- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.021
Olmadı cidden ama o kadar saat tutmuyor beni işte, akşama sporla anca yediklerimi yakarım artıkEveet Ankara'dayim kaptanim, olur valla buluşalım
Bence 10 puan :))
Sagol canim
Bence de abartmadigin surece bi sey olmaz. Ama ben de kac gundur wc'ye cikamiyordum dun yogurtlu kür yaptim da sabah etkisini gosterdi cok sukur..
O aradan sonra ben olsam aksam yemegi yemezdim, olmamış valla.. Aksam firinda patates hem de
Aaa lütfen kesinlikle Ankarali olduğumu kabul etmiyorum, Aydinliyim ben iş icabi burdayimAnkaralılar basmış topiği, hepiniz mi ordasınız yaw :))
Sorma yaa bunlarin gücü anca bana yetiyorne uğraşmışlar senle tatlım ya :) menün güzel ayrıca salata konusunda tebrikler :)
Gerci evet sen geç yatanlardan ve iyi spor yapanlardandin:) yakarsin muhtemelenOlmadı cidden ama o kadar saat tutmuyor beni işte, akşama sporla anca yediklerimi yakarım artık
kızlar ayarlayalım hakkaten bi gün yaa ne güzel olur blanche ile biz buluşacaktık ama kısmet olmadı bi türlü inş güzel bi buluşma ayarlarızAaa lütfen kesinlikle Ankarali olduğumu kabul etmiyorum, Aydinliyim ben iş icabi burdayim
Sorma yaa bunlarin gücü anca bana yetiyor
Gerci evet sen geç yatanlardan ve iyi spor yapanlardandin:) yakarsin muhtemelenama kollontai olsa saglam ceza yemistin
Kaptanim ben basladigimdab beri kullaniyorum 2.5 ay oldu yani ins yan etkisi olmazcanım ben senelerdir form çayı kullanıyorum ama günde 2 yi geçmiyorum ve 1 hafta on gün kulkanırsam o kadar süre kullanmıyorum abartmamak şartıyla birşey olmaz
Yogurt kuru nasildi canim yazarmsinEveet Ankara'dayim kaptanim, olur valla buluşalım
Bence 10 puan :))
Sagol canim
Bence de abartmadigin surece bi sey olmaz. Ama ben de kac gundur wc'ye cikamiyordum dun yogurtlu kür yaptim da sabah etkisini gosterdi cok sukur..
O aradan sonra ben olsam aksam yemegi yemezdim, olmamış valla.. Aksam firinda patates hem de
Canim bende cok severek icmiyorum ya son tabakta tikandim baya ins iyi olur buarada tesekkur ettim olen kiside bilmiyorym ki zayiflama cayi dediler sadecehoşgeldin fıstık, iyi haberlelrle kaybolmana sevindim :)
her gün bişey çıkarıyolar ben de senin gibi eski usul ne deniyosa o :)
hayranım şu dengene
ben belki haftaya yaparım bunu, çok acı çekiyorum onu yaparken sevmiyorum aslında :)
süpersin gülüm
geçen hafta senin az kilon vardı listeye girmek için bu hafta girersin, inşallah ben de haftaya
Ankaralılar basmış topiği, hepiniz mi ordasınız yaw :))
ne uğraşmışlar senle tatlım ya :) menün güzel ayrıca salata konusunda tebrikler :)
gayet güzel bravo
bence de 3 kaptancım
çok çok geçmiş olsun, umarım iyidir şimdi
haydaaa ne içiyomuş ki acaba? biz bitki çaayı içiyoruz zayıflama çayı değilki
Henüz yapamadım.Midem çok kötü yaebrusonmez sporu naptin rakibem??
Ben leslie 1 mil, jillian level 1 ve 10 dakikalik tiffany yaptim. Bu üçü bu sırayla baya iyi oluyormus ya..
Restorant olmasın ama :))kızlar ayarlayalım hakkaten bi gün yaa ne güzel olur blanche ile biz buluşacaktık ama kısmet olmadı bi türlü inş güzel bi buluşma ayarlarız
3 yemek kaşığı yogurt, yarim limon ve 1 çay kaşığı pul biber. Yatmadan önce yedim.Yogurt kuru nasildi canim yazarmsin
Aaa tamam canim dikkat et kendineHenüz yapamadım.Midem çok kötü ya
Biraz daha bekleyeyim geçerse yapacam canım.
