Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canımm hemen bunalıma girme bi sakin rahat oll.
Sen harika incelmişşinn. Biraz salaş duran bisey bak çok yapısmasın üzerine o zamn daha rahat hissedersin
Zaten öyle bişey aldım canım başka çare yok yarın benim oglanin yeniyıl gösterisi var oraya gidecegim bişey almak zorundaydim

Muska help ambilans fenalık geldi böyle moralim bozulacagini bilsem gelmedim almazdim bişey uhhuuu

töbe dedim :)) oğlş deyince :)))neyin var kız köpüş mü kedi mi.... benimde 5 tane kuşum var.... biraz param olsa daha da alcam :))))
3 kedim 1 de tatlı bi kızım var rottweiler :)
sen niye bu kadar çok ilaç içiyon noldu sana böyle.... kim üzdü seni bu kadar... birleşip dövelim....
tatlım bu midenin bozulması gibi bisey beyin de sinirler bozuluyo beynin daha farklı calısmaya baslıyo, yanni kimseyi dovmeye gerek yok, lazım olursa hemen cagırırım sizi

ben bıraktım modiwake i, yeni ilaclar uyutmuyo ccok sukur :)
Kollontaicim reklamcılık mezunu olan sen miydin ya takımda?
yok canım ben istanbul universitesi sinema tv mezunuyum :)

kollontai rakibem bu çaydan günde kaç kere içiyosun?
tatlışım iki kere iciyorum :)

Muska help ambilans fenalık geldi böyle moralim bozulacagini bilsem gelmedim almazdim bişey uhhuuu
Niye istediğin bedenmi olmadı istediğin gibimi durmadı?
Çok sev

sevindim canım sen benim ekolumsun.

S>ağolun kızlar, ama benim ekol olacak bir durumum yok bildiğiniz koca boğazın tekiyim..
Tutmaya çalışıyorum içimdeki canavarı okadar..
Haftada bir iki gün tasmayı gevşettiği oluyor.. O ayrı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…