- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.701
Ay hadi inşallah fıstığım..kız 3. olmuşuz ya bu hafta
ben dedim kızım size bakın dereceye girdikbu hafta ben birinciyim demek ki
Dimi?Sorma, tam sıfırcı hocalar gibi :)
Ne güzel yaa.. Sevdiğin işi yapmak gibisi yok...Ahh, ben de bayılırım okumaya.
Bazen gece uyku tutmuyor kitaba başlıyorum.
Bir sonraki geceye kadar elimden bırakasım gelmiyor.
Ekstra olarak sürekli okumam gereken bir işim var ve bu duruma bayılıyorum.
Sağol bitanemm.Çok tatlısın muskam :))
Ay hadi inşallah... Bütün dileklerin gerçek olsun..Bu sene öncelikle 27 Ocakta 9 kilo vermiş olmak istiyorum 2016'ya dair ilk hedefim osonra da yıl bitmeden 70'in altını görmek istiyorum ki zaten hedefim de 69 eşimle dün bi iddiaya girdik 1 ayda 9 kilo verirsem bana her ay 80 lira ödeyecek
onun dışında iki yalnız ve mutsuz arkadaşım var birbirlerine giden yolları bir labirent o yolların açılmasını ve birbirlerini bulmalarını diliyorum bu yıl için
bu yıl içinde her 10 kiloluk hedefim için bir ödül vermek istiyorum kendimeama ne olacağını bilmiyorum bu ödüllerin onu düşünmedim. belki de o an için en çok istediğim şey ne ise o olur. Sene sonuna doğru belki ikinci çocuk çalışmaları olabilir
Hi ha haa!! Nnevet...intikam soğuk yenen bir yemektir nihahhaaaa :))
Dileklerin gerçek olur umarımm tatlımm2016'nın Aralık ayına kadar ne istiyorum bakalım? Az ama benim için öz.
- Öncelikle, hep böyle aşk dolu olayım istiyorum. Sanırım aşk benim için hayatın anlamı.
- Maksimum 60 kg olmak istiyorum.
- Yeni bir yazılım dili öğrenmek istiyorum.
- Bir de sıfırdan bir projeye başlayıp, en üste çıkarmak istiyorum.
Hee hem stres atmış oluruz.. Hemde spor yapmış...sen niye bu kadar çok ilaç içiyon noldu sana böyle.... kim üzdü seni bu kadar... birleşip dövelim....
Su 1 oldu yeşilçayı bi saat sonra içecem kaptanım.kızlarr yeşil çaylar ve sular ne alemde
Yaa ne guzeel vermıssın darısı başımızaahamilelik ve çocuk sanılanın aksine kilo verdiriyor hemde diyet felan yapmadan yeterki abartma ben evlendiğimde 77 kiloydum çocuktan sonra bi baktım kilolar tıkır tıkır gidiyor ve kendiliğinden 66 kiloya indim düşün emzirmek harika bişey ben hayal bile edemezdim bu kilolara ineceğimi çocuk sayesinde verdim vereceğimde inş
Valla ne olduğunu bilmiyorum çokta merak ettim.Haftasonu menülerim gelsin
Cumartesi
Sabah: 3-4 dilim beyaz ekmek + klasik kahvaltı
Akşam: ızgara biftek ve ızgara sebzeler + ayran
Pazar
Kahvaltı: diyet shake
Öğlen: yumurtalı karnabahar + 1/2 pors. makarna
Akşam : Diyet shake
Aralarda kahve ve yeşilçay
Su: henüz bi düzene oturtamadım suyu kaç litre içiyorum bilmiyorm ama sürekli içiyorum yani susuz kalmıyorum
Menülerimden de anlayacağınız üzere diyet shake'e başladım. bu öyle karışık ya da protein ağırlıklı bişey değil yani tabiri caizse müslinin sıvısıben müsli yiyemediğim için böyle bişey denemeye karar verdim ofisten bi arkadaşımla beraber yapıyoruz pazar günü başladım bir sinirle aslında pazartesi başlayacaktım da işte
ne diyorsunuz bayanlarben çok heveslendim
SormaAaaaa senin ki iyice kararlı gülüm yaa
Yok öyle vazgeçmek..Muska kolaymı öğrendi lokmalarla yetinmeyi zannediyon... Aaah ben neler çektiiimeşim kızdırdı gene en son iddiaya girdik işte bu shake e 200 lira verdim de ondan kapıştık
evet kaptanım benim yakınımdan iki kişide ben bizzat şahit oldum yani işe yarıyor bi zararı yok diyorlar süte karıştır bebeğine içir o derece diyorlar emziren hamile herkes içebilir içinde bitki mitki yok sadece bi öğünün sıvı olarak birleştirilmiş haliymiş 216 kalori.. valla beni de heveslendirdiler sporcular falan içiyor ya christiano ronaldo nun da sponsoruymuş
bi de bizim burda kulüpleri var var ya zaıflayan zayıflayanae benim iştahımı da malum hiçbirşey kesemiyor ben öyle muskam gibi bi lokmacık bi lokmacık yiyemiyorum illa ya hep ya hiçim yani ben de bu yola başvurdum zaten bu da olmazsa vazgeçicem artık olduğum gibi yaşayıp mutlu olucam çok sıkıldım
Ceza geliyoooo!!!Dunkü menüm
Sabah: 2 haş yum.