Restoran olsa da salata falan yeriz bugun yaptığım gibiRestorant olmasın ama :))
Bensiz gitmeyinn.
Üşüttüm mü bilmiyorum. Ama bikaç gündür midem kötü..Aaa tamam canim dikkat et kendine
Hee fest food yemeyim aman diyim.3 yemek kaşığı yogurt, yarim limon ve 1 çay kaşığı pul biber. Yatmadan önce yedim.
Aaa tamam canim dikkat et kendine
Restoran olsa da salata falan yeriz bugun yaptığım gibi
Gecmis olsun tatlim insallah gecer hemenÜşüttüm mü bilmiyorum. Ama bikaç gündür midem kötü..
Ah ah az sabırlı olsan sende 90lı kilolarda olacaktın cadı
Bulamam sandın demiiiii
@btlbetul bi baaak..
@muska77 bugunku menum:
Sabah 1 bardak limonlu ılık su ve bir kuru incir, icine de bir ceviz ici koydum bagirsaklari calistirsin diye
Kahvalti: 1 yumurtadan menemen, 3 siyah zeytin, yarim kk süzme peynir, 1 buyukce dilim tb ekmegi, 1 cay kasigi tereyag ve bal
Ara: 1 sade Türk kahvesi
Öğle: 1 tabak tavuklu salata (arkadaşımla hamburgercide yemek yedik ama ben salata yedim dusunun yanii!!)
Ara: 1 fincan sade filtre kahve
Aksam: 1 kaseden az brokoli corbasi, 1 tabak kabak yemegi, 2 yk yogurt, soda
Su: 2 lt
Henuz sporumu yapmadım ama planim Leslie 1 mil ve Jillian level 1. Yapinca yeniden yazarim.
Parmagima girdi bicak ya ogluma bakiyodum bisey olmsin diye iki isi bi arada yaoamadim
selam kızlar
ben iki gündür nefes alamıyorum ya koşturmaktan :)
sabah sizinle konuştuktan sonra evi toparlıyodum eşim aradı, müşteriye gitmemiz gerek hazırlan diye hemen çıktım, dönüşte bi baktım misafir gelmiş ( teyzem bende kalıyo bu hafta onun arkadaşları) hemen çayı koydum bişeyler hazırladım. Onları gönderdim eşim kapıdan uğradı toplantıya gidiyorum hayatım çok gerginim güzel bir masa kur, biraz dinlenelim keyif yapalım dedi :) haydaa çıktım alışveriş yaptım, yemek hazırladım. Şimdi sofrayı kurdum çocukları yedirdim eşimi bekliyorum.
yorulduuuuuuummmmmmmmm :))
menümü yazayım
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
zeytin
domates
salatalık
çay
ara
yok
öğlen
1 lahmacun
1 ayran
ara
1 fincan çay
1 lokma ay çöreği
1 lokma elmalı kurabiye
1 dilim kaşarlı pide
aslında yazınca çok gibi geliyo ama minik lokmalar koparıp yedim yine de midem bulandı psikolojik sanırım
akşam ( henüz yemedimvbirazdan yiycem)
tavuk yaptım tantuni içi gibi ondan biraz yerim
fırında papates
salata
su 2 lt ama daha içerim
spor bu akşam kesin kesin yapmalıyım yazarım
Naptin ne fast food'uHee fest food yemeyim aman diyim.
Sayfanın üsteki arama motorundaki kodunu kopyala yapıştır.Burada bi link vermeye calisip veremedim resmen :))) durun vericem
Yahu linki kopyalıyorum kadinlarkulubu.com'da bi yere yönlendiriyor, oysa ki benim link ordan degil.Telefondan mı öyle oldu bilemedim simdi bilgisayara gectimSayfanın üsteki arama motorundaki kodunu kopyala yapıştır.
Belkide telden girdiğim içindir..Yahu linki kopyalıyorum kadinlarkulubu.com'da bi yere yönlendiriyor, oysa ki benim link ordan degil.Telefondan mı öyle oldu bilemedim simdi bilgisayara gectimPek cahil hissettim kendimi vallahi
geçmiş olsun tatlımSaol tatlm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?