- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.081
Suyu iyi içmişsin kız 25 litregünaydın arkadaşlar..
menüm:
sabah:1 büyük bardak su
1 yumurta yeşillik söğüş az peynir 1 tk reçel şekersiz cay
arada 1 elma
öğleden sonra 15 gibi:5 kaşık kıymali bezelye 2 dlm ekmek 1 büyük bardak ayran 3 acı yeşil biber
arada ve akşam bişey yemedim..saat 21:00 gibi şekersiz iki bardak çay..
hala çok şişim..
akşam 16,30 gibi yürüyüşe çıktım..15 dk sonra yağmur bastırdı ama ben pes etmedim ve 45 dk yürüyüş yaptım..ve 25 lt su..
Amaaan yağmur yağacak ya..yine miiiigecmis olsun muskam
Onları izleyip yapıp ümitlenip hayal kırıklığına uğramaktan bıktım..Muska show tv yi izlesene senin sislerle olgili biseyler diycekler
Sağol canımm.geçmiş olsun canım..
Tatlım 27,02/28,02/29,02/1,03/2,03teki puanlarını yazarmısın bana..gunaydın hanımlar
Yaa evet ne iç sıkıcı bi hava, insanın yatıp uyuyası geliyor...Günaydın kapalı bir ankara sabahı yağmur yağacak gece gene şişti kolum...
Ne kadar cok Ankaralı varmıs yaa :) Toplanalım bence deBende varım ankarada. Günaydın bu arada..
Kiz fitmis baya ya valla citir olcak resmen bi der bi kemik kalcak:)
Sonrada bana kızmayın diyo dimi...
Günaydın canıımgunaydın hanımlar
Evet bu hafta hiç denk gelemedik. İyiyim tatlım sen nasılsın?rakibem nasılsın..bir türlü denk gelemiyoruz..
sen kaç kilosun şuan..
öyle olmadığını anlamışsındır canım..hızlı yazınca öyle oluyoSuyu iyi içmişsin kız 25 litre
Amaaan yağmur yağacak ya..
Meteoroloji tahminleri benden alıyor kızım nabeeeer???
Onları izleyip yapıp ümitlenip hayal kırıklığına uğramaktan bıktım..
Ankaralı değilim ama ankaradayım evet..Yaa evet ne iç sıkıcı bi hava, insanın yatıp uyuyası geliyor...
Ne kadar cok Ankaralı varmıs yaa :) Toplanalım bence de
muska77 buluşursak görürsün artık bi deri bi kemik miyim :)
Günaydın canıım
İnşallah görürsün..Bu arada sabah eksi gördüm sonunda! Umarım yarın da bugün gördügümü görürüm
bende çok iyi sayılmam bu hafta canım yaaa..inan doğru dürüst kaçamak ta yapmadım ama resmen şişlikten ölüyorum..Evet bu hafta hiç denk gelemedik. İyiyim tatlım sen nasılsın?
82.9 dum pazartesi ama şimdi regl oldum yarın artı çıkarım diye düşünüyorumSenin nasıl geçti hftan?
Rakibin bu hafta tırt çıktı/
Dünkü hatayı ben yaptım şimdi, Ankara'da olanlara Ankaralı diyerek :) Pardon muskacım :)Ankaralı değilim ama ankaradayım evet..
Göreceğiz bakalım zayıfmısın değilmisin..
Anladım tabiiöyle ol
öyle olmadığını anlamışsındır canım..hızlı yazınca öyle oluyo
Kiraz sapı çayı iç canım bugün..bende çok iyi sayılmam bu hafta canım yaaa..inan doğru dürüst kaçamak ta yapmadım ama resmen şişlikten ölüyorum..
Kastamonu canım.Dünkü hatayı ben yaptım şimdi, Ankara'da olanlara Ankaralı diyerek :) Pardon muskacım :)
Sen nerelisin aslen?
bende çok iyi sayılmam bu hafta canım yaaa..inan doğru dürüst kaçamak ta yapmadım ama resmen şişlikten ölüyorum..Evet bu hafta hiç denk gelemedik. İyiyim tatlım sen nasılsın?
82.9 dum pazartesi ama şimdi regl oldum yarın artı çıkarım diye düşünüyorumSenin nasıl geçti hftan?
Rakibin bu hafta tırt çıktı/
nasıl yapcam onu..aktardan satın alıp demlicekmiyim..Kiraz sapı çayı iç canım bugün..
Kastamonu canım.
canım yeşil çay falan iç regli zamanınsa maydanoz kaynat da iç o da ödem atarbende çok iyi sayılmam bu hafta canım yaaa..inan doğru dürüst kaçamak ta yapmadım ama resmen şişlikten ölüyorum..
Aktardan al çok ucuz zaten..nasıl yapcam onu..aktardan satın alıp demlicekmiyim..
Üzülme kaptanım yanlız değilsinkızlar bende 70 de takıldım kaldım yaa o kadar da dikkat ediyorum spor yapıyorum şaka gibi pazar gün 69 u gördüm ama yok bu hafta içi bi türlü 70 altına inemedim benim kilolarda rakibim betüşünkiler gibi yapıştı kaldı sanırsam
evet kaptanım gerçekten iyi gidiyorum bu günlerde..kendimi de iyi hissediyordum ama 2 gündür bir şişkinlik ki anlatamam..kiraz sapı ve maydonozu da bir deneyeyim bugün..günaydınlarrrr
canım yeşil çay falan iç regli zamanınsa maydanoz kaynat da iç o da ödem atar
bu arada menülerin çok güzel yürüyüş de çok iyi maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?