- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.821
GunaydinGünaydın kizlarrr
Günaydın canm nasilsinGünaydınlar hatun kişileeerrrr
Hahhaa kız seninki daha zordur.benimki ipsiz ip değil ama ciddi ciddi ipli ip:)))
İyiyiz şeker sen nasılsın?Günaydınlar hanımlar.
Kahvaltimı yaptım geldimm.
Nasılsınız
Canım beni tanımazsın ya tanıtayım kendimiEvet canım okudum kabul ettim.
Bana gelince 35 yaşında iki çocuk annesiyim ilk bu yola başladığımda 105 kiloydum ama son bir senedir 95_86 arası gidip geldim bu son olsun diyerek tekrar başlıyorum gitsin kilolar:)
Güncel kilom 88.5
Sizleride tanımak isterim
sagolasın tatlım :)Kalbinin güzelliğinde bir hayat yaşarsın umarım.
tesekkurler muskam benim :) shake de yolda yürüyordum dün pisileri beklerken, satan magaza karsıma cıktı, hadi be al ne olacak dedim aldım valla :)Canım yaaa, ne kadar merhametlisin..
Kolay gelsin.
merhabalar canım hosgeldin bende 24 yasındayım 3 aylık evliyim, cocuk yok onun yerine 3 kedim bugun iki tane daha alıyorum 5 olacak :) ve bir kopegim var :) kaptan yardımcısıyım menuleri ve sporları kontrol ediyorum su sıralar beni sevmiyo kızlarEvet canım okudum kabul ettim.
Bana gelince 35 yaşında iki çocuk annesiyim ilk bu yola başladığımda 105 kiloydum ama son bir senedir 95_86 arası gidip geldim bu son olsun diyerek tekrar başlıyorum gitsin kilolar:)
Güncel kilom 88.5
Seval 200tlye almış seninkide aynımı?sagolasın tatlım :)
tesekkurler muskam benim :) shake de yolda yürüyordum dün pisileri beklerken, satan magaza karsıma cıktı, hadi be al ne olacak dedim aldım valla :)
Kız sen benim şirinemsin nasıl sevmem seni..merhabalar canım hosgeldin bende 24 yasındayım 3 aylık evliyim, cocuk yok onun yerine 3 kedim bugun iki tane daha alıyorum 5 olacak :) ve bir kopegim var :) kaptan yardımcısıyım menuleri ve sporları kontrol ediyorum su sıralar beni sevmiyo kızlar152 boyum 61.2 kiloyum canım :)
Resimlerini at kız pek severim yavruşları..hanımlar ben kahvaltımı shakele yapıp hastablneye gitcem ilac yazdırmaya, ordan gda veterinere dün iki yavru pisicik daha sahiplendim onları almam lazım bugün :) çok tatlışlar bi görseniz :)
yok canım 90 lira benim ki 200 beni aşar marka muhtemelen aynı ama o yanında belki baska ürünler almıstır :) bende bi sefere mahsus bide cay aldım o da 50 liraSeval 200tlye almış seninkide aynımı?
takılıyorum bacım ya size :) azcık da ben size takılayım bak iki gundur hayvan pesinde kosmaktan ekside yazamıyorumKız sen benim şirinemsin nasıl sevmem seni..
Azıcık takıldım okadar..
Memnun oldum canım ne güzel şimdi çok dikkatli gençlik ben şahsen yeni evliyken hiç dikkat etmedim evlendim artıya geçtim hep çocuklardan sonra dank etti:) on üç senedir 85kilonun altına inemedim bu kez başaracağım ama sizlerde şahidim olacaksınız:)merhabalar canım hosgeldin bende 24 yasındayım 3 aylık evliyim, cocuk yok onun yerine 3 kedim bugun iki tane daha alıyorum 5 olacak :) ve bir kopegim var :) kaptan yardımcısıyım menuleri ve sporları kontrol ediyorum su sıralar beni sevmiyo kızlar152 boyum 61.2 kiloyum canım :)
bugun alayım canım alırken atarım fotolarını :)Resimlerini at kız pek severim yavruşları..
ay masallah boylusun :) bende evlenmeden once 72 ydim canım evlenirken zayıf olayım bari dedim cocuktan once 55 e falan dusmek istiyorum :)Memnun oldum canım ne güzel şimdi çok dikkatli gençlik ben şahsen yeni evliyken hiç dikkat etmedim evlendim artıya geçtim hep çocuklardan sonra dank etti:) on üç senedir 85kilonun altına inemedim bu kez başaracağım ama sizlerde şahidim olacaksınız:)
Boyumu yazmayı unutmuşum
1.73 boy
88.5 kilo
Günaydın aşkısı. Nasılsın?
Günaydın canm nasilsin
Adamı batırdın desene..yok canım 90 lira benim ki 200 beni aşar marka muhtemelen aynı ama o yanında belki baska ürünler almıstır :) bende bi sefere mahsus bide cay aldım o da 50 lira
Anaaam ne iyiymiş boyun..Memnun oldum canım ne güzel şimdi çok dikkatli gençlik ben şahsen yeni evliyken hiç dikkat etmedim evlendim artıya geçtim hep çocuklardan sonra dank etti:) on üç senedir 85kilonun altına inemedim bu kez başaracağım ama sizlerde şahidim olacaksınız:)
Boyumu yazmayı unutmuşum
1.73 boy
88.5 kilo
Bekliyorum...bugun alayım canım alırken atarım fotolarını :)
Aferim kız sana helal valla..İyiyim çok şükür 600 gr daha vermişim 108,3 'üm yarın belki 107'yi görücem çok mutlu ve umutluyum :) dün doğumgünü partisi vardı sadece light kola içtim
hedef cumaya 106 inşallah
Günaydın fıstıklar :)
Ben hazırlandım bugün erkenden gidicem, hemen menümü yazayım, arada cepten bakarım size yine
dünkü menüm
sabah
nesfit+süt
ara
beyaz leblebi
su
öğlen
peynirli domatesli sandviç yapmıştım yanıma
su
ara
beyaz leblebi
su
akşam
nohut ve çok az pilav
yoğurt
yine ekmek yemedim :))))
su 2 lt geçmiştir
spor yok
ben kaçaarrrr
Günaaydııın....
Harika ama iki zıplayaydın keşke..kollontai eksiyi basar valla.
Kuzum hareket harekettir.. Önemli olan yapman.
Evet canım okudum kabul ettim.
Güncel kilom 88.5
sagolasın tatlım :)
tesekkurler muskam benim :) shake de yolda yürüyordum dün pisileri beklerken, satan magaza karsıma cıktı, hadi be al ne olacak dedim aldım valla :)
merhabalar canım hosgeldin bende 24 yasındayım 3 aylık evliyim, cocuk yok onun yerine 3 kedim bugun iki tane daha alıyorum 5 olacak :) ve bir kopegim var :) kaptan yardımcısıyım menuleri ve sporları kontrol ediyorum su sıralar beni sevmiyo kızlar152 boyum 61.2 kiloyum canım :)
yok canım 90 lira benim ki 200 beni aşar marka muhtemelen aynı ama o yanında belki baska ürünler almıstır :) bende bi sefere mahsus bide cay aldım o da 50 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?