- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.761
Menü süper de su biraz olmamış canm.Sabah
Yumurta domates zeytin
Öğle
Haşlanmış karnı bahar
Aksam
Tavuk göğsü salata. Olacak
Su 1litre
Yeşilçay 4 bardak
Spor yok
Durum bu
insan evladına bakarken yorulur mu kızRotweiler bayağı saldırgan görünüyor.
Kedi köpek aynı evde nasıl bakıyon. Hem de 4 tanee temizliği sevgisi ooyy oyy sabır işi benceee
Bende köfte ve salata yapayım o zamn.Sabah
Yumurta domates zeytin
Öğle
Haşlanmış karnı bahar
Aksam
Tavuk göğsü salata. Olacak
Su 1litre
Yeşilçay 4 bardak
Spor yok
Durum bu
benimde kv de var kedii hemde 3-4 taneeinsan evladına bakarken yorulur mu kızbenim evim mustakil canım, kopege bahcede bakıyoruz, kediler evde :)
Yok canım üstüme istediğim gibi durmayan bişey yok bi kazak aldım denedim oldu ama o aynalar acayip kötü hissettirdi beniNiye istediğin bedenmi olmadı istediğin gibimi durmadı?
S>ağolun kızlar, ama benim ekol olacak bir durumum yok bildiğiniz koca boğazın tekiyim..
Tutmaya çalışıyorum içimdeki canavarı okadar..
Haftada bir iki gün tasmayı gevşettiği oluyor.. O ayrı..
3 kedim 1 de tatlı bi kızım var rottweiler :)
tatlım bu midenin bozulması gibi bisey beyin de sinirler bozuluyo beynin daha farklı calısmaya baslıyo, yanni kimseyi dovmeye gerek yok, lazım olursa hemen cagırırım sizi
ben bıraktım modiwake i, yeni ilaclar uyutmuyo ccok sukur :)
yok canım ben istanbul universitesi sinema tv mezunuyum :)
tatlışım iki kere iciyorum :)
Ya gülüm ya bir ay önceki halinle olsaydın hala.. O halinle baksaydın o aynalara..Yok canım üstüme istediğim gibi durmayan bişey yok bi kazak aldım denedim oldu ama o aynalar acayip kötü hissettirdi beni
Su iç su.. Benim mide fırtınalı deniz gibi oldu.ayyhhh midem gurruldamaya başladı duydunuz zilin sesini :))
ebrucum sen sabah tartuılsana perşembe gün bildirim var tatlım bakarız kaç kg verdin tartı farkı olacak perşembeye değilseBu arada sanırım izin işi kesinleşmiş. Cuma da tatil diye memlekete gıdecez. Yarın cıkabiliriz. Yani orada pek diyet yapamıyorum.Aslında çok da umursamıyormuşum gıbı yapıyorum.Yoksa işime karışan çok oluyorr.
gel tatlım istedigin zaman eskisehirdeyim :)ayyyy beni de al evine :)) kediler köpekler bayılırım.... ayrı dönemlerde kedi de köpekte baktım şimdi işte kuşşlarımla başbaşayım :)) onlarda yabani spor yaparken kavga ediyolar benle :)))
Suç ayna da bencee :))Yok canım üstüme istediğim gibi durmayan bişey yok bi kazak aldım denedim oldu ama o aynalar acayip kötü hissettirdi beni
Su iç su.. Benim mide fırtınalı deniz gibi oldu.
Yemek zamanı mı geldi aceppayyhhh midem gurruldamaya başladı duydunuz zilin sesini :))
Aynı duyguları paylaşıyoruz arkadaşım 3 lt oldu bile..içim dışım cıngıl cıngıl su kulaklarıma kadar doldum suyla :) hani meydanlara heykel dikerler ya orasından burasında su fışkıran yakında onlara dönücem :))
Su iç su.. Benim mide fırtınalı deniz gibi oldu.
Yemek zamanı mı geldi acepp
Kaptanım sabah tartılırım.ebrucum sen sabah tartuılsana perşembe gün bildirim var tatlım bakarız kaç kg verdin tartı farkı olacak perşembeye değilse
Hahahhhaaiçim dışım cıngıl cıngıl su kulaklarıma kadar doldum suyla :) hani meydanlara heykel dikerler ya orasından burasında su fışkıran yakında onlara dönücem :))
Hahahhhaa
Ben daha 1 deyimm..
Ama 2bardak ta yesil cay içtimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?