Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatlı yok menün iyi ama akşam ekmek yemesen daha iyi :))

Haa afyonun patlamamış senin

Sabredemeyip imalı bir bakış bile atacaksa o yerken hiç başlamasın..

12 yaşında canım ve şükür normal kilosuna inmek üzere..
Ayy ne güzel çok sevindim.Daha aramadım.Cocuk öğleden sonra gidiyor. O gidince arayayım.Duymasın bizi

Denedim tatlım ama ise yaramadı midem nasıl şiş kahvaltı yaparken bile zorlandım ..
wc sorununu ben yıllardır yasardım. Haftada bir olması benim için normaldi. Yeni yeni düzeltiyorum 4-5 günde bir olması normale dönüştü şimdilik. Kayısı ıvır zıvır ilk denemede fayda ediyor sonra etmiyor bendede.
Ben bol bol yogurt tuketmeye başladıkca duzelmeye basladıgını fark edıyorum hemen duzene gırmıyor. Ama barındırdıgı probıyotıkler bagırsak florasını duzene sokuyor. lifli yemek kadar onemli oldugunu düşünüyorum.

günaydınlarrrrr
Tatlım 9 yaşından beri bu sıkıntım var maalesef meyve hurma kısa çözümler 1 hafta ise yarıyo sonra alışıyo bünye.. Sonra sil bastan
canım bende kendimi bildim bileli bu sorunum var bi,r kere dulcalax ı hiç yanımdan ayırmıyorum bitkisel bir ilaç eczanelerde var
çok zorda kalınca ve dulcalax yok sa bekunis kullanıyorum ama allah kolaylık versin zor bir iş tatlım yaaa

yulaf ezmeside yoğurdun içinde çok güzel oluyor ve faydalı bu konuda

öyle yapıyorum canım yaaa bugun sabittim kızzzllaarrrr sade türk kahvesi yaptım gelinde içelim :)
Sağol canımben içiyorum bi yandan..
Bu adrada busabah 68,5 tim

Ayy ne güzel çok sevindim.Daha aramadım.Cocuk öğleden sonra gidiyor. O gidince arayayım.Duymasın bizi
İyi düşünmüşsün..
Aaa aklıma geldiiiiii
d_mndc kız sende oku...
Yoğurt suyu için sabah aç karnına....

ebrusonmez canım dünkü menünü kaçırdımmı?
Yazmayı unutmuşum muskacım.
Kahvaltı: 2 yumurta - 1 dilim esmer ekmek - 1 tatlı k. reçel - ceviz -zeytin.
Öğle: 1 sade kahve - şekersiz çay
Akşam: 10-15 kadar hamsi fırında pişmiş. Biraz salata :))
SU: 2.5 litre
Spor: 40 dk hafif tempolu yuruyuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…