Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaliste ablacım ne tür takılar yaptığımı sormuşsun...
çok sallanan küpe sevmiyorum öyle kocamanlar oluyorya..onlardan yapmıyorum..makul büyüklükte küpeler,kolyeler,lastik misinayla basit bileklikler yapıyorum..kum boncukla çalışma yapmıyorum hoşuma gitmiyor bileklik ve kolyeleri..ama broşları güzel yakında onada el atacağım..
şu an çivi,kargaburun ve bazı kolyelerde mum iple düğüm çalışması yapıyorum..yapmaktan zevk duyuyorum ve severek takıyorum..ama aşırı abartı sevmiyorum..

siz ne güzel örgüler beceriyorsunuz..bende örgü biliyorum ama modellerim öyle muntazam olmaz hiç..elim iyi değildir o konuda..

reyhan ablacım asyayı yurtdışına yollarım diyenlere paylaştırıcam birine gidecek yani :) pia dışında çünkü onlar tanışmıyorlar bile.. yada sadece kendim alıcam bilemedim yani ... aklımda bişeyler varda toparlayamadım...
ben zaten seninde postalayabileceğini tahmin etmiştim ablacım çinde olsak yine yollarsın sen yerimseniben
kızın demek hafif atlatıyor iyi bari .. ufaklığada güldüm akşam akşam yavrum benim kıyamam korkuyor maskeden demek..

benimde başım mı ağrıyor dişim mi anlamadım ayçanın çok zor ödevleri vardı onları yaptık bu saate dek falçatayla kağıtlar oyduk şekiller çıkarttık çocuğumunda başı tutu kendini kasmaktan ay ne zor işmiş falçatayı bastırdıkça dişlerimimi sıktım kendimi kastım ne her yanım ağrıyor sanki.. eşimde sabahın köründe gidecekmiş işe size dokunmayayım kanepede kıvrılayım sabah sessizce giderim dedi o öyle kaldı yukarıda bende aleynayla yırtığı aldımhihoyyyt yanıma beraber yatıcaz..

kaliste ablacım ne tür takılar yaptığımı sormuşsun...

siz ne güzel örgüler beceriyorsunuz..bende örgü biliyorum ama modellerim öyle muntazam olmaz hiç..elim iyi değildir o konuda..

ben her türlü hobinin insanı dış etkilerden uzaklaştırdığını savunuyorum hep depresyondan bile çıkartıyor tecrübeyle sabittir :)).. ama takı yapmak bambaşka bir şey yani bende en çok takı yapmayı seviyorum fakat 3 yıl olacak ah bir elime almayı başarailsem bırakmıyacağım ama alamıyorum işte.. dükkanı kapatıp o kadar malzemeyi eve hapsettim ya içim yandı sonra elleyemedim... ben en çok kristal örmeyi seviyorum takı yapımında...

bak simdi gece yarisi ne taktin aklima kallisim ya.. kristal örmeside neymis. kücücük bir örnek koyabilirmisin resim olarak fikir alma acisindan. cok merak ettimde..kaydirigubbakcemile2
yirtiklami yatacaksiniz heheh ne güzel sicacik oluyorlar. cokta keyif aliyorlar insan yakinligindan mutlu olup yayiliyorlar pasa yanina yatinca sarilirdi ayaginin birini üzerime atip. sikilincada ayagiyla iterdi. simdi canini yakariz belki diye almiyoruz yanimiza.. zaten sadece bir yanina yatabiliyor ve hep ayni sekilde yatiyor..
sikmissin kendini kallisim bir aspirin alip yat sabaha birseyin kalmaz insallah.
yatiyorum ben artik hepinize iyi geceler dileyip kocaman öpüyorum..a.s.

ay reyhan ablam seni görünce şaşırdım gittin sanmıştım neyse huzurlu geceler sanada tüm arkadaşlaımızada..
aklınamı soktum :) eklerim yarına bir kaç modelde bakarsın ablacım.. aslında swarovski kristalleri ile çalışılan bir teknik.. ama ben tüm boncuklarla uyguluyorum daha doğrusu uyguluyordum diyeyim bu tekniği...misina ile boncukları örerek değişik şekiller çıkartıyorsun...

hehe yırtık ayaklarımın üzerinde yerini ldı bile ablacım nasıl huzur buluyor bir yeri bize değdiği zaman.. sabaha dek kıpraşmadan yatar şimdi bu mutlu mutlu birazdan spikede koynuma girer al sana hayvanat bahçesi ama huzurlu ve mutlu ahh daha ne isteyeyim değil mi..

kaçtım kaçtım ....

