- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.441
Senin beynin yıkanmış....canan karatay gaddar :)) beynimi yedi kaç vide izlediysem meyve fruktozduuuuur.......... karaciğeriniz yağlanıııııır diye uzata uzata söyleyince :)
mor paketli çay diyosunuz ya ne çayı oo içinde ne var?Hiç bişey olma.
Senin o menülerle kilo alman imkansız..
Bazen vücudumuz gıcıklık yapıyor işte..
O zaman bimde mor paketli bi çay var ondan al her gece iç...
Gayet iyi tatlım.
Fıstık sen katılacanmı 1 nisana kadar yarışma yapıyoruz okumuşsundur herhalde..
muska77 Allah razı olsun vikslendim aşırı mentollüyüm şuan :))) hem c li hem menthollü bu arada bu gün 3 puanımı kaptım aslanlar gibi kayıtlara geçsin efenim
@toplightkollontai
sabah - padişah kahvaltısı -
1 hş yumurta
1 kaşık lor
marul
1 domates
1 salatalık
3 ceviz
3 kivi
öğlen
2 bardak süt
1 portakal
akşam
yarım kase sütlü müsli
spor
150 trambolin zıplama vak vakı geçtiiim
100 trambolin step --- step tahtası niyetine üstüne çıkıyom iniyom etkili bir hareket oluyor
40 dk bisiklet.... acayip terledim
talotlar vitaminler artık ne bulduysam içtim uleyn gözle bile görülmeyecek kadar ufak şeyler nasıl başarıyor kosskoca insanı hasta etmeyi....
bu viksi aldım ilk sürdüğüm yer burnum oldu amanııııın koptu o burun ne yandı ne yandııı wuuuu... bi okudum burnunuza sürmeyin diyo :))) yani özellikle uyarmış insancıklar :))
neyseki şu an doğru yerlerime sürdüm.... güzel kokuyo bence sevdim ben :)
Günaydın hanımlar ne o bu gece suspusmuşsunuz
Alemsin kız viks açık yaralara ve burna sürülmez.. Bu yüzden ölen bebeler var.. Sadece kokliycaktin..iyi sonunda doğru yerlerine sürmüşsün
Grip acayip ödem yapar neden bilmem?düne göre -400 üm demek ödemmiş hakkatenmuska77
yeşil çay zamanı hanımlaaaaaaaaaaaarrr...........
limonlu limonlu için vitamin olsun c olsun...
işte bende takıntı yaptımda iyi mi kötü mü bilemedimKız bende 500 kere tartılırım takıntı ..
Ne bileyim bakmadımki banadamor paketli çay diyosunuz ya ne çayı oo içinde ne var?
Olurmu kız öyle şey ben buradayken bu takımın sus pus olması mümnkünmü sence?Benim lanetim işte muskamBen ne zaman takıma girsem herkes sus pus oluyor ben ne zaman olmasam coşuyor da coşuyor
hayır canım okumadım..Hiç bişey olma.
Gayet iyi tatlım.
sohbeti seviyoruz bizzzz :))Ne bileyim bakmadımki banadakollontai söyledi rahat wcye çıkarıyor..
Olurmu kız öyle şey ben buradayken bu takımın sus pus olması mümnkünmü sence?
mor paketli çay diyosunuz ya ne çayı oo içinde ne var?
Ne bileyim bakmadımki banadakollontai söyledi rahat wcye çıkarıyor..
Olurmu kız öyle şey ben buradayken bu takımın sus pus olması mümnkünmü sence?
Menünde kaçamak yoksa+1,hayır canım okumadım..
maalesef geçmişi okuyacak zamanım olmuyoç..şua anda bile dersteyim..çocuklar tahtayı geçiriyor öyle yazıyorum..
ne yarışması özetleyebilirmisin..
Kolay gelsin..kızlar öpüyorum sizi işlerim beni bekliyor birazdan gelirim
Baska cay kullaniyodum ama senin dediginde alayim hep aliyim diyorum unutuyorum ya ins unutmam da alirimHiç bişey olma.
Gayet iyi tatlım.
form bendede doğadan form var bide 7 otlu olan çok güzel biliyomusun içinde mısır püskülü var ödem atmak için 7 otlu olan daha çok metabolizma hızlandırmakgreenwood form karışık bitki çayı.....
ayyyy süperrr..bende katıliyim miiiMenünde kaçamak yoksa+1,
Suyun 2 litre ve üstüyse +1,
Spor 30 dk ve fazlaysa +1
En çok puanı alan birinci olacak..
Puanları ben tutuyorum zaten..
Kolay gelsin..
Ne guzel sen boyle yazinca okuldaki anilarim canlandi biraz:)))hayır canım okumadım..
maalesef geçmişi okuyacak zamanım olmuyoç..şua anda bile dersteyim..çocuklar tahtayı geçiriyor öyle yazıyorum..
ne yarışması özetleyebilirmisin..
Katıl tabi ama cumartesi başladık bi ara bana c.tesi pazar ın puanını yaz.ayyyy süperrr..bende katıliyim miii
gerçi kaçamaksız günüm yok yaa...
olsun katilimm..
dün haberim yoktu ama yine de sayılır mı..
Tatlım benim eşimde 19da geliyor.Arkadaşlar benim dün 1 puan (toplam 5 oldu) o da sudan dolayısu üç litre, spor yok (yürüyüş yapamadım misafir varmış hemen iş çıkışı eve geçmem gerekti) menüm de şu şekilde:
Eki Görüntüle 1786092
en altta yazan yufka lor ıspanak falan börek yenim 1 dilim börek yazınca çok kalori çıkıyor ama benim börek yapsız yumurtasız sadece bu üç malzeme ile yapıldığı için böyle ayrı ayrı yazdım. şimdi siz bana kızacaksınız da reddettiklerimi saysam size burda var yaa şok olursunuz yaniyemin ediyorum padişah sofrası kurulmuştu evde ben ne zaman diyete başlasam böyle olur zaten.. ama ben tavuğumu haşladım yedim yoğurtla da geç yedim biraz mustafa gelsin diye çok bekledik 8.40 da geldi açlıktan başım dönüyordu ya tutamadım kendimi işte bi daha beklemicem onu zaten bi tek pazartesileri geç geliyor affedin ya beni bu seferlik
Ya ben puan muan hesaplamıyorum unuttuyorum menu yazarken hep.Katıl tabi ama cumartesi başladık bi ara bana c.tesi pazar ın puanını yaz.
pazartesin tam puandı zaten..
o günleri hiç almayalım canım..çok kaçamaklıydı..Katıl tabi ama cumartesi başladık bi ara bana c.tesi pazar ın puanını yaz.
pazartesin tam puandı zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?