- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.041
Bilgisayardan da veremedim, siteyi sevmedi heralde arkadasBelkide telden girdiğim içindir..
bende isterim alkış bugün dönerciye gittik eşim arkadaşım falan kebapları lahmacunları künefeleri havada uçuşturdular ben çay içtim sadeceooo ayakta alkışlıyorum seni hamburgercide salata yemek .....
ben yoktum yaa ondankızlar bu ne sessizlik ya nazar değdi :)
ebrucum senle de gideriz ızgara var salata var zararlı leyler yemeyizRestorant olmasın ama :))
Bensiz gitmeyinn.
Bravo canımbende isterim alkış bugün dönerciye gittik eşim arkadaşım falan kebapları lahmacunları künefeleri havada uçuşturdular ben çay içtim sadece
bencede hakettik şekerimBravo canımBugün bize irademizden dolayı +1 puan daha versinler
:)Beraber koşarız işte fenamı başımızada kollontai koyarlar tam olur :)
bugün dönüyor girer sanırım yorgun deilse anane hasta ya fırsatı olmamıştır.Tebrikler çekirgem..
Evetkollontai şirinem gel gayrı yaw...
Ablam menüden 1 sudan 1 kestim sana 1 puan kaldı üzgünüm.
Aaaa arada bi mrb dese nolur canım...
acil şifalar diliyorum geçmiş olsun..bugün dönüyor girer sanırım yorgun deilse anane hasta ya fırsatı olmamıştır.
teşekkür ederim zaten haftayada ben gidecem ziyaretine inşallahacil şifalar diliyorum geçmiş olsun..
gelcem gelcemSende zayıfsın tabi hayatım ama boyun biraz daha uzun olsa manken olurdun. Henüz o aşamaya gelmedinn..
canım cok az kaldım ancak ananemi teyzemi falan gordum, yoksa sende kaptanımda aklımdasın, ilk fırsatta daha uzun kalmaya gelicem sizi de gormeyi cok istiyorumKııız buluşsaydık yaa...... Tüh be!!!!
ben hep o sıralamayla yapıyorum superdir@ebrusonmez sporu naptin rakibem??
Ben leslie 1 mil, jillian level 1 ve 10 dakikalik tiffany yaptim. Bu üçü bu sırayla baya iyi oluyormus ya..
Saol canim benimgeçmiş olsun tatlım
geçmişi okuyamadım daha ama sana yazmadan okumıyım dedim ..
Vayyy bea harikasin cumayada az kalmisken kurtarmissin:)bende isterim alkış bugün dönerciye gittik eşim arkadaşım falan kebapları lahmacunları künefeleri havada uçuşturdular ben çay içtim sadece
Ya o menüyle 300 gr artı çıktımsen bu menüyle verirsin o 800 grda inşallah
Evet canım yenimahalle..Eneem gene desifre ettiler beni
Neyse artik bidahakine insallah
Kiz sen de mi Ankara'dasin???
İradenin önünde eğiliyorummuska77 bugunku menum:
Sabah 1 bardak limonlu ılık su ve bir kuru incir, icine de bir ceviz ici koydum bagirsaklari calistirsin diye
Kahvalti: 1 yumurtadan menemen, 3 siyah zeytin, yarim kk süzme peynir, 1 buyukce dilim tb ekmegi, 1 cay kasigi tereyag ve bal
Ara: 1 sade Türk kahvesi
Öğle: 1 tabak tavuklu salata (arkadaşımla hamburgercide yemek yedik ama ben salata yedim dusunun yanii!!)
Ara: 1 fincan sade filtre kahve
Aksam: 1 kaseden az brokoli corbasi, 1 tabak kabak yemegi, 2 yk yogurt, soda
Su: 2 lt
Henuz sporumu yapmadım ama planim Leslie 1 mil ve Jillian level 1. Yapinca yeniden yazarim.
Geçmiş olsun kız dikkat et..Tuz koymadim canim ben bugday nohut ve yeail mercimekle yaptim elimi kestim buarada harfkerin bazilarina yanlis basiyorum parmagim sarili:)
Bizimkilerden bişey olmaz onların ne içtiği belli değil...Kizlar ya zayiflama cayi icmis olmus birisi haberlerde gordumde bende korktum artik bitki cayi icmeye lavaboya baska turlu cikamiyodum napcam bilemedim yaesimde kullanma sakin diyo
Su yüzünden 2 puan üzgünüm canım.Kahvaltı: Dısarda tost kare tost ekmeği
Öğle: Ton balıklı salata
Akşam: Akciğer kavurma ve 1 kase şehriye çorbası
Spor : 1 saat yürüyüş
Su : Çok içmedim bugün şimdi içiyorum 1 litre anca olur yatana kadar
hayranım şu dengene
süpersin gülüm
Sağol canım bakalım göreceğiz...geçen hafta senin az kilon vardı listeye girmek için bu hafta girersin, inşallah ben de haftaya
Ayy buluşalım valla ama hava az düzelsin parkta falan buluşalım..kızlar ayarlayalım hakkaten bi gün yaa ne güzel olur blanche ile biz buluşacaktık ama kısmet olmadı bi türlü inş güzel bi buluşma ayarlarız
Ayy o msjı yazdım sen kayboldun...Yine oluruz muskam sıkıntı yok
1,72 boy yaklaşık 61 kilo ne gıcık dimiAnammmbenden de uzunmuş
Anaaaaa kotu olmus giGünaydın kapalı bir ankara sabahı yağmur yağacak gece gene şişti kolum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?