Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olmadı cidden ama o kadar saat tutmuyor beni işte, akşama sporla anca yediklerimi yakarım artık

Ankaralılar basmış topiği, hepiniz mi ordasınız yaw :))
Aaa lütfen kesinlikle Ankarali olduğumu kabul etmiyorum, Aydinliyim ben iş icabi burdayim
ne uğraşmışlar senle tatlım ya :) menün güzel ayrıca salata konusunda tebrikler :)
Sorma yaa bunlarin gücü anca bana yetiyor
Olmadı cidden ama o kadar saat tutmuyor beni işte, akşama sporla anca yediklerimi yakarım artık
Gerci evet sen geç yatanlardan ve iyi spor yapanlardandin:) yakarsin muhtemelen ama kollontai olsa saglam ceza yemistin

kızlar ayarlayalım hakkaten bi gün yaa ne güzel olur blanche ile biz buluşacaktık ama kısmet olmadı bi türlü inş güzel bi buluşma ayarlarız

canım ben senelerdir form çayı kullanıyorum ama günde 2 yi geçmiyorum ve 1 hafta on gün kulkanırsam o kadar süre kullanmıyorum abartmamak şartıyla birşey olmaz
Kaptanim ben basladigimdab beri kullaniyorum 2.5 ay oldu yani ins yan etkisi olmaz

Yogurt kuru nasildi canim yazarmsin

Canim bende cok severek icmiyorum ya son tabakta tikandim baya ins iyi olur buarada tesekkur ettim olen kiside bilmiyorym ki zayiflama cayi dediler sadece

Ah ah az sabırlı olsan sende 90lı kilolarda olacaktın cadı

Yine oluruz muskam sıkıntı yok

Bulamam sandın demiiiii
@btlbetul bi baaak..

Anammm benden de uzunmuş

Tebrik ediyorum canım seni.. Aynı ben

Parmagima girdi bicak ya ogluma bakiyodum bisey olmsin diye iki isi bi arada yaoamadim

Çok geçmiş olsun canım

Maşallah canım ben okurken yoruldum ama o patates olmamış cidden

Aynen yaaa.. Takım canlansın diye izne ayrıldım daha ayağımı bastığım gibi sessizlik ama bu kadarı bile bana fazla geliyor bu takım tüm haftasonunu 3 mesajla geçirmiş takım 3 sayfa değil haa 3 tane mesaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…