Bıraz zahter ve recel
Yarım dılım ekmek
Öğle: sucuk orcık azcık
1 avuç badem antep fıstıgı
Aksam 2 dil ekmek
Kıymalı karnabahar yemeği
1 avuç fıstık
Su 1.5 litre
Spor : leslie3 miilin 20 dkkası
20 dk bel egzersızı
100 ip
Helal be iki gündür akşam ekmek yok..Günaydın kızlaaaarrrrr
Geçmişi okudum girdiğimden beri, bir selam vereyim Bakanlığa çıkıcam.
O yüzden herkesi tek tek alıntılayamadım. Geçen hafta demiştim, yılın son haftası olduğu için muhtemelen her gün bakanlıkta olucam. 1 Ocakta belgelerin fiyatları zamlanıyor, o yüzden çoğu firma son ana bırakıyor işlerini.
Kaptanım 2016 için hedefleri, beklentileri sormuş, ben akşama ağız tadıyla yazmak istiyorum.
Dünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
b.peynir
4 zeytin
domates+salatalık
1 dilim ekmek
ara
1 bardak tatlandırıcılı sadece sütle yapılan neskafe
1 parça bitter çikolata( büyük karelerin 1 küçük parçası)
öğlen
1 simit
ayran
ara
yok
akşam
5 ızgara köfte
2 yemek kaşığı fırında patates ( azdı yani bence cezalık değil :))
salata
ekmek yemediiiiiimmmmmm :)))
gece
yarım armut
yarım elma
1 mandalina
spor yok
su 2 lt
Olur tabi sen bize takıl...Ayyy çok hoş olur
Bence de..Biz bu dıyet listesinden daha az yıyoruz bencee
En iyisini yapmışsın canım yürüyüş çok iyi kg verdiriyor..öğle arasında 45 dklık yürüyüşümü yapıp geldim çok mutlu huzurluyum bundan sonra kar kış olsa da yürüyeceğim spor olmadan diyet yapamıyorum ben
Hakettim zaten canmCeza geliyoooo!!!
Ben de biraz evin içinde yürüsem olmamı dışarısı çook soğuukk.Bence de..
En iyisini yapmışsın canım yürüyüş çok iyi kg verdiriyor..
Oyy kıyamam kaderine razı gelmiş..Hakettim zaten canm
Muskacım sen calısıyormuydun ?Bence de..
En iyisini yapmışsın canım yürüyüş çok iyi kg verdiriyor..
Oluur yürü hopla zıpla...Ben de biraz evin içinde yürüsem olmamı dışarısı çook soğuukk.
Yerlerde hep buz varr
Yapcak baska bi sey yokkOyy kıyamam kaderine razı gelmiş..
Tamm bende odadan odaya yürüyüş yapayımmm . :))Oluur yürü hopla zıpla...
Çalışmıyorum canım. Ama özgüven yerine geldi..Muskacım sen calısıyormuydun ?
Canım bu kadar cok kafaya takarsan çabuk yorulur pesedersin.topu topu 2 kg daha versem 60 lardayım ama gitmez o lanet 2 kg süründürür..... kilo dan başka bir şey düşünemiyorum..... kafayı yicem yahu.....
aaa hadi hayırlısı Olur insallahÇalışmıyorum canım. Ama özgüven yerine geldi..
Ocak ayında bi kurs işi var o olmazsa iş aramaya başlıyorum...
İnşallah güzel bir iş bulurum..
Kız bunalıma gircen.. Verirsin takma okadar kafaya..topu topu 2 kg daha versem 60 lardayım ama gitmez o lanet 2 kg süründürür..... kilo dan başka bir şey düşünemiyorum..... kafayı yicem yahu.....
İnşallah.aaa hadi hayırlısı Olur insallah
Muskacım lahana nın ciği de pişmişi gibi metoyu hızlandırıyor mu ?Çalışmıyorum canım. Ama özgüven yerine geldi..
Ocak ayında bi kurs işi var o olmazsa iş aramaya başlıyorum...
İnşallah güzel bir iş bulurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?