Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ooooo kirdin sonunda tartinin inadini hadi maasAllah

Bariz toparlamissin.
Göbek çok az kalmış bel bacak ve basenler incelmiş.
Popoya laf yok gayet iyi.
Devam aşkım.

öylemi diyosun şaşı bak şaşır gibi ....... bak bana gaz vermek için demiyon demi....

Ooooo kirdin sonunda tartinin inadini hadi maasAllah

hee valla kırıldı olmuyo gitmiyo diye diye bu günlere geldik...

Akşam yediğin bişey mi şişirdi. Veya sporun ağırmıydı.Kasların su mu tuttu.
Yinede tebrik ederim hayatım.
Aksam patates haslamasi yemistim tuzda attim belki ondan 5 bucuk gibi gedim mecburen ondanda olabikir cay falan icmemistim yesilcay bitki cayi wc sorunumda var belkide ondan bilemedim rakibem yaa amaaaan nasilsa gitcek tek derdim bu olsun

Anlatmiyim muskam ama haberci bi rüyaydı sanırım çok korkuyorum birilerini kaybetmekten ya da belki de ben bilmiyorum çok korkuyorum

denicem muskam aklımda

Evet ben de şaşırdım rakama demek ki 104 falan çıkacaktım ben gerçekten cumartesiden beri çok dikkat ediyorum. 108,1 le başladım 1 ay yarışmamıza sonuç beni tatmin ediyo çünkü 105 i görmek istedim bu cuma için sadece ve gördüm ama dün olanlar yüzünden sevinemiyorum bile makine gibi yedim sanki zorundaymışım gibi tat bile almadım ama yedim ben de anlamadım

bu taşlar bana heralde kayalar hatta

ikinizde çok haklısınız kızlar.. perşembe gecesi olmuş olması ekstra bi felaket en önemlisi kafada bitirmek ve bahsettiğiniz şeyler de benim en büyük korkularımdan

bu arada yeni avatarım nasıl kızlar tam beni anlatıyor:)

bayıldım bayıldım benim de o dobişkoyla arada böyle konuşmam gerek

kaç çıktın kaptanım bence liste dışı listeye girmelisin böyle senin de bizim de seni takip etmemiz zor
bir hafta anam ağladı giden 1 kilo, neyse buna da şükür :)

bence çok iyi bi sonuç.. tebrik ederim

Son düzenleme:
Aksam patates haslamasi yemistim tuzda attim belki ondan 5 bucuk gibi gedim mecburen ondanda olabikir cay falan icmemistim yesilcay bitki cayi wc sorunumda var belkide ondan bilemedim rakibem yaa amaaaan nasilsa gitcek tek derdim bu olsun

onu yicem bunu yicem dedin bak yemeden etki etti :))

Tebrik ederim Sevalimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…