- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.761
reyhan ablacım asyayı yurtdışına yollarım diyenlere paylaştırıcam birine gidecek yani :) pia dışında çünkü onlar tanışmıyorlar bile.. yada sadece kendim alıcam bilemedim yani ... aklımda bişeyler varda toparlayamadım...kallisim sana güvenmek ne demek ya töbe töbeee.. ben kalender mesrebim bana hersey uyar türkiyeyede postaliyabilirim heryerede oldumu seker :lepi:
asya hakkinda dediklerini pek anlamadim cedric ve senmi almak istiyorsunuz asyaya. valla karmasik yazmissin kallisim yada benim kafam karisik..delikafaduldendelikafadulden
.
kaliste ablacım ne tür takılar yaptığımı sormuşsun...
siz ne güzel örgüler beceriyorsunuz..bende örgü biliyorum ama modellerim öyle muntazam olmaz hiç..elim iyi değildir o konuda..
kristal örmenin her modeli güzel olmuyor yaa..güzel taşlar kullanıldığında bide gerçekten güzel bi modelse o zaman çok hoş duruyor broş özellikle..şemalarından buldum..onlardanda yapmak istiyorum
annemm sen yazarsında bana seslenirsinde ben nasıl cevap yazmam inan şuanda kallisimin uyarısıyla farketiim bana seslenişini .
canım annem bugun okulda değildim ali hasta onun yanında evde kaldım malum grip bizide vurda ama allaha şükür çok iyi oğlum.
bu aralar bende psikolojık sorunlarla boğuştum hergün sizleri takip ettim elimden geldiği kadar ama bir türlü bişiler yazmak gelmedi içimden. kusura bakma olmaz mı.
Evet Kabul ediyorum
arınıza kabul ettiğiniz için tşk ederim.
ya arkadaşlar şimdi herkes fikrini belirttiğine göre çekilişe karar verelim..
bana fikir verin... reyhan ablam ve pia eşleşsin mi? hani kargo hediyeyi aşar diye düşünüyorum... ama bu arada asyayıda kendim için eklemek istiyorum onu sokmadım listeye uzak diye fakat ayrıca bir güzellik düşünüyorum inşallah..
eşleştirmeyi nasıl yapalım... bana inanır güvenirseniz kızlara çektireyim mi yoksa ben yapayım diyen olurmu veyahut ben şu kişiyi istiyorum diyen olurmu herkesin gönlüne göre hareket edelim..fikir lütfen...
herkese günaydın az sonra dışarı çıkıcam size bi uğriyim dedim..
kallisim o örmelerin hepsini biliyodum ben broş bileklik küpe bile örüyodum ama hatırlarmıyım hiç bilmiyorum benim de kocaman bi torba çiviler, boncuklar, mumlu ipler, boncuk kapamaları vsvs hepsi duruyor arka odada dolapta. hiç içimden yapmak gelmiyor zaten özene bezene yaptıklarımı bi poşete koymuştum kaldırmıştım ne zamandır ara ara bulamadım gösterirdim size nacizhane yaptıklarımı :gitme: bu arada ben de en çok kristallerle yapılan broşları ve yüzükleri seviyorum kaydirigubbakcemile5
papatyacım cuma akşamı bozman nispeten daha iyi olmuş toparlanırsın sanıyorum önemli olan arkası gelmesin kaydirigubbakcemile5
hey yalappim bir geldi pir geldi yine çekip çıkartmakmı gerekmiş seni kaydirigubbakcemilegünaydın arkadalar. kallisim bu boncukla örmeyi bend biliyorum ya kristal örme diyince daha acayip bişi beklemiştim bende :)) hahahaha
asyam la bende eş olabilirim no probleme hatta herkesle eş olabilirim hahahaha çoştum yine dalgalanıyorum bennn :))
ayy boğazım fena ağrıyor beniöde sesim çıkmıyor pazzartesiye kadar iyi olurum inşallah yoksa nasıl ders anlatacam ben
aslında zor değil bir kaç modeli ezberlese sonra bakınca yapabilirsin.. bu boncuk örme kursunda yaşlıca 3 ablam vardı müşterim yüzük yapacaklar kendilerine ama samimiyeti bayağı ilerlettik oturuyorum masa başına soldan 2 tak sağdan 5 tak tarif ediyorum ediyorum yok yapamıyorlar başlıyoruz gülme krizine sonunda dayanmayıp alıyorum ellerinden yapıyorum birer yüzük onlarda sohbet muhabbet :roflol: ay ne günlerdi allahım neden benden esirgedi ki çok çabalıyordum oysa hayatımın en zevkli günleriydi..senağlamayüzüklere bayıldım yaa...böyle bakınca örmesi çok zormuş gibi geliyor..bazılarının şemalarıda adım adım gitmiyor hiç açiklayıcı değil...bende bu siteden beğendiğm bi kaç modeli ekleyeyim..
hee bu arada broş takan biri değilimdir biliyormusun..ama görüntüsü hoşuma gitti...tabi bazı yerlerde lazım..2 tane falan olsa fena olmazkaydirigubbakcemile3
bak şimdi yahu takım diyet takımı değil el sanatları bölümü mübarek herkes herşeyi biliyor.. bijom bu arada seninde seveceğin basit bir şekilde yapabileceğin şık bir atkı buldum kitaplardan birinde yapayım kızlara sende yap...herkese günaydın az sonra dışarı çıkıcam size bi uğriyim dedim..
kallisim o örmelerin hepsini biliyodum ben broş bileklik küpe bile örüyodum
ay demeyin böyle ya şımarığın teki olup çıkacağım. mükemmel filanda değilim ama sevebilirsiniz izin veriyorum:roflol:canım ben herşeye uyarım nasıl isterseniz öyle olabilir bu arada cikolatın ve pianın senin için söylediklerine bende katılıyorum seni nette bu kadar seviyoruz sayıyoruz karşılaşsak ne olur bilmmiyorum mükemmel biri olduğun her yazından düşüncenden anlaşılıyor
arkadaslar nıhayet yazabılıyorum sabahdan berı gırdım okudum yazamadan cıkdım.sımdı ıkı dk meyve arası verdım ıslerıme sıze yazayım dedım.sabah komsuma kahvaltıya gıttım pogaca yapdım kos kos yemek yapdım eve geldım alısverıs yapmısdım onu yerlesdırdım.evı bıraz toplıycam.bursa ya gıdıcez hafta sonu yokum yanı ama pazartesı gorusuruz.umarım fazla bısey kacırmam.sadece yolda balık yemeyı planlıyorum.bıde kalamar tava.mecburen kızartma olucak ama hafta ıcı telafı ederım.herkese sımdıden mutlu haftasonlarıa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?