- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.741
kalliste orda mısın ?
ya arkadaşlar şimdi herkes fikrini belirttiğine göre çekilişe karar verelim..
bana fikir verin... reyhan ablam ve pia eşleşsin mi? hani kargo hediyeyi aşar diye düşünüyorum... ama bu arada asyayıda kendim için eklemek istiyorum onu sokmadım listeye uzak diye fakat ayrıca bir güzellik düşünüyorum inşallah..
eşleştirmeyi nasıl yapalım... bana inanır güvenirseniz kızlara çektireyim mi yoksa ben yapayım diyen olurmu veyahut ben şu kişiyi istiyorum diyen olurmu herkesin gönlüne göre hareket edelim..fikir lütfen...
kesınlıkle hande su anda olumsuz davranıslar bızı ancak motıve etmelıCanım bende bir bakıcam şu manifestoya, sende çok güzel veriyosun ha gayret bişey kalmamış zaten 2 li rakamlara, tezgahtarları sorma zaten geçenlerde anlatmıştım kadının yaptığını ama olsun gaza getiriyolar bizi
.
bende cok etkılendım demet den.saolsun sordugum herseye de cvp verdı.kalemı cok keyıflı ayrıca.yazdıklarını keyıfle okuyorum.azmıne ve ıradesıne de ayrıca hayranımokuyorum manifestoyu ne azim ya kadın 132 den 89 kilo ya inmiş, 337 gün boyunca bir kere kaçamak yapmadım diyo, hergününü paylaşmış
pia cıgım yanlıs anlamazsan ufak bır yorum yapıcam.cok az yıyorsun .vucudun yag yakabılmek ıcın bıle kalorıye ıhtıyacı var.bıraz ye lutfen.dengelı dıyetlerle verılen kılolar kalıcı oluyorönce kilomu bildireyim 61,500
bu minik bebek adimlari artik sinirimi bozmaya basladi.. gecen hafta okadar dikkat etmistim sadece 300 gr vermistim..moralim bozulmustu cok oyuzden buhafta sadece dikkat etmekle yetindim(
kallıstem ben herkese kargo yapabılırım.ptt kargolarını kullanırsak fıyatları son derece uygun olur.sana ınanıp guvenmek mı ben kendı adıma bunu sorgulamam bıle senın kararın benım ıcın yeterlı canım kaptanım kralıcemya arkadaşlar şimdi herkes fikrini belirttiğine göre çekilişe karar verelim..
bana fikir verin... reyhan ablam ve pia eşleşsin mi? hani kargo hediyeyi aşar diye düşünüyorum... ama bu arada asyayıda kendim için eklemek istiyorum onu sokmadım listeye uzak diye fakat ayrıca bir güzellik düşünüyorum inşallah..
eşleştirmeyi nasıl yapalım... bana inanır güvenirseniz kızlara çektireyim mi yoksa ben yapayım diyen olurmu veyahut ben şu kişiyi istiyorum diyen olurmu herkesin gönlüne göre hareket edelim..fikir lütfen...
kallisim kurayı melis çeksin yani bizi eşleştirsin ve biz de hepimiz adreslerimizi melise yazalım o bize bildirsin kim kime çıktıysa adresleriyle (mesela bijo sen cikolataya hediye alıcaksın adresi bu diye) böylece takımda kimse kime çıktıgını bilmez süpriz olur fikir daha da geliştirilebilir ve melis kabul eder mi bi de o var :)
bijoux asıl hünerini göstermemişsin kuzum Hemşom bana bir paspas örüyor harika..
