Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlar hanımlar.
Kahvaltimı yaptım geldimm.
Nasılsınız
İyiyiz şeker sen nasılsın?
Canım beni tanımazsın ya tanıtayım kendimi
37 yaşındayım iki çocuğum var..
Allah yardımcın olsun..

merhabalar canım hosgeldin bende 24 yasındayım 3 aylık evliyim, cocuk yok onun yerine 3 kedim bugun iki tane daha alıyorum 5 olacak :) ve bir kopegim var :) kaptan yardımcısıyım menuleri ve sporları kontrol ediyorum su sıralar beni sevmiyo kızlar 152 boyum 61.2 kiloyum canım :)

Kız sen benim şirinemsin nasıl sevmem seni..
Azıcık takıldım okadar..

Memnun oldum canım ne güzel şimdi çok dikkatli gençlik ben şahsen yeni evliyken hiç dikkat etmedim evlendim artıya geçtim hep çocuklardan sonra dank etti:) on üç senedir 85kilonun altına inemedim bu kez başaracağım ama sizlerde şahidim olacaksınız:)
Boyumu yazmayı unutmuşum
1.73 boy
88.5 kilo

ay masallah boylusun :) bende evlenmeden once 72 ydim canım evlenirken zayıf olayım bari dedim cocuktan once 55 e falan dusmek istiyorum :)

yok canım 90 lira benim ki 200 beni aşar marka muhtemelen aynı ama o yanında belki baska ürünler almıstır :) bende bi sefere mahsus bide cay aldım o da 50 lira
Adamı batırdın desene..
Anaaam ne iyiymiş boyun..
bugun alayım canım alırken atarım fotolarını :)
Bekliyorum...
İyiyim çok şükür 600 gr daha vermişim 108,3 'üm yarın belki 107'yi görücem çok mutlu ve umutluyum :) dün doğumgünü partisi vardı sadece light kola içtim

hedef cumaya 106 inşallah
Aferim kız sana helal valla..

çok güzel bi menü tebrik ederim

Günaaydııın....

Harika ama iki zıplayaydın keşke.. kollontai eksiyi basar valla.

Kuzum hareket harekettir.. Önemli olan yapman.

ay ben de hiç hareket etmedim ya dün

Hoşgeldin canım çok memnun oldum

ben de 5 yıllık evliyim 1,5 yaşında bi kızım var 124 kilo ile mayıs ayında başladım haziranda 122 ile gruplara girdim 108,3 kilo geldim bugün

grubun iradesizi benim o yüzden sabah akşam shake içmeye başladım bi de bunu denicem bu da olmazsa paydos

sagolasın tatlım :)
tesekkurler muskam benim :) shake de yolda yürüyordum dün pisileri beklerken, satan magaza karsıma cıktı, hadi be al ne olacak dedim aldım valla :)

hayırlı olsun canım seninki de her.... diye başlayan bi shake aceba

sen bizim göz bebeğimizsin kollontaicim yaaaaa

yok canım 90 lira benim ki 200 beni aşar marka muhtemelen aynı ama o yanında belki baska ürünler almıstır :) bende bi sefere mahsus bide cay aldım o da 50 lira

canım shake 80 çay 125 dediler bana bi de suyu var aleoveralı ama ben onu almadım suyun tadı değişince içemem çünkü ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…