- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.481
BElkide içtiğin su atılmamıştır vucuttanYok canim 4 te yemistim en son
Denedim tatlım ama ise yaramadı midem nasıl şiş kahvaltı yaparken bile zorlandım ..Hurmayı denemedin mi?
Tatlı yok menün iyi ama akşam ekmek yemesen daha iyi :))günaydın arkadaşlar..
dünkü menüm.
sabah:1 bardak su 1 ceviz..
1 dl ekmek yumurta peynir az zeytin yeşillki çay
arada .1 elma
öğle:3 parça patlıcan imam bayıldı yeşillik domates 1 dlm ekmek
arada 2 ceviz yoğurt
akşam 1 küçük tabak fasülye yemeği ayran 1 dlm ekmek
2,5 lt su ve 40 dk yürüyüş
Öyle oldu sanırsam :))Haa afyonun patlamamış senin
Evet kendi rakibelerime yenilmek koymuyor da sana yenilmek cok koydu, bütün gece agladım o yüzdenkıskançlıktan dün seni geçtim diye çatladın dimi... vakvak amca :)
limon ye limon.....
biraz belimden ötürü ama yinede yapıyorumSporu azalttın mı acaba :))
Niye kız beşikmi salladın?şu an evde olup uyumak isterdim
ne kadar uyumak istiyorsun söyle ben senin yerine uyuyayımşu an evde olup uyumak isterdim
Sen sadece yürü canım belini daha beter etme..biraz belimden ötürü ama yinede yapıyorum
onun ne yapıcağımı belli olurNiye kız beşikmi salladın?
öyle yapıyorum canım yaaa bugun sabittim kızzzllaarrrr sade türk kahvesi yaptım gelinde içelim :)Sen sadece yürü canım belini daha beter etme..
Ayy ne güzel çok sevindim.Daha aramadım.Cocuk öğleden sonra gidiyor. O gidince arayayım.Duymasın biziHaa afyonun patlamamış senin
Sabredemeyip imalı bir bakış bile atacaksa o yerken hiç başlamasın..
12 yaşında canım ve şükür normal kilosuna inmek üzere..
wc sorununu ben yıllardır yasardım. Haftada bir olması benim için normaldi. Yeni yeni düzeltiyorum 4-5 günde bir olması normale dönüştü şimdilik. Kayısı ıvır zıvır ilk denemede fayda ediyor sonra etmiyor bendede.Denedim tatlım ama ise yaramadı midem nasıl şiş kahvaltı yaparken bile zorlandım ..
canım bende kendimi bildim bileli bu sorunum var bi,r kere dulcalax ı hiç yanımdan ayırmıyorum bitkisel bir ilaç eczanelerde varTatlım 9 yaşından beri bu sıkıntım var maalesef meyve hurma kısa çözümler 1 hafta ise yarıyo sonra alışıyo bünye.. Sonra sil bastan
yulaf ezmeside yoğurdun içinde çok güzel oluyor ve faydalı bu konudawc sorununu ben yıllardır yasardım. Haftada bir olması benim için normaldi. Yeni yeni düzeltiyorum 4-5 günde bir olması normale dönüştü şimdilik. Kayısı ıvır zıvır ilk denemede fayda ediyor sonra etmiyor bendede.
Ben bol bol yogurt tuketmeye başladıkca duzelmeye basladıgını fark edıyorum hemen duzene gırmıyor. Ama barındırdıgı probıyotıkler bagırsak florasını duzene sokuyor. lifli yemek kadar onemli oldugunu düşünüyorum.
Sağol canımben içiyorum bi yandan..öyle yapıyorum canım yaaa bugun sabittim kızzzllaarrrr sade türk kahvesi yaptım gelinde içelim :)
İyi düşünmüşsün..Ayy ne güzel çok sevindim.Daha aramadım.Cocuk öğleden sonra gidiyor. O gidince arayayım.Duymasın bizi
Aaa aklıma geldiiiiiiwc sorununu ben yıllardır yasardım. Haftada bir olması benim için normaldi. Yeni yeni düzeltiyorum 4-5 günde bir olması normale dönüştü şimdilik. Kayısı ıvır zıvır ilk denemede fayda ediyor sonra etmiyor bendede.
Ben bol bol yogurt tuketmeye başladıkca duzelmeye basladıgını fark edıyorum hemen duzene gırmıyor. Ama barındırdıgı probıyotıkler bagırsak florasını duzene sokuyor. lifli yemek kadar onemli oldugunu düşünüyorum.
Yazmayı unutmuşum muskacım.ebrusonmez canım dünkü menünü kaçırdımmı?
Yaa nasıl bişey ki şu viksCidden Allah korumuş.. Çok keskin kokusu bebelerin ciğerleri kaldirmiyo Minnacık daha ciğerleri.. Bebeği aşırı parfüm sıkmış insanların bile kucaklayıp uzun sure tutması tehlikeli.. Aman diyim.. Çok geçmiş olsun..
Bitki çayı tak çare o zamnDenedim tatlım ama ise yaramadı midem nasıl şiş kahvaltı yaparken bile zorlandım ..
İstersen ben senin yerine 1 saat daha uyuyayım.şu an evde olup uyumak isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?