Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mor paketli çay diyosunuz ya ne çayı oo içinde ne var?

maşallah canım canan hocanın ölmeden kemiklerini sızlatacak kadar meyve yemişsinn

Günaydın hanımlar ne o bu gece suspusmuşsunuz

Benim lanetim işte muskam Ben ne zaman takıma girsem herkes sus pus oluyor ben ne zaman olmasam coşuyor da coşuyor
Alemsin kız viks açık yaralara ve burna sürülmez.. Bu yüzden ölen bebeler var.. Sadece kokliycaktin..iyi sonunda doğru yerlerine sürmüşsün

Benim bebeğime sürmüştü bi kere kayınvalidem ben sürdükten sonra öğrendim ama tehlikesini Allah korudu valla kuzumu

hayır canım okumadım..
maalesef geçmişi okuyacak zamanım olmuyoç..şua anda bile dersteyim..çocuklar tahtayı geçiriyor öyle yazıyorum..
ne yarışması özetleyebilirmisin..

hayır canım okumadım..
maalesef geçmişi okuyacak zamanım olmuyoç..şua anda bile dersteyim..çocuklar tahtayı geçiriyor öyle yazıyorum..
Menünde kaçamak yoksa+1,
Suyun 2 litre ve üstüyse +1,
Spor 30 dk ve fazlaysa +1
En çok puanı alan birinci olacak..
Puanları ben tutuyorum zaten..

kızlar öpüyorum sizi işlerim beni bekliyor birazdan gelirim
Kolay gelsin..

Baska cay kullaniyodum ama senin dediginde alayim hep aliyim diyorum unutuyorum ya ins unutmam da alirim

Menünde kaçamak yoksa+1,
Suyun 2 litre ve üstüyse +1,
Spor 30 dk ve fazlaysa +1
En çok puanı alan birinci olacak..
Puanları ben tutuyorum zaten..

Kolay gelsin..
ayyyy süperrr..bende katıliyim miii
gerçi kaçamaksız günüm yok yaa...
olsun katilimm..
dün haberim yoktu ama yine de sayılır mı..

hayır canım okumadım..
Ne guzel sen boyle yazinca okuldaki anilarim canlandi biraz:)))

Arkadaşlar benim dün 1 puan (toplam 5 oldu) o da sudan dolayı su üç litre, spor yok (yürüyüş yapamadım misafir varmış hemen iş çıkışı eve geçmem gerekti) menüm de şu şekilde:

en altta yazan yufka lor ıspanak falan börek yenim 1 dilim börek yazınca çok kalori çıkıyor ama benim börek yapsız yumurtasız sadece bu üç malzeme ile yapıldığı için böyle ayrı ayrı yazdım. şimdi siz bana kızacaksınız da reddettiklerimi saysam size burda var yaa şok olursunuz yani yemin ediyorum padişah sofrası kurulmuştu evde ben ne zaman diyete başlasam böyle olur zaten.. ama ben tavuğumu haşladım yedim yoğurtla da geç yedim biraz mustafa gelsin diye çok bekledik 8.40 da geldi açlıktan başım dönüyordu ya tutamadım kendimi işte bi daha beklemicem onu zaten bi tek pazartesileri geç geliyor affedin ya beni bu seferlik

Tatlım benim eşimde 19da geliyor.
O saatte yiyince kilo veremediğim için ben onu beklemeyip yiyorum. Sende yle yap..
Bu arada reddetmeyi öğrenmemiz lazım..
Ben her akşama ne yemekler yapıp yiyemiyorum bir bilsen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…