- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.881
Dörder kaşık bulgur, y.mercimek, nohut hasla yarım kg yoğurtla karıştır.bu çorbayı nasıl yapıyorsunuz siz bende deneyim bugün
İnşallah canım.hadi kızlar öpüldünüz ben kursa gidiyorum akşama görüşürüz bu aradamuska77 1 kase yoğurda biraz nane pul biber bide birkaç damla limon sıktım yedim yarın çok çok eksi görürüm inşallah hep beraber:)
günaydıııııııın
kızlar esim isten cıkarıldı 3 gundur evde surekli o yuzden giremiyorum, yarın yeni ise baslayacak bi aksilik cıkmazsa bende gun sayıyorum 5 gun kaldı
Canım uzuldum umarım yeni işi daha iyidir.gecmisi okuyamadım pek uzun yazmıssınız
dun o kadar cok yemisim ki gece mide fesatı gecircektim))))))
yaaaaa bide bana caz yapıyodunuz niye ceza yazıyosun yok ona da ceza yazılır mı yok buna da kızılır mı nooooooldu !!!!! su ameliyat isi bitsin hepinizi mum etcem mum !!!!
az kaldı tatlım spor salonuna yazıldım bugun gidicem, ameliyattan bi hafta sonra da yuruyus yapabilirmisim :)haydaaa geçmiş olsun Allah hayırlı iş nasip etsin. sana da kolaylık versin.... ayy oameliyat sonrası ne zaman gelicen aramıza yeaaa....
itiraf ediyorum +3 kg dayım bu sabah kahvaltı sonrası tartıldım, kahvaltımda pastaydıkız sende serdin iyice hep yedim diyosun.... yeme artık.... bir safra kesesi 100 gr cık bir organ yağlarını almıcaklar bak :)
sagolasın kaptanım :) zaten is degisikligi dusunuyodu bu da vesile oldu :)canım bende sana tel açacaktım ne oldu dite hayırlısı olsun tatlım bak allah bir kapıyı kapatıp yenisini açmış
yeni isi daha iyi canım sagolasın :) kız vermem lazıııım yine hop oldum 38 bedenDörder kaşık bulgur, y.mercimek, nohut hasla yarım kg yoğurtla karıştır.
Azcik sulandir ben uç öğün uç kase yedim
2 Yeşilçay, 2 form çayı içtim.
4 litre su ve uç saate yakın yurudum.
İnşallah canım.
Canım uzuldum umarım yeni işi daha iyidir.
Çok yeme kız veremezsin sonra kilocuklari
Ya kahvaltıda pasta yenirmi ya!az kaldı tatlım spor salonuna yazıldım bugun gidicem, ameliyattan bi hafta sonra da yuruyus yapabilirmisim :)
itiraf ediyorum +3 kg dayım bu sabah kahvaltı sonrası tartıldım, kahvaltımda pastaydıbugunden itibaren bes gun corba gunu yapıcam
sagolasın kaptanım :) zaten is degisikligi dusunuyodu bu da vesile oldu :)
yeni isi daha iyi canım sagolasın :) kız vermem lazıııım yine hop oldum 38 beden
biliyorumYa kahvaltıda pasta yenirmi ya!
Güzel öğünler yapsana diyetsizde olsa bu kadar artı olmazdin.
Tebrikler arkadaşımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...ugune-kadar-kim-kac-kilo-verdi.246132/page-11
kızlar 3 aylık listeler acıklandıkaptanıııım takımımızın gururunu kurtardım ilk 10a girmisim yine
Ben güveniyorum fıstığım sana inersin geri.biliyorumya aylardır yiyememenin acısını bi haftada cıkarınca boyle oluyomus soz size ameliyata bu kiloyla girmiycem
az kaldı tatlım spor salonuna yazıldım bugun gidicem, ameliyattan bi hafta sonra da yuruyus yapabilirmisim :)
itiraf ediyorum +3 kg dayım bu sabah kahvaltı sonrası tartıldım, kahvaltımda pastaydıbugunden itibaren bes gun corba gunu yapıcam
sagolasın kaptanım :) zaten is degisikligi dusunuyodu bu da vesile oldu :)
yeni isi daha iyi canım sagolasın :) kız vermem lazıııım yine hop oldum 38 beden
Ya kahvaltıda pasta yenirmi ya!
Güzel öğünler yapsana diyetsizde olsa bu kadar artı olmazdin.
Ben kahvaltıdan sonra yerim tek onu yiyemem.yenmesine yenir :)) yenir mi dersen yenir yane.....
tesekkurler muskam :)Tebrikler arkadaşım
hızlı gelen hızlı gider bugun sadece corbayla devam edicem yarında corba sonra yine corba yine corbaBen güveniyorum fıstığım sana inersin geri.
yidim tamam mı yidim gozu donmus gibi yidimyaaa rejimi bozmayı anladımda o pastalar ne yaa hiç yakışıyo mu sana... spora yazılmak içinde pek zamansız bir zaman seçmişin.... ameliyat sonrası zaten anca yürüyüş yaparsın.... öyle ağar spor hemen yapılmaz....
yeniyo valla sabah sabah gozumu actım onu yedimyenmesine yenir :)) yenir mi dersen yenir yane.....
tesekkurler muskam :)
hızlı gelen hızlı gider bugun sadece corbayla devam edicem yarında corba sonra yine corba yine corba
yidim tamam mı yidim gozu donmus gibi yidimsporda kampanya yapmıslar o yuzden yazıldım aylıgı 40 liraya geldi ameliyat suresincede kaydımı donduruyolar
yeniyo valla sabah sabah gozumu actım onu yedim
Oda iyiymis,iyi bari bakalım....
bende platese yazıldım çokta uygundu belediyenin 3 aydır sıra gelmedi bana :)))) ben bu arada 11 kg verdim onlardan hala haber yok :)))
:))) yaz gelmesini bekliyolar herhal :)iyi bari bakalım....
bende platese yazıldım çokta uygundu belediyenin 3 aydır sıra gelmedi bana :)))) ben bu arada 11 kg verdim onlardan hala haber yok :)))
Güle güle..kızlar ben kacar simdilik yine gelirim :)
sabah +3 gorunce eski ben geri geldi merak etmegörmeyeli sen çok değiştin zati
kızdın mı banaGüle güle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?