- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.461
Tatlım benim eşimde 19da geliyor.
O saatte yiyince kilo veremediğim için ben onu beklemeyip yiyorum. Sende yle yap..
Bu arada reddetmeyi öğrenmemiz lazım..
Ben her akşama ne yemekler yapıp yiyemiyorum bir bilsen....
o günleri hiç almayalım canım..çok kaçamaklıydı..
tam olan sadece su idi..o da 2,5 lt..
Ben hesaplıyorum hiiiç merak etme canım.Ya ben puan muan hesaplamıyorum unuttuyorum menu yazarken hep.
1er puan ozaman herkesinki yazıldı çünkü..o günleri hiç almayalım canım..çok kaçamaklıydı..
tam olan sadece su idi..o da 2,5 lt..
Sen yiyebildiğin en erken saatte ye akşam yemeğini canım.aynen canım ben de beklemicem artık bekledikçe daha fena oldumAllah'ım bi de ne yemekler ne yemekler döktürmüş resmen kayınvalidem bekledikçe reddetme eşiğim düştü iyice halbuki yemeğimi yemiş olsaydım eğer tam gardım düştüğü anda kahve içerdim süt içerdim bişey yapardım yani çok kızdım kendime ama çözümü biliyorum bi daha bu hataya düşmicem
Günaydın canım..Gunaydın hanımlar, bu sabah hic enerjim yok niyeyse
Günaydınn.Günaydın şekerim iyiyim dün akşam saat 9da uyudum çok yorgundum :) sen nasılsın görüşemedik dün :)
Yok canım ya hastalık degil gibi, tamamen keyifsizlik ve enerjisizlik. Niye böyle oldum bilemedim. Sabah kahvemi iceyim de belki gelirim kendimeGünaydın canım..
Hasta falan olma kız...
Bi sorun yok dimi?
Yani inşallah sabredebilir ve uygular. Hemen arayıp söyleyeyim.Valla benimkide şeytana papucunu ters giydiriri. Sabır gerekiyor ilk 1-2 hafta görmemiş gibi yumuluyor çünkü..
Ama istikrarla devam edince normale dönüyor..
Sabredebilecekse yediklerine takılmayacak kadar sabır gösterecekse başlasın..
Gerçekten maşallahBak bu sabah okula giderken fırından simit aldım beslenmeye.
Önceden 3 tane beslenmeye bide sıcacıkmış diye yolda yemeye isterdi.
Bu sabah kaç tane istiyorsun dedim 1 tane yeter dedi oğlum aç kalırsın olmaz diye ısrar ettim elinede alayımmı diye sordum hayır karnım tok kahvaltımı yaptım anne ısrar etme dedi..
1 tane simit aldı beslenmeye ve ben eminim o simidin yarısı geri gelecek eve..
Önceden ne mümkün...
Havalardandır ne soğuk ne sıcak çarpıyor insanı :)Gunaydın hanımlar, bu sabah hic enerjim yok niyeyse
Haa afyonun patlamamış seninYok canım ya hastalık degil gibi, tamamen keyifsizlik ve enerjisizlik. Niye böyle oldum bilemedim. Sabah kahvemi iceyim de belki gelirim kendime
Sabredemeyip imalı bir bakış bile atacaksa o yerken hiç başlamasın..Yani inşallah sabredebilir ve uygular. Hemen arayıp söyleyeyim.
12 yaşında canım ve şükür normal kilosuna inmek üzere..Gerçekten maşallah
Ne güzel bi yöntem. Oğluşunuz kaç yaşında
Tatlım 9 yaşından beri bu sıkıntım var maalesef meyve hurma kısa çözümler 1 hafta ise yarıyo sonra alışıyo bünye.. Sonra sil bastanTatlım hurmayı denedinmi?
kız o çok işe yarar..
çokta su içiyorsun halbuki benimde öyleydi 2 hafta oldu diyete başlayalı geçti benimki çok şükür ne kadar zor oluyorTatlım 9 yaşından beri bu sıkıntım var maalesef meyve hurma kısa çözümler 1 hafta ise yarıyo sonra alışıyo bünye.. Sonra sil bastan
O zaman her hafta başka bişey dene sonra ilkine geri dön bari çok zor ya..Tatlım 9 yaşından beri bu sıkıntım var maalesef meyve hurma kısa çözümler 1 hafta ise yarıyo sonra alışıyo bünye.. Sonra sil bastan
Yok canım ya hastalık degil gibi, tamamen keyifsizlik ve enerjisizlik. Niye böyle oldum bilemedim. Sabah kahvemi iceyim de belki gelirim kendime
Cidden Allah korumuş.. Çok keskin kokusu bebelerin ciğerleri kaldirmiyo Minnacık daha ciğerleri.. Bebeği aşırı parfüm sıkmış insanların bile kucaklayıp uzun sure tutması tehlikeli.. Aman diyim.. Çok geçmiş olsun..maşallah canım canan hocanın ölmeden kemiklerini sızlatacak kadar meyve yemişsinn
Benim lanetim işte muskamBen ne zaman takıma girsem herkes sus pus oluyor ben ne zaman olmasam coşuyor da coşuyor
Benim bebeğime sürmüştü bi kere kayınvalidemben sürdükten sonra öğrendim ama tehlikesini Allah korudu valla kuzumu
Kız bişey olmaz cumaya çok var..Gunaydin canlaaaar +400 le gune merhaba dedim neden oyoe anlamadim ebruya meydan okudum 58 hedefim diye tartida al sana hedef dedi:)))))
Sporu azalttın mı acaba :))destek ekibi bu hafta bize nazar değdi galiba benim tartıda çok inatçı çıktı gr gr iniyo hain:)
Hurmayı denemedin mi?Bende kilo almıştım +800 ama cumaya kadar sıkıcam WC çıkarıyorum bugün 4. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?