- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.061
LYani netten almislar yaYa o menüyle 300 gr artı çıktım
Evet canım yenimahalle..
İradenin önünde eğiliyorum
Geçmiş olsun kız dikkat et..
Bizimkilerden bişey olmaz onların ne içtiği belli değil...
Su yüzünden 2 puan üzgünüm canım.
300 grm ki tuh ins yarin gecerYa o menüyle 300 gr artı çıktım
Evet canım yenimahalle..
İradenin önünde eğiliyorum
Geçmiş olsun kız dikkat et..
Bizimkilerden bişey olmaz onların ne içtiği belli değil...
Su yüzünden 2 puan üzgünüm canım.
Kiz fitmis baya ya valla citir olcak resmen bi der bi kemik kalcak:)Sağol canım bakalım göreceğiz...
Ayy buluşalım valla ama hava az düzelsin parkta falan buluşalım..
Daha sağlıklı olur bizim gibiler için
Ayy o msjı yazdım sen kayboldun...
Eyvah dedim küstürdüm kızı..
Kendime kızıp durdum bütün akşam
1,72 boy yaklaşık 61 kilo ne gıcık dimi
Vay vay vay 5. takımın iradeli çıtırları...bende isterim alkış bugün dönerciye gittik eşim arkadaşım falan kebapları lahmacunları künefeleri havada uçuşturdular ben çay içtim sadece
Ananeye acil şifalar inşallah..bugün dönüyor girer sanırım yorgun deilse anane hasta ya fırsatı olmamıştır.
Aaa evet sencanım cok az kaldım ancak ananemi teyzemi falan gordum, yoksa sende kaptanımda aklımdasın, ilk fırsatta daha uzun kalmaya gelicem sizi de gormeyi cok istiyorum
Menüden 1 puan kırdım 2 aldın bugn haberin olsun rakibem..iyi geceler fıstıklar
muska77 , kollontai sporum tamamdır :)
4 miles leslie
bu arada 4 mil 6,43 km yapıyormuş ve 8 km 10.000 adım yapıyormuş. Günde 10,000 adım atan kişi de ayda ortalama 6-9 arası kilo verebiliyormuş:)
4 mil gece sabah da ekstra az spor yapsam demekki 8km karşılığı doldurmuş olurum.
Neyse lafla peynir gemisi yürümez :) yapayım da görelim di mi ama :)))
iyi geceler, mutlu rüyalar
Bizimkiler sağlam korkma ben 1 yıldır kullanıyorum bişey olmadı..LYani netten almislar ya
İnşallah çok moralim bozuldu ama yapcak bişey yok...300 grm ki tuh ins yarin gecer
Sonrada bana kızmayın diyo dimi...Kiz fitmis baya ya valla citir olcak resmen bi der bi kemik kalcak:)
Oh oh kadro çoğaldı...Bende varım ankarada. Günaydın bu arada..
Bend3 hatunu benden 1 cm uzin saniyodum hatun turkiye ort sinin uzerindeymisSonrada bana kızmayın diyo dimi...
Gordum canim-400:)ycfa canım eksi gördünmü?
Maşallah canım gene iyi gitmiş..Gordum canim-400:)
59 gosterir saniyodum ama olmadi neyse yarin artik 59 labgircem listeye:)Maşallah canım gene iyi gitmiş..
Ne güzel yaaaaaa59 gosterir saniyodum ama olmadi neyse yarin artik 59 labgircem listeye:)
yine miiiiGünaydın kapalı bir ankara sabahı yağmur yağacak gece gene şişti kolum...
rakibem nasılsın..bir türlü denk gelemiyoruz..Regl oluyorum yarın artı çıkarım kesin
Muska show tv yi izlesene senin sislerle olgili biseyler diyceklerMaşallah canım gene iyi gitmiş..
geçmiş olsun canım..Günaydın kapalı bir ankara sabahı yağmur yağacak gece gene şişti kolum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?