- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.841
aynen canım aynı marka ben de suyu almadım cayla shakei 145e aldım :)çok güzel bi menü tebrik ederim
ay ben de hiç hareket etmedim ya dün
Hoşgeldin canım çok memnun oldum
ben de 5 yıllık evliyim 1,5 yaşında bi kızım var124 kilo ile mayıs ayında başladım haziranda 122 ile gruplara girdim 108,3 kilo geldim bugün
grubun iradesizi benimo yüzden sabah akşam shake içmeye başladım bi de bunu denicem bu da olmazsa paydos
hayırlı olsun canım seninki de her.... diye başlayan bi shake aceba
sen bizim göz bebeğimizsin kollontaicim yaaaaa
canım shake 80 çay 125 dediler banabi de suyu var aleoveralı ama ben onu almadım suyun tadı değişince içemem çünkü ben
Adam batmadı yani.İyiii...muska77 yok tatlım kendi paramılan aldım valla :) ben yetim oldugum icin devlet ceyiz yardımı yaptı, o paralarla hallettim bu veteriner shake islerini falan :)
Bi daha ingiliz sodası içme..eneeee tartım 60.8 ahahaaa
yok daha adamım issiz bu hafta baslayacak insallah :) aynen ya bence beni sporda biraz sisirdi sadece yuruyus yapıcam bir sure pilatesle jillian yapmıycam, ah o ingiliz sodası yok mu ahAdam batmadı yani.İyiii...
Bi daha ingiliz sodası içme..
O zıkkım benide şişirmişti.
valla 1 aya yakın gider dedi, ben sonlara dogru biraz idareli icerim 1 ay gitsin diyeRakibem Bu 90 tl lik shake kaç öğünlük?
İyiymiş valla deneyin bakalım kilo vermeyi hızlandırırsa bende alırım..yok daha adamım issiz bu hafta baslayacak insallah :) aynen ya bence beni sporda biraz sisirdi sadece yuruyus yapıcam bir sure pilatesle jillian yapmıycam, ah o ingiliz sodası yok mu ah
valla 1 aya yakın gider dedi, ben sonlara dogru biraz idareli icerim 1 ay gitsin diye
Off ya bi günde biri unutsun şu yeşilçayı.. İçecem tamam..yeşil çayları unuttunuz bugün hatırlatayım dedim
Tatlım yürüyüş yap benim gibi yerde debelen bebelere maskara ol..Tamam canım yazarım ama spor yapmıyordum aslında üç ay spor salonuna gittim bir ay oldu bırakalı ve hemen aldım bugün sporada başalyayım tam olsun:)
Ay hadi inşallah fıstığım..
Dimi?
Ne güzel yaa.. Sevdiğin işi yapmak gibisi yok...
Sağol bitanemm.
Ay hadi inşallah... Bütün dileklerin gerçek olsun..
Hi ha haa!! Nnevet...
Dileklerin gerçek olur umarımm tatlımm
Hee hem stres atmış oluruz.. Hemde spor yapmış...
Su 1 oldu yeşilçayı bi saat sonra içecem kaptanım.
3 kedim 1 de tatlı bi kızım var rottweiler :)
tatlım bu midenin bozulması gibi bisey beyin de sinirler bozuluyo beynin daha farklı calısmaya baslıyo, yanni kimseyi dovmeye gerek yok, lazım olursa hemen cagırırım sizi
ben bıraktım modiwake i, yeni ilaclar uyutmuyo ccok sukur :)
yok canım ben istanbul universitesi sinema tv mezunuyum :)
tatlışım iki kere iciyorum :)
insan evladına bakarken yorulur mu kızbenim evim mustakil canım, kopege bahcede bakıyoruz, kediler evde :)
kızlar ben bugun ancak gecmisi okuyup yazabildim yeni geldik veterinerden eve, hem kediler perisan durumda hem de ben, bir de sacmayla vurulmus bi şahin getirdik eve bakımı için onunla ugrasıyorum bugun liste yapamadım pert olmus durumdayım yarın yazarım opuldunuz :)
Evet canım okudum kabul ettim.
Bana gelince 35 yaşında iki çocuk annesiyim ilk bu yola başladığımda 105 kiloydum ama son bir senedir 95_86 arası gidip geldim bu son olsun diyerek tekrar başlıyorum gitsin kilolar:)
Güncel kilom 88.5
Sizleride tanımak isterim
İyiyim çok şükür 600 gr daha vermişim 108,3 'üm yarın belki 107'yi görücem çok mutlu ve umutluyum :) dün doğumgünü partisi vardı sadece light kola içtim
hedef cumaya 106 inşallah
yok daha adamım issiz bu hafta baslayacak insallah :) aynen ya bence beni sporda biraz sisirdi sadece yuruyus yapıcam bir sure pilatesle jillian yapmıycam, ah o ingiliz sodası yok mu ah
valla 1 aya yakın gider dedi, ben sonlara dogru biraz idareli icerim 1 ay gitsin diye
bakalım ocak sonunda sonucu gorucez umarım ise yarar, kız yesil cay yerine sana dedigim o cayı icsene sen :)İyiymiş valla deneyin bakalım kilo vermeyi hızlandırırsa bende alırım..