kristal örmenin her modeli güzel olmuyor yaa..güzel taşlar kullanıldığında bide gerçekten güzel bi modelse o zaman çok hoş duruyor broş özellikle..şemalarından buldum..onlardanda yapmak istiyorum

günyadın herkese,

bugün gene erkenceyim ama gün içinde gelebilir miyim bilemiyorum, çünkü bugün bizde gene misafir var. hem de tam 20 kişi filan, yani fazlası olur da azı olmaz. Çıkıcam ben de birazdan evden anneme gidicem onunla beraber yapıcaz bazı yemekleri, sonra da alıcam gelicem eve.evde de yapıcağım yemekler var. bir kısmını da dün gece yaptım. sonra ev toparlamaca, salataları yapmaca, sofraları kurmaca filan derken zaten saat altı gibi olur o saatten sonra da heran gelebilirler korkusuyla kapının zilini beklerim artık :)

yılbaşı çekilini melis08 yapıcak galiba kabul ederse sanırım, son karar..valla heyecanla bekliyorum.

haa, bu arada ben dün akşam rejimi bildiğiniz bozdum. hatta tatlı bile yedim. zaten tartıdaki moral bozukluğu çökertmişti beni, bir de eşimle bizim yıldönümümüzdü. Evlilik yıldönümümüz değil ama bizim için daha önemli bir tarihti, çıkma yıldmnümümüz. Hımmm, böyle de söyleyince biraz komik oldu ama daha alışamadım tam ben evlilik yıldönümü lafına ki aslında aralıkta 3.sü olucak..
neyse işte, kutlama ve dışarda yemek derken, sanki hiç rejimde diilmişim gibi yedim içtim.
Ben de farkındayım bu hafta size hep rejimi bozma haberlerimi verdim ama kızmayın banaaaa bu hafta daha da iyi geçicek rejim bakımından diye umuyorum..

hepinizi öpüyorum, fırsatım olursa yazarım gene..

iyi haftasonları

kristal örmenin her modeli güzel olmuyor yaa..güzel taşlar kullanıldığında bide gerçekten güzel bi modelse o zaman çok hoş duruyor broş özellikle..şemalarından buldum..onlardanda yapmak istiyorum

Sen broşun her türlüsünü seviyorsun galibakaydirigubbakcemile3 kum boncuğu sadece broşa kullanıyorum diyorsun kristalin broşu güzel diyorsunkaydirigubbakcemile3

Zaten neyin her modeli güzel ki kristalin her modeli güzel olsun, her şeyde istisna olduğu gibi ondada aynı derecedir.. Ama ben zaten örmesinden aşırı zevk alırım huzur duyarım alırsın misinayı eline tıkır tıkır dünyadan koparsın bunun yüzünden en çok onu seviyorum bir kaç örnek getireyim...

günaydın arkadalar. kallisim bu boncukla örmeyi bend biliyorum ya kristal örme diyince daha acayip bişi beklemiştim bende :)) hahahaha
asyam la bende eş olabilirim no probleme hatta herkesle eş olabilirim hahahaha çoştum yine dalgalanıyorum bennn :))
ayy boğazım fena ağrıyor beniöde sesim çıkmıyor pazzartesiye kadar iyi olurum inşallah yoksa nasıl ders anlatacam ben

yüzüklere bayıldım yaa...böyle bakınca örmesi çok zormuş gibi geliyor..bazılarının şemalarıda adım adım gitmiyor hiç açiklayıcı değil...bende bu siteden beğendiğm bi kaç modeli ekleyeyim..

hee bu arada broş takan biri değilimdir biliyormusun..ama görüntüsü hoşuma gitti...tabi bazı yerlerde lazım..2 tane falan olsa fena olmazkaydirigubbakcemile3

alıntı.
buna bayıldım ya çok güzel görünüyor...şemasıda çok açıklayıcı..daha şimdi buldum bunu..
yapmaya çalışacağım

herkese günaydın az sonra dışarı çıkıcam size bi uğriyim dedim..

kallisim o örmelerin hepsini biliyodum ben broş bileklik küpe bile örüyodum ama hatırlarmıyım hiç bilmiyorum benim de kocaman bi torba çiviler, boncuklar, mumlu ipler, boncuk kapamaları vsvs hepsi duruyor arka odada dolapta. hiç içimden yapmak gelmiyor zaten özene bezene yaptıklarımı bi poşete koymuştum kaldırmıştım ne zamandır ara ara bulamadım gösterirdim size nacizhane yaptıklarımı :gitme: bu arada ben de en çok kristallerle yapılan broşları ve yüzükleri seviyorum kaydirigubbakcemile5

papatyacım cuma akşamı bozman nispeten daha iyi olmuş toparlanırsın sanıyorum önemli olan arkası gelmesin kaydirigubbakcemile5

günaydınlar herkese maşallah muhabbetler ne güzel eski günlerine kavuştu çok şükür takımımız dahada iyi olcak inşallah

hoşgeldin canım özledik seni canım herkesin böyle sıkıntılı zamanları oluyor malesef fazla takılma canım sınıtısız dertsiz insan yok varım dersede yalan söyle canım allah yardımcın olsun çabucak atlat sıkıntılarını oğlunun iyi olmasına sevindim canım çok çok geçmiş olsun

