı dondurma (3 top)

2. Gün

Kahvaltı
– 1 yumurta
– Yarım muz
– 1 dilim tost ekmeği
– Şekersiz çay/kahve

Öğle

– 1 tabak lor peyniri
– 3 tuzlu kraker

Akşam
– 2 sosis
– 1 tabak brokoli veya karnıbahar
– Yarım tabak havuç
– Yarım muz
– Yarım tabak vanilyalı dondurma (2 top)

3. Gün

Kahvaltı
– 5 tuzlu kraker
– 1 dilim cheddar peynir
– 1 küçük elma
– Şekersiz kahve/çay

Öğle
– 1 katı yumurta
– 1 dilim tost ekmeği

Akşam
– 1 tabak ton balığı
– 1 tabak karnıbahar
– Yarım kavun
– Yarım tabak vanilyalı dondurma (2 top)

Biz bu dıyet listesinden daha az yıyoruz bencee

Valla Harikasın beraber yapalım
Böyle rakip mi olur kız?
Diyette metabolizmayı hızlandırma yağların erimesi için olmazsa olmazlardandır. Sabah kalkar kalkmaz yapılacak 20 dakikalık egzersiz ve kahvaltı metabolizmayı hızlandırmaya yarayan unsurlardır. Kas kütleleri kadınlara göre fazla olan erkekler bu konuda daha şanslı. Diyette metabolizmayı hızlandıran baharatlar arasında tarçın çok önemli bir yere sahiptir. Kan şekerini dengeleyerek uzun süre tok tutar ve metabolizmayı hızlandırarak kiloların sağlıklı bir şekilde kilo verilmesini sağlar, dolayısıyla metabolizmanızı hızlandırmak tamamen sizin elinizde. Başka bir yöntemde spor dur. Uyguladığınız diyet programıyla beraber spor yapmak vücuttaki yağların hızla eriyip kaybolması anlamını taşır. Arada bir diyette metabolizmayı şaşırtmak, istediğiniz kiloyu daha çabuk bir şekilde vermenizi sağlayacaktır. Vücut geliştirmede de kullanılır bu teknik. Diyete başladığınız andan itibaren hep aynı yiyecekleri tükettiğinizde zayıflama bir noktadan sonra durur, kilo vermeye devam etmek için arada bir farklı gıdalar tüketerek metabolizmanızı şaşırtıp kilo vermeye devam edebilirsiniz.

METABOLİZMAYI HIZLANDIRMANIN PÜF NOKTALARI

Güne kahvaltıyla başlayın. Her sabah yapılan düzenli kahvaltı metabolizmanızı aktif hale getirerek gün içerisinde karşılaşabileceğiniz gerginlik, stres, yorgunluk yada sinirlilik gibi etkenlerin ortadan kalkmasını sağlayacaktır.

Gün içerisinde bol protein tüketin. Bu metabolizmanızın daha fazla çalışmasını sağlayacaktır. İçeriği protein bakımından zengin besinler et, sığır eti, hindi eti, tavuk eti, balık,fındık, süt ve süt ürünleridir.

Akşam saatleri metabolizma yavaşladığı için ağır gıdalardan uzak durun.

Yapılan araştırmalara göre egzersizden 2 saat önce içilen oda sıcaklığında 4 bardak su ve 3 fincan organik yeşil çay metabolizmayı hızlandırıp egzersiz sırasında daha fazla yağ yakımı sağlamıştır.

Ara ara çok sık yemek metabolizmayı çalıştırır.

Vücuttaki toksinlerin atılması için 2,5 ila 3 litre su için.

Günlük aldığınız kalori miktarını azaltın.

Egzersizi ihmal etmeyin. Eğer spor yapmaya vaktiniz yoksa tempolu yürüyüşler metabolizmanızı hızlandırarak daha çabuk kilo vermenize yardımcı olacaktır.

canım Allah hayırlısı ne zamansa o zaman versin kilo falan bunlar boş işler. ben 107 kilo ile hamile kaldım maşallah sıkıntısız bi hamilelik ve doğum geçirdim. Allah sana da sağlıkla sıhhatle bir çocuk nasip etsin inşallah

hamilelik ve çocuk sanılanın aksine kilo verdiriyor hemde diyet felan yapmadan yeterki abartma ben evlendiğimde 77 kiloydum çocuktan sonra bi baktım kilolar tıkır tıkır gidiyor ve kendiliğinden 66 kiloya indim düşün emzirmek harika bişey ben hayal bile edemezdim bu kilolara ineceğimi çocuk sayesinde verdim vereceğimde inş

Sabrin takdire şayan tabii ki keyfini süreceksin. Kız çok heyecanlı millet görünce detayiyla anlatirsin valla catlarim meraktan.
Ooo hemde ballandıra ballandıra anlatırım merak etme..
insallah canım :)
kolay gelsin muskam aman sen yeme
Yemem yemem eksi verirsin hemen yoksa..
ayy muska onların yanına giderken bende yanında olmak istiyorum yüz ifadelerini görmek için
Gel valla kaptanım beraber güleriz yüzlerine...
valla cok iyi yapmıssın, bi 55 olda gorsunler sen nasıl da zayıflıyosun
Ay 60 yeter ya.. 55 off çook uzak..
vaaay muskam yaaa harbiden ne kin varmış sende
Eee hakettiler güzelim nihayetiyle dağ deviriyor diye arkamdan gülmeyeceklerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…