- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.461
ayy sormaaaaaa kızzzzz bana kilolu diyenleri listeledim her hafta üstlerine bir çizik atıcam (türk filmine bağladım hemen):) kiz bi 10 kilo ver havandan gecilmwz bende oyle cunku:)))
Betüşüm tebrikler arkadaşım sabitledin 65i..
sabah:1 bardak suDünkü menü lütfen??
Bariz toparlamissin.kızlar foto ççekindim ama iki fotoyu yanyan getirince hiç fark göremedim :)))
Eki Görüntüle 1788296 Eki Görüntüle 1788297
Ooooo kirdin sonunda tartinin inadini hadi maasAllaheline sağğğlııık..... yüzdemi de hesaplamşsın Allah razı olsun....
çoook şükür 400 gramınız kaldı :)) sırf sizi düşündüğümden yani :))) siz ödül günü yapın diye çabam....
kız kuru incir bir şey yapmaz benim diyetisyen veridydi zamanında 2 kuruincir 1 kayısı ye diyeee
Evet ya önümüzdeki hafta çok dikkat edeceğim.Ebru ha gayret az kaldı 59 a yeme minik turta falan :)
VoooooaaaaavvvvvGecen hafta: 61.7
Bu hafta: 60.7
Fark: 1
ebrusonmez ycfa rakibelerim öptüm sizi
Anladın sen beni gıcıklık yapma lütfen..ayy sabitlenmesin sıradaki kg ye geçelim lütfen :))
Bariz toparlamissin.
Göbek çok az kalmış bel bacak ve basenler incelmiş.
Popoya laf yok gayet iyi.
Devam aşkım.
Ooooo kirdin sonunda tartinin inadini hadi maasAllah
belli kaslı görünüyo maşallah tüh... ama belli özellikle göbek yok :)yalnız sağ üst köşedeki squat poposuna dikkat edelim :)))
Anladın sen beni gıcıklık yapma lütfen..
Aksam patates haslamasi yemistim tuzda attim belki ondan 5 bucuk gibi gedim mecburen ondanda olabikir cay falan icmemistim yesilcay bitki cayi wc sorunumda var belkide ondan bilemedim rakibem yaa amaaaan nasilsa gitcek tek derdim bu olsunAkşam yediğin bişey mi şişirdi. Veya sporun ağırmıydı.Kasların su mu tuttu.
Yinede tebrik ederim hayatım.
Anlat bakeeem..
Seval tüm unları bu gece yapaydın ölürmüydün bacım ya...
Olmuşla ölmüşe çare yok...
Bu gece 2 hurmayı çizip bir bardak suya koy sabah hurmaları ye suyu iç 1-2 saate wcdesin..
O eline eldiven giy canım geçesiye ve yara bandı sarma geç iyileşir..
Menüyü yorumlayamıyorum bile. Evet, cok kötü bi gece yasamıs olabilirsin o konuda cok üzüldüm ama bu sekilde kilo verme asamasında abur cubura verirsen kendini, tartıda eksi degil artıları gorup daha cok moralin bozulacak. Bence şu menüyle artı cıkmaman bile cok büyük basarı..
Sağol fıstığım yok daha iyiyim bugün..
Dün gece eşim tatlı getirmişti o kafayla yemedim yarın tartı var dedim.
Hee kaptanın @toplight kızar dimi diye güldü bana..
Hayır dedim takıma karşı sorumluyum kaptanım kızmaz ama ben mahcup olurum....
Yani yemedim aferim bana
Tatlim belki bisey soylemwk bana dusmez ama arkadasimsin uyarmak istedim sendiyetten baya bi sıkıldin galiba boyle kacamaklara meyillisin bence silkilen kendine gel bi zayifmi daha mutlu olursun bu halinlemi yok ben iyiyim boyle dersen ki yasin cok genc hatta bebegin kucuk daha bbi cocugun olabilir ama bu kiloyka olmaz bence kendin icin kafani bi topla kacamak yapacagin zaman aklina istediklerin gelsin hepimizin cocugu var bizim bebeklerimiz hatta ayni yastalar bende ona neler yapiyorum yemezse dokunmam bile iradrne sahip olman lazim cunku senin kilon az buz bi kilo d3gil tatlim en azindan 70 80 olsan laf etmm ama kendine bi iyilik yap kendinle konus dertles ve kafanda bitir artik bazi seyleri hayatina yansir emin ol Allah korusun 100 kilonun ustundekiler kilo veremiyo ve zamanla ameliyat oluyorlar kimisne iyi geliyo kimisine gelmiyo senin kotu olmani istemem hersey suan senin elindeyken degerlendir sana sunu yapma bunu yap falan diyemm sende biliyosun cunku neyin ne oldugunu hadi tatlim bi donum noktasi yap kendine kendin icin bebegin icin...
