- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.741
aaa evet güzel fikir.Midem agriyo de hastayım iştahını yok de... Kilo almadan gel.
Zaten öyle bişey aldım canım başka çare yok yarın benim oglanin yeniyıl gösterisi var oraya gidecegim bişey almak zorundaydimCanımm hemen bunalıma girme bi sakin rahat oll.
Sen harika incelmişşinn. Biraz salaş duran bisey bak çok yapısmasın üzerine o zamn daha rahat hissedersin
Muska help ambilans fenalık geldi böyle moralim bozulacagini bilsem gelmedim almazdim bişey uhhuuudysania getirme beni oraya bak!
Pes etmek olumsuz düşünmek yasak bacım. Yapma bunu kendine bir ayda yapılamayacak şeyi yaptın. Kendin yazdın cmleri resmini de gorduk. Fıstık gibisin. Az daha verince kendini daha iyi hissedeceksin.
Benim bi arkadasimin hep.midesi bulaniyordu kiloları verene kadar sonra gecti:)aaa evet güzel fikir.
Midem rahatsız falan desemmm miiss olur vallaa
Benim bi arkadasimin hep.midesi bulaniyordu kiloları verene kadar sonra gecti:)
sevindim canım sen benim ekolumsun.Biraz önce nişan takımının pantolonunu denedim içine girdim ama fermuari kapatamadim.
Olsun dar kesim 38di buda biseydir.
Benim deeeÇok sev
sevindim canım sen benim ekolumsun.
Yok yemedim daha canimAlpim canım aksamı yemedin değil mi?
Bakk bu akşam sadece salata protein falan yapalımm. Zararın neresinden donersek kar bizim içinAlpim canım aksamı yemedin değil mi?
veya ana yemeğin yanına salata ekleBakk bu akşam sadece salata protein falan yapalımm. Zararın neresinden donersek kar bizim için
Ben tavuk göğsü alayım o zaman. Oğlan pilav yaparım yanınaveya ana yemeğin yanına salata ekle
3 kedim 1 de tatlı bi kızım var rottweiler :)töbe dedim :)) oğlş deyince :)))neyin var kız köpüş mü kedi mi.... benimde 5 tane kuşum var.... biraz param olsa daha da alcam :))))
tatlım bu midenin bozulması gibi bisey beyin de sinirler bozuluyo beynin daha farklı calısmaya baslıyo, yanni kimseyi dovmeye gerek yok, lazım olursa hemen cagırırım sizisen niye bu kadar çok ilaç içiyon noldu sana böyle.... kim üzdü seni bu kadar... birleşip dövelim....
ben bıraktım modiwake i, yeni ilaclar uyutmuyo ccok sukur :)Anladım Kollontaicim, teşekkür ediyorum açıklama için. :)
Ben de, her fırsat bulduğumda modiwake yazdırıyorum.
Pek sık hastaneye gitme alışkanlığım yok.
Geçen kendimi, 3-4 kişi hastanenin oradayken acaba hepimiz farklı doktorlara girip bana modiwake mi yazdırsak derken buldum.
yok canım ben istanbul universitesi sinema tv mezunuyum :)Kollontaicim reklamcılık mezunu olan sen miydin ya takımda?
tatlışım iki kere iciyorum :)kollontai rakibem bu çaydan günde kaç kere içiyosun?
Ohh afiyet olsun.Ben tavuk göğsü alayım o zaman. Oğlan pilav yaparım yanına
SabahBakk bu akşam sadece salata protein falan yapalımm. Zararın neresinden donersek kar bizim için
Niye istediğin bedenmi olmadı istediğin gibimi durmadı?Muska help ambilans fenalık geldi böyle moralim bozulacagini bilsem gelmedim almazdim bişey uhhuuu
Çok sev
sevindim canım sen benim ekolumsun.
S>ağolun kızlar, ama benim ekol olacak bir durumum yok bildiğiniz koca boğazın tekiyim..Benim deee
Rotweiler bayağı saldırgan görünüyor.3 kedim 1 de tatlı bi kızım var rottweiler :)
Mersi şekerim..tatlışım iki kere iciyorum :)
Beni de cağırrrtatlım bu midenin bozulması gibi bisey beyin de sinirler bozuluyo beynin daha farklı calısmaya baslıyo, yanni kimseyi dovmeye gerek yok, lazım olursa hemen cagırırım sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?