buda cok ıyı fıkır tabı melıs cıgımın vaktı uyarsa mınık bebegı var.bu arada bijoux canım cok begendım atkını elınde duzgunmus bende kesmeden falan anlamam ama 3 2 1 dıye bırlıkde orerek kesılıyormus.bıde seyı bılıyorum bak takma kolmu denıuor 5 tane orup ortada kesıyorsun.yalnız nasıl bılmıslık yapdım.:hulyargu ustadlarımız var burda onlar sana anlatır.senı eklıycem canım tabıkı ne demek bende cok mutlu oldum ayrıca
cedric'M AYNEN ÖYLE CANIM SAÇAKLI PASPAS fOTOĞRAFINI ÇEKTE KOYSANA BıJOUX'MMM
bu güzel bunu beğendim bijom melis bizi geri çevirmeyecektir..a.s.kallisim kurayı melis çeksin yani bizi eşleştirsin ve biz de hepimiz adreslerimizi melise yazalım o bize bildirsin kim kime çıktıysa adresleriyle (mesela bijo sen cikolataya hediye alıcaksın adresi bu diye) böylece takımda kimse kime çıktıgını bilmez süpriz olur fikir daha da geliştirilebilir ve melis kabul eder mi bi de o var :)
paspasmı :bbo: o kendine bişi örecek sen ör paspasınıkaydirigubbakcemilebijoux asıl hünerini göstermemişsin kuzum Hemşom bana bir paspas örüyor harika..
tamam cedricim o zaman asyamıda katalım senle bana hangimize denk gelirse ama o almasın bize.... yani ayrıca olsun senin ve benim bir yurt içi birde hangimize denk gelirse asya olsun olumu ben senin kabul edeceğini düşündüğüm için yazıyorum bunu reyhan ablam ve piada fikirlerini söylesin bizde yollarız derlerse yine ona göre düzenleme yaparız ay kafam karıştı reyhan ablam ve pia nasıl yapabilirlerse sonra asyayı filan düzenleme yapalımalkisalkisalkis hallederiz hallederiz...kallıstem ben herkese kargo yapabılırım.ptt kargolarını kullanırsak fıyatları son derece uygun olur.sana ınanıp guvenmek mı ben kendı adıma bunu sorgulamam bıle senın kararın benım ıcın yeterlı canım kaptanım kralıcem
:lepi::lepi:kallisim kurayı melis çeksin yani bizi eşleştirsin ve biz de hepimiz adreslerimizi melise yazalım o bize bildirsin kim kime çıktıysa adresleriyle (mesela bijo sen cikolataya hediye alıcaksın adresi bu diye) böylece takımda kimse kime çıktıgını bilmez süpriz olur fikir daha da geliştirilebilir ve melis kabul eder mi bi de o var :)
pia cıgım yanlıs anlamazsan ufak bır yorum yapıcam.cok az yıyorsun .vucudun yag yakabılmek ıcın bıle kalorıye ıhtıyacı var.bıraz ye lutfen.dengelı dıyetlerle verılen kılolar kalıcı oluyor
ayrıca
annemm sen yazarsında bana seslenirsinde ben nasıl cevap yazmam inan şuanda kallisimin uyarısıyla farketiim bana seslenişini .
canım annem bugun okulda değildim ali hasta onun yanında evde kaldım malum grip bizide vurda ama allaha şükür çok iyi oğlum.
bu aralar bende psikolojık sorunlarla boğuştum hergün sizleri takip ettim elimden geldiği kadar ama bir türlü bişiler yazmak gelmedi içimden. kusura bakma olmaz mı.
annemm sen yazarsında bana seslenirsinde ben nasıl cevap yazmam inan şuanda kallisimin uyarısıyla farketiim bana seslenişini .
canım annem bugun okulda değildim ali hasta onun yanında evde kaldım malum grip bizide vurda ama allaha şükür çok iyi oğlum.
bu aralar bende psikolojık sorunlarla boğuştum hergün sizleri takip ettim elimden geldiği kadar ama bir türlü bişiler yazmak gelmedi içimden. kusura bakma olmaz mı.
kallisim sana güvenmek ne demek ya töbe töbeee.. ben kalender mesrebim bana hersey uyar türkiyeyede postaliyabilirim heryerede oldumu seker :lepi:ya arkadaşlar şimdi herkes fikrini belirttiğine göre çekilişe karar verelim..
kallisim hatunum bende yurttışı yollayabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?