Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen canım aynı marka ben de suyu almadım cayla shakei 145e aldım :)

Adam batmadı yani.İyiii...

Bi daha ingiliz sodası içme..
O zıkkım benide şişirmişti.
yok daha adamım issiz bu hafta baslayacak insallah :) aynen ya bence beni sporda biraz sisirdi sadece yuruyus yapıcam bir sure pilatesle jillian yapmıycam, ah o ingiliz sodası yok mu ah
Rakibem Bu 90 tl lik shake kaç öğünlük?
valla 1 aya yakın gider dedi, ben sonlara dogru biraz idareli icerim 1 ay gitsin diye

İyiymiş valla deneyin bakalım kilo vermeyi hızlandırırsa bende alırım..
Adamımı azıcık daha delirteyim

yeşil çayları unuttunuz bugün hatırlatayım dedim
Off ya bi günde biri unutsun şu yeşilçayı.. İçecem tamam..
Tamam canım yazarım ama spor yapmıyordum aslında üç ay spor salonuna gittim bir ay oldu bırakalı ve hemen aldım bugün sporada başalyayım tam olsun:)
Tatlım yürüyüş yap benim gibi yerde debelen bebelere maskara ol..
Yap bişeyler..
Sporsuz olmuyo çünkü..

Ay hadi inşallah fıstığım..

Dimi?

Ne güzel yaa.. Sevdiğin işi yapmak gibisi yok...

Sağol bitanemm.

Kesinlikle öyle muskam. :)

Umarım hepimizin olur tüm dilekleri muskam.
Listemi kendim için genişletip bir sürü hedef koymak istiyorum.
Hiç listem olmadı benim bu zamana kadar. :)

Ben doğuştan uykuluyum resmen şekerim. :)
Cidden çok saol, senin sayende tanıştım bu ilaçla.

insan evladına bakarken yorulur mu kız benim evim mustakil canım, kopege bahcede bakıyoruz, kediler evde :)

Ahh, insana nasıl enerji verir o şekerler.
Çok güzel şey cidden. Ev müstakil mi Kollontaicim?
Deli gibi istiyorum evimde bir sürü kedi, köpek..

Öp benim için miniklerini ve yaralı şahin için de iyi ki varsın tatlım.

Hoşgeldin İlkay aramıza.
25 yaşındayım.
3 yıllık evliyim.
Aslında öğretmenim ama web tasarım alanında çalışıyorum.
80 kiloyum şu an.
Hedefim 60.

İyiyim çok şükür 600 gr daha vermişim 108,3 'üm yarın belki 107'yi görücem çok mutlu ve umutluyum :) dün doğumgünü partisi vardı sadece light kola içtim

hedef cumaya 106 inşallah

Süpersin rakibem..

Nerede başlayacak Kollontaicim eşin?
Ben, Eskişehir'i çok seviyorum.
Orada yaşamayı da çok isterdim aslında ama yapı olarak ailelerle aynı şehirde yaşamaya yanaşmıyorum.
Sanki özel alanım kısıtlanıyor gibi hissediyorum. Belki ilerleyen senelerde fikrim değişir ama başka türlü olsam kesinlikle gidip yerleşmek isterdim.

İyiymiş valla deneyin bakalım kilo vermeyi hızlandırırsa bende alırım..
Adamımı azıcık daha delirteyim
bakalım ocak sonunda sonucu gorucez umarım ise yarar, kız yesil cay yerine sana dedigim o cayı icsene sen :)
evet canım ev bahceli mustakil bi ev, camlıca da bilirsin belki oraları, pasabahcede baslayacak fabrikada isci olarak, aslında laborant ama burda hastaneler falan torpille alıyo bi yandan da hastane kovalıyoruz bakalım insallah olur, bende belediyeye girmeye calısıyorum :)aile isi de hem kisiyle hem aileyle ilgili canım bizim ust katta esimin annanesi ve dedesi yasıyor dunya iyisiler, iyi ki varlar diyorum ben, daha bi gun ben cagırmadan bizim kapıyı calmadılar her sıkıstıgımızda yetistiler o yuzden ben kendi acımdan memnunum hemde kira derdi yok

Hoşgeldin canm
Ben Ebru 2 yıllık evliyim.
161 boyunda ve 62.8 kiloyumm.

Biliyorum o tarafı Kollontaicim. Gerçekten tam stresten uzaklaşma yerleri.
Hayırlı olsun, umarım hastane işi de olur ama dediğin gibi torpil olayları üst düzey.
Belki özel labaratuarlar var. Oralara da bakabilirsiniz.

Tabi ya, aile de çok önemli.
Dediğin gibi bir sıkıntı olduğunda çok güzel bir şey ailenin yakın olması ama yakın olunca sürekli herkes gelsinler ya da gidelim diye bekliyor ya onu sevmiyorum.
Yine de belki erkendir benim için zamanla düşüncelerim değişir diye de açık kapı bırakmıyor değilim. :)

kızlar ufak bir ricada bulunsam bugun herkes menusunu aksam en gec ne zman yazabiliyosa o zman yazsa olur mu ve hatırlarsanız dun menu bildirenler dunku menulerini de yazsınnlar, bugunde ancak 3 de falan eve donerim cunku

Tamamdır Kollontaicim. Ben bugünkü menümü yazacaktım ama gece yazayım o zaman onu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…