- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.721
Bence çiği daha çok hızlandırır.. Pişince bazı değerler ölüyor çünkü....Muskacım lahana nın ciği de pişmişi gibi metoyu hızlandırıyor mu ?
Tesekkür ederim tatlişBence çiği daha çok hızlandırır.. Pişince bazı değerler ölüyor çünkü....
Rica ederim tatlım..Tesekkür ederim tatliş
SendeeCepten bi goz attım size kızlar :) öpüldünüüüzzzzz
Olur yapalim:)Ne diyorsun yapalım mı yani ?
Ne zamn başlayalım canm :))Olur yapalim:)
Ne zamn başlayalım canm :))
Bu arada sanırım izin işi kesinleşmiş. Cuma da tatil diye memlekete gıdecez. Yarın cıkabiliriz. Yani orada pek diyet yapamıyorum.Aslında çok da umursamıyormuşum gıbı yapıyorum.Yoksa işime karışan çok oluyorr.Olur yapalim:)
Tamam o zman sen uygun olduğunda başlayalımBu arada sanırım izin işi kesinleşmiş. Cuma da tatil diye memlekete gıdecez. Yarın cıkabiliriz. Yani orada pek diyet yapamıyorum.Aslında çok da umursamıyormuşum gıbı yapıyorum.Yoksa işime karışan çok oluyorr.
Çok sagol canmm :))Tamam o zman sen uygun olduğunda başlayalım
Herkesler kilo verirde ben bu gidişle zor kendimden tiksindimÇok sagol canmm :))
Ben ne yapacam yaa memlekette
Umarım kg almadan geri dönerimm.
Canım bakkg veriyorsun işte bi anda 0 beden olamayız ki zatenKızlar bugün spora gidemedim. Şimdi avmye geldim kazak baktım ay deneme kabininde gina geldi kendimden nefret ettim diyet yapmam lazım hatta hiç yemek yememem lazım ağlamak istiyorum
ooo maşallah canm.Biraz önce nişan takımının pantolonunu denedim içine girdim ama fermuari kapatamadim.
Olsun dar kesim 38di buda biseydir.
Niye kız inceldinya o kadar.Kızlar bugün spora gidemedim. Şimdi avmye geldim kazak baktım ay deneme kabininde gina geldi kendimden nefret ettim diyet yapmam lazım hatta hiç yemek yememem lazım ağlamak istiyorum
Midem agriyo de hastayım iştahını yok de... Kilo almadan gel.Çok sagol canmm :))
Ben ne yapacam yaa memlekette
Umarım kg almadan geri dönerimm.
Canımm hemen bunalıma girme bi sakin rahat oll.Herkesler kilo verirde ben bu gidişle zor kendimden tiksindim
Zayıflyana kadar hiçbişey almayacak ama mecbur kaldım kıyafet yok giyeceğim
Yetmiyo ki rakibemeNiye kız inceldinya o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?