Adamımı azıcık daha delirteyim
evet canım ev bahceli mustakil bi ev, camlıca da bilirsin belki oraları, pasabahcede baslayacak fabrikada isci olarak, aslında laborant ama burda hastaneler falan torpille alıyo bi yandan da hastane kovalıyoruz bakalım insallah olur, bende belediyeye girmeye calısıyorum :)aile isi de hem kisiyle hem aileyle ilgili canım bizim ust katta esimin annanesi ve dedesi yasıyor dunya iyisiler, iyi ki varlar diyorum ben, daha bi gun ben cagırmadan bizim kapıyı calmadılar her sıkıstıgımızda yetistiler o yuzden ben kendi acımdan memnunum hemde kira derdi yokKesinlikle öyle muskam. :)
Umarım hepimizin olur tüm dilekleri muskam.
Listemi kendim için genişletip bir sürü hedef koymak istiyorum.
Hiç listem olmadı benim bu zamana kadar. :)
Ben doğuştan uykuluyum resmen şekerim. :)
Cidden çok saol, senin sayende tanıştım bu ilaçla.
Ahh, insana nasıl enerji verir o şekerler.
Çok güzel şey cidden. Ev müstakil mi Kollontaicim?
Deli gibi istiyorum evimde bir sürü kedi, köpek..
Öp benim için miniklerini ve yaralı şahin için de iyi ki varsın tatlım.
Hoşgeldin İlkay aramıza.
25 yaşındayım.
3 yıllık evliyim.
Aslında öğretmenim ama web tasarım alanında çalışıyorum.
80 kiloyum şu an.
Hedefim 60.
Süpersin rakibem..
Nerede başlayacak Kollontaicim eşin?
Ben, Eskişehir'i çok seviyorum.
Orada yaşamayı da çok isterdim aslında ama yapı olarak ailelerle aynı şehirde yaşamaya yanaşmıyorum.
Sanki özel alanım kısıtlanıyor gibi hissediyorum. Belki ilerleyen senelerde fikrim değişir ama başka türlü olsam kesinlikle gidip yerleşmek isterdim.
İciyorum da Yeşilçay deyince içindekileri tutamıyorum işte.kalım ocak sonunda sonucu gorucez umarım ise yarar, kız yesil cay yerine sana dedigim o cayı icsene sen :)
Tamam tatlis akşam bugunude dunude yazarım.kızlar ufak bir ricada bulunsam bugun herkes menusunu aksam en gec ne zman yazabiliyosa o zman yazsa olur mu ve hatırlarsanız dun menu bildirenler dunku menulerini de yazsınnlar, bugunde ancak 3 de falan eve donerim cunku
Hoşgeldin canmEvet canım okudum kabul ettim.
Bana gelince 35 yaşında iki çocuk annesiyim ilk bu yola başladığımda 105 kiloydum ama son bir senedir 95_86 arası gidip geldim bu son olsun diyerek tekrar başlıyorum gitsin kilolar:)
Güncel kilom 88.5
Sizleride tanımak isterim
bakalım ocak sonunda sonucu gorucez umarım ise yarar, kız yesil cay yerine sana dedigim o cayı icsene sen :)
evet canım ev bahceli mustakil bi ev, camlıca da bilirsin belki oraları, pasabahcede baslayacak fabrikada isci olarak, aslında laborant ama burda hastaneler falan torpille alıyo bi yandan da hastane kovalıyoruz bakalım insallah olur, bende belediyeye girmeye calısıyorum :)aile isi de hem kisiyle hem aileyle ilgili canım bizim ust katta esimin annanesi ve dedesi yasıyor dunya iyisiler, iyi ki varlar diyorum ben, daha bi gun ben cagırmadan bizim kapıyı calmadılar her sıkıstıgımızda yetistiler o yuzden ben kendi acımdan memnunum hemde kira derdi yok
kızlar ufak bir ricada bulunsam bugun herkes menusunu aksam en gec ne zman yazabiliyosa o zman yazsa olur mu ve hatırlarsanız dun menu bildirenler dunku menulerini de yazsınnlar, bugunde ancak 3 de falan eve donerim cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?