hayatım hepimizin sorunları var olmaz mı? evliysen bide çocukların varsa sorun mu biter ben hayatım boyunca hiç kilolu olmamıştım doğumlardan sonra aldım veremedim sonra diyetisyene gittim yine başarılı olamadım 80 kg aşağı inemiyordum ama ama bak inilebiliyormuş dün 79.6 olan kilom bu sbah 79.3 dü ne kadar sevindim bende acıkıyorum geceleri bazen ama yemiyorum hemen su içiyorum yada ılık su yapma kendine yapıyosun kızımın makarnasını yedim diyosun bende öyle yapardım annem kızardı onu yiyeceğime dökerim derdi çok doğru diyomuş bu arada annem 55 ile 58 arasında hiç kilo almaz derki her istediğimi yesem 200 kilo olurum çok iradelidir ondan bile utanmaya başlamıştım kendin için önce benim kızım çok aşırı kilolu birini görünce ay anne ne kadar buyuk diyor üzülüyorum benidemi öyle görüyo diye yarın birgün senin kızında diyicek hepimize zor diyet ama mecbur yapmaya çalışıyoruz düşün bide ben kızlar kadar sporda yapamıyorum belim yüzünden ama yinede kilo veriyorum herşey yediklerimizle alakalı hadi bu son olsun başla artık FİGHTİNGGG..........
bu arada yeni avatarım nasıl kızlar tam beni anlatıyor:)
kızlar siz dünki incirlere laf etmediniz ama tartı beni fena bozdu sabahleyin gerçi wc ye gidemedim ama bunu da beklemiyordum yaaa çok canım sıkıldı bu haftaki menülerimi biliyorsunuz haftasonu bile kaçamak yapmamıştım nerdeyse
bir hafta anam ağladı giden 1 kilo, neyse buna da şükür :)
Betüüüş getirme beni oraya.öylemi diyosun şaşı bak şaşır gibi ....... bak bana gaz vermek için demiyon demi....
hee valla kırıldı olmuyo gitmiyo diye diye bu günlere geldik...
Aksam patates haslamasi yemistim tuzda attim belki ondan 5 bucuk gibi gedim mecburen ondanda olabikir cay falan icmemistim yesilcay bitki cayi wc sorunumda var belkide ondan bilemedim rakibem yaa amaaaan nasilsa gitcek tek derdim bu olsun
Kiz gobek toparlanmis basende oyle gayet belli yanikızlar foto ççekindim ama iki fotoyu yanyan getirince hiç fark göremedim :)))
Eki Görüntüle 1788296 Eki Görüntüle 1788297
Tebrik ederim Sevalimm..5. Takım 455. Etap***
kollontai (58.7
ebrusonmez (60.1/60/0,1/%0,16)
ycfa (60.5/60.2/0.300/% 0.49)
morordek (61.7/60.7/1/%1,62)
d_mndc (86.1
candy_candy (106.5/105,8/0,8/%0,75)
YitikMavi (85.8///) 7. takımdan transfer olan üye
nilsub (79.0///) yeni üye başlangıç tarihi 15 şubat başlangıç kilosu 82 hedef kilosu 58 tartı farkı 1.4 kilo eklenecek
5. Takım Ortalaması
muska77 (69.0
btlbetul (66.2
deryalimm07 (80.0
topraks (77.6
simurg (83.6
ada81 (75.3
toplight (70.2
Korktu herhaldeekızlar benim rakibemi gören varmı?
Bugun nasılsın Defne abla :))Geçmiş olsun
Takımı deliler bastı
Listeye giremiyorum
Hahhh buda olabilir:)onu yicem bunu yicem dedin bak yemeden etki etti :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?