- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.501
eee kalplerimiz bir desene kahve bahane sohbet şahaneSağol canımben içiyorum bi yandan..
Bu adrada busabah 68,5 tim
İyi düşünmüşsün..
Aaa aklıma geldiiiiii
@d_mndc kız sende oku...
Yoğurt suyu için sabah aç karnına....
Kıyamm ördekime üzülme bir olur geçeriz BetüşüÖyle oldu sanırsam :))
Evet kendi rakibelerime yenilmek koymuyor da sana yenilmek cok koydu, bütün gece agladım o yüzden
Moral bozmak yok.Tam gaz tamm 79 u gördün mü??biraz belimden ötürü ama yinede yapıyorum
Aklın yolu birrne kadar uyumak istiyorsun söyle ben senin yerine uyuyayım
yok bu sabah sabittim 80,1 daha inememişim aayyyyy almak ne kolay vermek ne kadar zorrrMoral bozmak yok.Tam gaz tamm 79 u gördün mü??
uyumak için bahane arıyorum zatenAklın yolu birr
Ooo çok güzel 3 puanYazmayı unutmuşum muskacım.
Kahvaltı: 2 yumurta - 1 dilim esmer ekmek - 1 tatlı k. reçel - ceviz -zeytin.
Öğle: 1 sade kahve - şekersiz çay
Akşam: 10-15 kadar hamsi fırında pişmiş. Biraz salata :))
SU: 2.5 litre
Spor: 40 dk hafif tempolu yuruyuş
fightingggg......... yok gelicek o 79 başka çaresi yokMoral bozmak yok.Tam gaz tamm 79 u gördün mü??
İstersen ben senin yerine 1 saat daha uyuyayım.
Muskacım eklemeyi unuttum. 1 avuç fındık fıstık ve turna yemişi yedim.Hepsi toplam 1avuçYazmayı unutmuşum muskacım.
Kahvaltı: 2 yumurta - 1 dilim esmer ekmek - 1 tatlı k. reçel - ceviz -zeytin.
Öğle: 1 sade kahve - şekersiz çay
Akşam: 10-15 kadar hamsi fırında pişmiş. Biraz salata :))
SU: 2.5 litre
Spor: 40 dk hafif tempolu yuruyuş
Dimi?yok bu sabah sabittim 80,1 daha inememişim aayyyyy almak ne kolay vermek ne kadar zorrr
ayyy ne kadar dikkatli inceliyosun..süper vallaTatlı yok menün iyi ama akşam ekmek yemesen daha iyi :))
1 avuçtan bişey olmaz afiyet olsun canım.Muskacım eklemeyi unuttum. 1 avuç fındık fıstık ve turna yemişi yedim.Hepsi toplam 1avuç
Sıkma canını sen harika veriyorsun. Yarına nasipmiş demekkyok bu sabah sabittim 80,1 daha inememişim aayyyyy almak ne kolay vermek ne kadar zorrr
valla insanı yaşamaktan soğutuyor bu açlıkDimi?
bir gün doyasıya ye +1,5..
Ama bir gün aç gez -1,5 olmaz..
Öyle oldu sanırsam :))
Evet kendi rakibelerime yenilmek koymuyor da sana yenilmek cok koydu, bütün gece agladım o yüzden
Evet ne güzel erken kalkıyorsun. Doğal bi hayat yaşamaya çalışıyorsun.Özendim vallaauyumak için bahane arıyorum zaten
bide ben dün akşam 9 da uyumuşum aayyy bi güzel dinlenmişim sorma:))) sabah 5,30 kalkıyorum çünkü
Aslında aç olan karnımız değilki..valla insanı yaşamaktan soğutuyor bu açlık
yok yeni tartım lanetli mi ne kıpırdamıyo hain benim eski yadigarım iyiydi 79 göstermiştiSıkma canını sen harika veriyorsun. Yarına nasipmiş demekk
Teşekkür ederimmm..Ooo çok güzel 3 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?