Evet Kabul ediyorum
arınıza kabul ettiğiniz için tşk ederim.

canım aramıza hoşgeldin inşallah takımımızla birlikte kilolarından kurtulursun canım iyi paylaşımlar diliyorum sana

canım ben herşeye uyarım nasıl isterseniz öyle olabilir bu arada cikolatın ve pianın senin için söylediklerine bende katılıyorum seni nette bu kadar seviyoruz sayıyoruz karşılaşsak ne olur bilmmiyorum mükemmel biri olduğun her yazından düşüncenden anlaşılıyor

canım günaydın sanada valla maşallah hem dilinde hem elinde hamarat hatunsun canım kocanın şansı varmış senin gibi bir eşi bulmuş kapmış

Son düzenleme:
hey yalappim bir geldi pir geldi yine çekip çıkartmakmı gerekmiş seni kaydirigubbakcemile
aman tamam yaa kimseden eksik kalmayacağını biliyorum o yüzden dünyanın öbür tarafına bile yollarsın yazmadım ama biliyodum işte zemuszemus
boğazım acıyo arkadaşlar mustang yüzünden kaydirigubbakcemile3 telefonla konuşurken boğazıma şişi soktum nasıl oldu anlamadım :roflol: damağımı deldim hey yalappim :roflol: arama kısım beni bi daaaaa:roflol:
aslında zor değil bir kaç modeli ezberlese sonra bakınca yapabilirsin.. bu boncuk örme kursunda yaşlıca 3 ablam vardı müşterim yüzük yapacaklar kendilerine ama samimiyeti bayağı ilerlettik oturuyorum masa başına soldan 2 tak sağdan 5 tak tarif ediyorum ediyorum yok yapamıyorlar başlıyoruz gülme krizine sonunda dayanmayıp alıyorum ellerinden yapıyorum birer yüzük onlarda sohbet muhabbet :roflol: ay ne günlerdi allahım neden benden esirgedi ki çok çabalıyordum oysa hayatımın en zevkli günleriydi..senağlama

herkese günaydın az sonra dışarı çıkıcam size bi uğriyim dedim..

kallisim o örmelerin hepsini biliyodum ben broş bileklik küpe bile örüyodum
bak şimdi yahu takım diyet takımı değil el sanatları bölümü mübarek herkes herşeyi biliyor.. bijom bu arada seninde seveceğin basit bir şekilde yapabileceğin şık bir atkı buldum kitaplardan birinde yapayım kızlara sende yap...

ay demeyin böyle ya şımarığın teki olup çıkacağım. mükemmel filanda değilim ama sevebilirsiniz izin veriyorum:roflol:
not:şımaracağımı söylemiştim:1closedeyes:

dışarı çıkıp geldim bilgisayarın kartuşlarını doldurmaları için verdim kartuş dayanmıyor çocuklara sonra ufak kızımı kurstan aldım evime geldim şimdi biraz ev işime bakıp sonra geleceğim...

arkadaslar nıhayet yazabılıyorum sabahdan berı gırdım okudum yazamadan cıkdım.sımdı ıkı dk meyve arası verdım ıslerıme sıze yazayım dedım.sabah komsuma kahvaltıya gıttım pogaca yapdım kos kos yemek yapdım eve geldım alısverıs yapmısdım onu yerlesdırdım.evı bıraz toplıycam.bursa ya gıdıcez hafta sonu yokum yanı ama pazartesı gorusuruz.umarım fazla bısey kacırmam.sadece yolda balık yemeyı planlıyorum.bıde kalamar tava.mecburen kızartma olucak ama hafta ıcı telafı ederım.herkese sımdıden mutlu haftasonlarıa.s.

ay cedricim bir kalamarda benim için at ağzına :gitme: off yaaa sen ye bikaç tane en iyisi :gitme: özledim fallaha..
hayırlı yolculuklar canım benim bir şey kaçırırsan not düşeriz geldiğinde opuyorumnanaktan

canzim saol canım güzel dileklerin için :) özlenildiğini bilmekte güzel oluyormuş beaa:))

hahahaha kallisim kim sana diyor şişle oyna tamam aşkım yüzünden kendini şişliyorsun ama olmazzki:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…